Παιδικό Ωροσκόπιο από 11/2 έως 17/2

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 11/2 έως 17/2

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ένας γοητευτικός γρίφος


Το μικρό σας ζιζάνιο που συνήθως πρωταγωνιστεί με το ζωηρό του ταμπεραμέντο και μιλάει αδιάκοπα, αυτή την εβδομάδα είναι σκέτο μυστήριο. Το Κριαράκι σας γίνεται ξαφνικά μυστικοπαθές, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι σκέφτεται και πως θα αντιδράσει. Αυτό που χρειάζεται για να συνεχίσει να λάμπει και να γοητεύει είναι οι φίλοι αλλά και η οικογένειά του να βάζουν λίγο νερό στο κρασί τους και να πηγαίνουν με τα νερά του.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ένας μικρός ιππότης


Το ευαίσθητο Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα μεταμορφώνεται σε έναν μικρό ιππότη. Δυναμικό και πρωτοπόρο, είναι ανά πάσα στιγμή πρόθυμο να βοηθήσει μικρότερα ή πιο αδύναμα παιδάκια και δεν διστάζει να τα βάλει ακόμα και με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Νοιώθει δυνατό και γεμάτο αυτοπεποίθηση, γι αυτό αν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στο πρόγραμμά του, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Η τεχνολογία το συναρπάζει


Το πανέξυπνο Διδυμάκι σας, αυτή την εβδομάδα θα είναι κυριολεκτικά κολλημένο πάνω στην τηλεόραση. Αυτό δεν σημαίνει ότι βαριέται, απλά η τεχνολογία το συναρπάζει αφού έχει αντιληφθεί πόσα νέα πράγματα μπορεί να μάθει μέσα από αυτή. Μην το αποπάρετε. Αντίθετα επιλέξτε μαζί τα προγράμματα τα οποία θα βλέπει και μην το αφήνετε να περνά ατελείωτες ώρες μπροστά στην οθόνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Κολλημένο στη μαμά


Το τρυφερό Καρκινάκι σας, δύσκολα αποχωρίζεται την πολύ-αγαπημένη του μαμά. Αντί να το ενισχύσετε αυτό, προσπαθήστε να του μάθετε τα υπέρ της κοινωνικοποίησης. Μια βόλτα στην παιδική χαρά ή ακόμα και σε παιδότοπους όπου έχει πολλά παιδάκια με τα οποία θα παίξει είναι ότι καλύτερο για την περίπτωση του. Προτιμήστε φορμίτσες με ενίσχυση στα γόνατα προς αποφυγή ατυχημάτων.

ΛΕΩΝ

102112197

Εκδηλωτικό και διαχυτικό


Αυτή την εβδομάδα η δημιουργικότητά του μικρού σας Λέοντα είναι έκδηλη αφού είναι πρώτο στην τάξη όταν έρχεται η ώρα της ζωγραφικής και των κατασκευών. Η συμπεριφορά του είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική και διαχυτική και αυτό δεν περιορίζεται στα στενά όρια της οικογένειας και των φίλων του, αλλά και όταν βρίσκεται και σε άγνωστα περιβάλλοντα. Αν όμως κάποιος πάει να το ξεγελάσει, τότε ποιος το είδε και δεν το φοβήθηκε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Αλλεργία στις εντάσεις


Το ήσυχο Παρθενάκι σας που συνήθως το βλέπετε να παίζει μόνο του, βγάζει στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα μια ασυνήθιστη συντροφικότητα. Ενισχύστε αυτή την τάση του, αλλά να ξέρετε ότι πάσης φύσεως διαμάχη του προκαλεί αλλεργία και δεν θα διστάσει να θυσιάσει την ανάγκη του για παρέα προκειμένου να έχει την ηρεμία του. Φροντίστε ο χώρος που περνάει τις περισσότερες ώρες του να είναι πάντα καθαρός και συμμαζεμένος.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Αλλαγή διαθέσεων


Αυτή την εβδομάδα η Ζυγαρίτσα σας θα μεταμορφωθεί σε ένα άκρως κυκλοθυμικό παιδάκι. Από εκεί που πετάει στον έβδομο ουρανό, μπορεί ξαφνικά να αρχίσει να κλαίει με λυγμούς, χωρίς να μπορεί ούτε εκείνο, αλλά ούτε κι εσείς να καταλάβετε τι φταίει. Έχει ανάγκη από τρυφερότητα και αγάπη και αν μπορούσε να είναι στο κρεβάτι του με όλη την οικογένεια τριγύρω του να ασχολείται μαζί του, θα ήταν τρισευτυχισμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ταλέντο στη διακόσμηση


Το Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα αναλαμβάνει ρόλο γενικού διακοσμητή του σπιτιού. Να είστε σίγουροι ότι θα ξεκινήσει από το δωμάτιό του, καθώς θέλει να είναι όλα στην εντέλεια για την επόμενη φορά που θα καλέσει τους φίλους του. Μην του χαλάσετε τη χαρά και τη δημιουργικότητα. Ενθαρρύνετέ του να εκφραστεί αλλά ταυτόχρονα βάλτε ξεκάθαρα όρια ώστε να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ερωτήσεις και απορίες


Αυτή την εβδομάδα το μικρό σας Τοξοτάκι γοητεύει τους πάντες με την ευφράδεια του. Οι ερωτήσεις του και τα «γιατί» του, θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Αντί να το αποθαρρύνετε, οπλιστείτε με υπομονή και ένα μεγάλο χαμόγελο. Ενισχύστε την θέληση του για μάθηση, μετατρέποντας αυτή του την ανάγκη σε καθημερινό παιχνίδι. Κάθε μέρα πριν φύγει ή αφού γυρίσει από το σχολείο δώστε του την άγνωστη πληροφορία της ημέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Βιασύνη και απροσεξία


Βιασύνη και απροσεξία είναι οι δύο λεξούλες που χαρακτηρίζουν την εβδομάδα του μικρού σας Αιγόκερω. Βοηθήστε το να εκτονώσει την ενέργειά του μέσα από καθημερινές δραστηριότητες και δημιουργικά παιχνίδια. Φροντίστε να το κρατήσετε μακριά από πρίζες και πηγές ηλεκτρισμού, καθώς υπάρχει προδιάθεση για μικρό-ατυχηματάκια. Αν κάνει κάποια ζημιά, μην το μαλώσετε γιατί εύκολα θα κλειστεί στον εαυτό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Επιβεβαίωση για τα κατορθώματα του


Το μόνο πράγμα που θα κάνει το Υδροχοάκι σας τρισευτυχισμένο αυτή την εβδομάδα είναι η επιβεβαίωση που θα λάβει από εσάς για τις δραστηριότητές του. Δεν έχει σημασία πόσο μικρά ή μεγάλα είναι τα κατορθώματα του, καθώς ένα «μπράβο» μπορεί να του ανεβάσει το ηθικό στα ουράνια. Ακόμα, είναι πολύ καλό στις διαπραγματεύσεις και για αυτό χρειάζεται προσοχή όταν σας ζητήσει κάτι που φαινομενικά φαίνεται απλό.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Έχει μάτια και στην πλάτη


Το Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι σαν να έχει μάτια και στην πλάτη. Παρατηρεί τα πάντα και δεν αρκείται μόνο σε αυτό. Σχολιάζει συνεχώς τι γίνεται γύρω του, και αυτό γίνεται η αγαπημένη του δραστηριότητα. Μην του εναντιωθείτε και να έχετε στο μυαλό σας ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να μπει στον κόσμο των μεγάλων. Κρατήστε το μακριά από αιχμηρά αντικείμενα, καθώς είναι επιρρεπές σε ατυχηματάκια.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved