Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 24/2 έως 2/3 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Θα είστε επικεντρωμένοι στα πρακτικά σας θέματα αλλά, αν ανήκετε στα Κριάρια που θέλετε να κινηθείτε παρασκηνιακά, να ενδώσετε σε μυστικούς έρωτες ή ακόμη και να μπείτε στην παρανομία, η περίοδος είναι κομμένη και ραμμένη για τις μυστηριακές σας διαθέσεις. Με λίγα λόγια κεκλεισμένων των θυρών θα περάσετε τέλεια, αρκεί να φυλάτε τα νώτα σας από την κακιά την ώρα ή από τα εκάστοτε «καρφιά» που μπορεί να σας κουτσομπολέψουν.


Καριέρα – Οικονομικά: Εβδομάδα με Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, η οποία θα επηρεάσει την καθημερινότητά σας. Πολλή δουλειά με μικρή απόδοση και αρκετές εντάσεις. Σημειωτέον ότι είστε ευάλωτοι στο παρασκήνιο που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχετε με ποιους θα συνεργαστείτε, ποιους θα εμπιστευτείτε, πότε θα εμπλακείτε σε κουβέντες και πηγαδάκια. Επίσης, να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον αθέμιτο ανταγωνισμό.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καιρός για ένα τσεκ απ και γενικότερα για να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να διαφυλάξω την καλή μου υγεία.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: «Στον έρωτα όλα επιτρέπονται» και φαίνεται ότι αυτή η εποχή ευνοεί να νιώσετε στο πετσί σας αυτή τη ρήση. Η πολυαστρία στους Ιχθείς με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σε συνδυασμό με την Πανσέληνο να φωτίζει τον οίκο των ερώτων σας, δηλώνουν ότι οι περιπέτειες ανθίζουν μαζί με την τάση σας να χάνεστε στον κόσμο της φαντασίας και –κόντρα στον γήινο χαρακτήρα σας- να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Αρκετοί θα νιώθετε την ανασφάλεια που μπορεί να αποτελεί συνέπεια των περιπετειών, ιδιαίτερα αν δεν είστε μαθημένοι στο να μπλέκεστε.


Καριέρα – Οικονομικά: Στόχοι και δημιουργικές ενασχολήσεις στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σας αυτή την περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι ίσως είναι επιβεβλημένο να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποια όνειρά σας κατακερματίζονται αλλά το πιο σωστό είναι ότι πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων και να μην εμμείνετε στην λανθασμένη εντύπωση ότι είστε άτυχοι.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Περίοδος έντονων συναισθημάτων και ίσως με μια δόση υπερχείλισης καθώς δεν θα είναι εύκολο να τα διαχειριστώ. Φαίνεται ότι το Σύμπαν μου δείχνει πτυχές του εαυτού μου που μέχρι τώρα απέφευγα ή δεν γνώριζα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Το πιο πιθανό είναι ότι με τις όψεις αυτής της εβδομάδας, το θέμα έρωτας θα είναι το τελευταίο που θα σας απασχολήσει. Πάντως, ευτυχώς για σας, ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας και βοηθάει λίγο την κατάσταση καθώς δεν σας αφήνει άμοιρους κατακτήσεων.


Καριέρα – Οικονομικά: Το πανηγύρι που γίνεται στο ζωδιακό σας σταυρό με την πολυαστρία στους Ιχθείς και την Πανσέληνο θα σας αναγκάσει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να αντεπεξέλθετε στα αυξημένα ωράρια, στις εντάσεις, στις υποχρεώσεις και στις αγγαρείες που θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε. Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να κάνετε κάποια σημαντικά λάθη. Είναι προτιμότερο να μην πιέζετε τις καταστάσεις για να μην υπάρξουν προβλήματα και, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, να αναβάλλετε τις καινούργιες δραστηριότητες ή τις σημαντικές ενέργειες για το τέλος του Μάρτη.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας δείξω περισσότερη κατανόηση στην οικογένειά μου. Επίσης, θα ήταν προτιμότερο να μην κάνω τώρα σημαντικές διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες, ιδιαίτερα αν αφορούν στην ακίνητη περιουσία μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Αυτή η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου αναμφισβήτητα ενέχει το στοιχείο του έρωτα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μεθυστικές ερωτικές περιπέτειες με υπερομαντικές νότες, βγαλμένες από το απόσταγμα εκλεκτής ποικιλίας φαντασίωσης και ονείρου. Κάτι σαν το καλό, γκουρμέ κρασί, το οποίο τελικά σε δόσεις υπερβολής μπορεί να κάνει τη ζημιά του και μετά από το μεθύσι να επέλθει η δυσπεψία και ο πονοκέφαλος...


Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρχει πολύ κινητικότητα, κούραση, αγγαρείες αλλά ίσως να μην έχετε καθορίσει ακριβώς το λόγο που γίνονται όλα αυτά. Προτείνω να κάνετε ένα όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα, να αποφύγετε τις πολλές ανερμάτιστες επαφές και να επικεντρωθείτε στους στόχους που είχατε αρχίσει να υλοποιείτε εδώ και αρκετό καιρό. Αν επανέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θέματα που είχαν συζητηθεί στο παρελθόν και δεν είχαν ευδοκιμήσει, δώστε την πρέπουσα σημασία.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην ταξιδέψω και να προσέχω όταν οδηγώ αυτή την περίοδο. Οι μετακινήσεις μου μπορεί να εγκυμονούν ταλαιπωρίες.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι -περιέργως πώς- ο έρωτας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα αυτή την περίοδο. Εννοείται ότι δεν πρέπει να αφήσετε τις ευκαιρίες για φλερτ να πάνε χαμένες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις. Δεσμευμένα Λιοντάρια το περισσότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να συμβάλετε στη διατήρηση των ισορροπιών.


Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα των οικονομικών σας με την πολυαστρία στους Ιχθείς και τον Ποσειδώνα να δεσπόζει στο ίδιο ζώδιο, δηλαδή στο περιβάλλον που σχετίζεται με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς, είναι συνθήκες ολίγον επικίνδυνες αν δεν λάβετε τα μέτρα σας. Το πιο πιθανό είναι ότι θα προκύψουν έκτακτα έξοδα, στα οποία θα ανταποκριθείτε μόνο αν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και δεν έχετε παρασυρθεί από τους πειρασμούς των μαγαζιών. Επίσης, καλό θα ήταν να μην υπογράψετε κανένα διακανονισμό γιατί μπορεί να μπείτε σε μια πολύ δύσκολη περιπέτεια.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Προτιμώ να γυρίσω την πλάτη μου σε αυτούς που θα μου προτείνουν εύκολα κέρδη. Το πιο πιθανό είναι να είναι φούσκες ή να με εμπλέξουν σε περιπέτειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Το θέμα «εγώ και οι άλλοι» μπαίνει ως πρώτο και καλύτερο στην ημερησία σας διάταξη αυτή την περίοδο και, φυσικά, επηρεάζει τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας με την Πολυαστρία στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσουν τον καταπέλτη της λογικής σας και να βρεθείτε στο θαυμαστό κόσμο της αυταπάτης ή της εξαπάτησης τόσο μαγικά και γρήγορα όσο δεν το φαντάζεστε. Η μόνο περίπτωση να γλυτώσετε την πτώση χωρίς αλεξίπτωτο είναι να μην έχετε ανάγκη τον έλεγχο ατόμων και καταστάσεων. Μπορείτε;


Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι η περίοδος είναι η πλέον ακατάλληλη για να υπογράψετε συμβόλαια, να μπείτε σε συζητήσεις, να κλείσετε συμφωνίες. Είναι καλή για να επαναδιαπραγματευθείτε υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν ή για να γεφυρώσετε τις αποστάσεις που είχαν δημιουργηθεί. Αν δεν συντρέχουν θέματα παρελθόντος, κρατήστε μια συντηρητική στάση προς όλους και όλα και φορτίστε τις μπαταρίες σας για να δράσετε δυναμικά στο τέλος του Μάρτη.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας επικεντρωθώ στις ανάγκες μου κι ας φροντίσω τον εαυτό μου για να αποφύγω τα ψυχοσωματικά.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Το θέμα έρωτας είναι πάντα επίκαιρο θέμα για εσάς, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τώρα γύρω σας έρχονται τα πάνω κάτω. Η αλήθεια είναι ότι θα αναγκαστείτε να αποσύρετε ολίγον τα μυαλά σας από τις σχέσεις αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πείτε όχι σε ένα περιστασιακό φλερτάκι.


Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα σας βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, στην οποία οι ανατροπές θα γίνουν τρόπος ζωής. Ανατροπές της καθημερινότητας που ναι μεν δεν θα είναι τόσο σημαντικές αλλά στο σύνολό τους θα σας αλαλιάσουν και θα σας σπάσουν τα νεύρα. Αγγαρείες, ευθύνες, προβλήματα, υπηρεσία: λέξεις – κλειδιά για την περίοδο που διανύετε και στην οποία πρέπει να κάνετε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα για να μην «χάσετε την μπάλα» και δείτε το νευρικό σας σύστημα να αποδημεί σε άλλες διαστάσεις.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μην παραμελήσω θέματα υγείας αυτή την περίοδο. Καλή εποχή για να αρχίσω μια δίαιτα αδυνατίσματος ή αποτοξίνωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Αναμφισβήτητα ο έρωτας αποτελεί το θέμα σας αυτή την περίοδο. Η πολυαστρία στους Ιχθείς και η Πανσέληνος πραγματοποιούνται στο περιβάλλον που σχετίζεται με τα ερωτικά σας και δεν αφήνουν καμία πιθανότητα ακάλυπτη: από το να χωρίσετε μέχρι το να βρείτε το ταίρι της ζωής σας, η γκάμα είναι πλούσια σε εκδοχές. Στατιστικά πιο πιθανές είναι: επιστροφές ασώτων του παρελθόντος, μεγάλα πάθη, δραματικός έρωτας, αυταπάτες, υπέρμετρες δόσεις ρομαντισμού, αίμα – δάκρυα κι ιδρώτας...


Καριέρα – Οικονομικά: Αν εξαιρέσουμε τους καλλιτέχνες του ζωδίου σας που θα βρίθετε εμπνεύσεων και δημιουργικότητας, οι υπόλοιποι θα νιώθετε εγκλωβισμένοι και το κακό είναι ότι δεν θα μπορείτε να δείτε γύρω σας τον κλωβό. Ουσιαστικά, η τάση σας θα είναι να αυτοπεριορίζεστε κι αυτό για να αποφύγετε την ανάληψη των ευθυνών σας και να σηκώσετε το βάρος των επιλογών σας. Όσοι δουλέψετε προς αυτή την κατεύθυνση και είστε έτοιμοι να καταβάλετε σκληρές προσπάθειες αυτοβελτίωσης και συγκρότησης, εκφρασμένες μέσα στην εργασία και την κοινωνία, σύντομα θα αμειφθείτε και μάλιστα πλουσιοπάροχα.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην μπλοκάρω τη δημιουργικότητά μου. Μπορεί να με λυτρώσει και να με βοηθήσει να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Ευτυχώς, είστε από τη φύση σας αρκετά αισιόδοξοι γι αυτό και θα αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες αυτής της περιόδου. Ο Δίας από το έβδομο ηλιακό σας σπίτι, σιγοντάρει τα φλερτ και τα παιχνίδια αλλά, σε γενικές γραμμές, τα μυαλά σας αυτή την περίοδο είναι αλλού.


Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η Πανσέληνος χρήζει της προσοχής σας καθώς μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα τόσο καριέρας όσο και οικογενειακά. Το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξουν συναισθηματικές εκρήξεις που πρέπει να διαχειριστείτε και μάλιστα τη στιγμή που θα νιώθετε κι εσείς οι ίδιοι ευάλωτοι. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις τριβές, να κρατήσετε μια θετική στάση στα πράγματα, πράγμα που ξέρετε να το κάνετε τέλεια και να αποφύγετε τα καινούργια ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν υπάρξει κάποιο κληρονομικό θέμα, ιδιαίτερα με ακίνητη περιουσία και πρέπει να περάσει μέσα από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, είναι προτιμότερο να περιμένει μέχρι το τέλος του Μάρτη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Αυτές τις μέρες χάνετε ολίγη από τη συγκρότησή σας και αρκετές δόσεις καθωσπρεπισμού και μπαίνετε στην περιπέτεια. Ίσως, έτσι όπως το γράφω, να σας είναι ξένο και να αισθάνεστε ότι δεν βρίσκεστε σε τέτοια διαδικασία αλλά σίγουρα έχετε τέτοια διάθεση. Κι αν η διάθεσή σας είναι πιο παιχνιδιάρικη, αφήστε τους εαυτούς σας ελεύθερους να παρασυρθούν αλλά όχι να παραμυθιαστούν. Τελικά αγαπητέ Αιγόκερε ή αγαπημένη Αιγοκερίνα follow your heart...


Καριέρα – Οικονομικά: Αν δεν θέλετε να πέσετε στην παγίδα μιας υπερκινητικότητας εντελώς ανερμάτιστης, κάντε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα, προσπαθήστε να συνεχίσετε τον αγώνα πάνω σε στόχους που ήδη έχετε βάλει σε εφαρμογή και αφήστε τα σπουδαία για τον Απρίλη. Αλλιώς θα παρασυρθείτε από έναν κυκεώνα καταστάσεων και θα κάνετε κύκλους χωρίς να προσεγγίζετε τους στόχους σας. Κρατηθείτε μακριά από τους κόλακες, αυτούς που θα σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια και κουτσομπόληδες.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να αποφύγω τα ταξίδια αυτές τις μέρες. Οι μετακινήσεις μου εγκυμονούν ταλαιπωρίες γι αυτό να προσέχω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Τα γεγονότα, ακραία αλλά αμφίρροπα, σας εξωθούν άλλοτε στο να επιδιώκετε τους έρωτες και να τα δίνετε όλα για μια προσωπική ζωή φουλ στο πάθος και στις περιπέτειες και άλλοτε στην καθίζηση – προϊόν του γεγονότος ότι θα είστε αποσπασμένοι σε πρακτικές υποθέσεις. Αν το ταίρι σας αντέχει τα σκαμπανεβάσματα (μεταξύ μας, για να είναι με Υδροχόο, αντέχει) αφήστε και τις δύο πλευρές σας να εκφραστούν, ανάλογα με τα όσα φέρνει ημέρα. Σε αυτή τη φάση το μόνο που δεν χρειάζεστε είναι να καταπιέζετε τις ανάγκες σας.


Καριέρα – Οικονομικά: Τα οικονομικά σας αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα χέρια του Ποσειδώνα! Παράλληλα, έχουμε και την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, μια υπερπροσφορά του Σύμπαντος σε όσους θέλετε ή έχετε ανάγκη την εμπειρία της παντελούς απώλειας του ελέγχου των καταστάσεων. Από πλευράς σας κάντε όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση, προσπαθήστε να είστε έτοιμοι για τυχόν απώλειες ή έκτακτα έξοδα και πιστέψτε στα καλύτερα που έπονται. Μην κάνετε το λάθος να δανείσετε ή να δανειστείτε.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Σίγουρα δεν είναι καιρός για να υπογράψω διακανονισμούς. Αν, όμως, μου χρωστάνε χρήματα εδώ και αρκετό καιρό, δεν χάνω τίποτε να τα ζητήσω. Στο φινάλε μου ανήκουν.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Απ' όλα έχει ο μπαξές: και επιστροφές ασώτων και δράματα και χωρισμούς και επανασυνδέσεις και ρομαντικές βραδιές και παραμύθια και φούμαρα και εξομολογήσεις και αλήθειες και ψέματα και αγάπες και δάκρυα και μυστήριο. Η Πανσέληνος στο ζωδιακό σας άξονα και η πολυαστρία στο ζώδιό σας, σας χαρίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα και, γενικότερα, στις σχέσεις αυτή την περίοδο. Από εσάς, τις ανάγκες και την εξέλιξή σας θα εξαρτηθεί το αν θα συμβεί κάτι θετικό ή αν θα πληγωθείτε. Ο Ποσειδώνας κυριαρχεί αυτή τη στιγμή και ο Ποσειδώνας τα έχει όλα. Διαλέξτε...


Καριέρα – Οικονομικά: Προσέχουμε για να έχουμε! Ας γίνει το σύνθημα των απανταχού Ιχθύων για να αποφύγετε τους σκοπέλους. Σκοπέλους που θα προέλθουν κυρίως από τους κόλακες, από την έλλειψη ευθυκρισίας που πιθανώς σας ταλανίζει αυτή την περίοδο, από την συναισθηματική σας υπερχείλιση. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου σας θα μπορέσετε να διαχειριστείτε πιο εύκολα τις καταστάσεις.


Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μέχρι το τέλος του Μάρτη ας μην υπογράψω συμβόλαια, διακανονισμούς και ας μην κάνω σημαντικά ραντεβού και συμφωνίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved