Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 3/2 έως 9/2 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα με το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σας και με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με το Δία, σας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους κλασικούς τύπους του ζωδίου σας, δηλαδή στους Κριούς που αρέσκονται στα παιχνίδια. Αναμένονται επιτυχίες στα φλερτ και στις εφήμερες απολαύσεις ενώ δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε μεγάλο έρωτα μια φιλία σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη να σχηματίζει ένα θετικό και αισιόδοξο εξάγωνο με τον Ουρανό, οι στόχοι σας ευοδώνονται, ιδιαίτερα αν ασχολείστε με θέματα μόδας ή το επάγγελμά σας είναι καλλιτεχνικό. Σε κάθε περίπτωση, το ευχάριστο είναι ότι μπορεί να δεχθείτε συμφέρουσες προτάσεις ή να διαφημιστείτε, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Δία με τον Άρη από το δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, μάλλον θα μου προκαλέσει άγχος και θα αιμορραγώ ενέργεια. Καλύτερα να προσέχω τη διατροφή μου, να κάνω γυμναστική και να κοιμάμαι περισσότερο για να κρατηθώ σε φόρμα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Ο Άρης από τους Ιχθύες «βλέπει» αρμονικά το ζώδιό σας και ενισχύει την ερωτική σας διάθεση. Αν δεν παρασυρθείτε σε υπερβολές, στις οποίες είστε ευάλωτοι λόγω του τετραγώνου του με το Δία, θα κερδίσετε στις εντυπώσεις καθώς θα είστε πιο αισιόδοξοι και θελκτικοί. Οι δεσμευμένοι θα γεφυρώσετε τις αποστάσεις ενώ οι αδέσμευτοι θα κερδίσετε τα βλέμματα και θα γίνετε το επίκεντρο στις παρέες.

Καριέρα – Οικονομικά: Φαίνεται ότι θα δώσετε σκληρό αγώνα για να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας αλλά να θυμάστε ότι ο Κρόνος θα ανταμείψει όσους προσπαθήσετε για το καλύτερο, έστω και μακροπρόθεσμα και ότι οι κόποι αυτής της περιόδου θα αποδώσουν οπωσδήποτε καρπούς είτε άμεσα είτε αργότερα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες , το ζώδιο που σχετίζεται με τους στόχους και τις φιλίες μου. Θα σχηματίσει μία σύνοδο με τον Ποσειδώνα, η οποία δεν αποκλείεται να με κάνει επιρρεπή στις ωραιοποιήσεις. Καλά θα κάνω να προσέχω λίγο τις κινήσεις μου, να μη παρασυρθώ από κόλακες και να παραμένω εστιασμένος στο σκοπό μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Με τον Άρη στους Ιχθύες , περιβάλλον της καριέρας σας, οι απαιτήσεις της δουλειάς σας θα είναι πολλές και δύσκολες γι αυτό, όσο και να το θέλετε, δεν θα υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος στη ζωή σας για τους έρωτες. Ωστόσο, μην ανησυχείτε γιατί τόσο ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας όσο και η Αφροδίτη από το Υδροχόο συνηγορούν υπέρ των αισθηματικών σας και σώνουν την κατάσταση.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στους Ιχθύες να «βλέπει» επιθετικά το ζώδιό σας και να σχηματίζει τετράγωνο με το Δία, όψη υπερβολής και έντασης, οι ανατρεπτικές καταστάσεις, η επιτακτική ανάγκη για αύξηση των εσόδων σας, οι οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά και η αύξηση της πελατείας σας, θα σας βάλουν σε πολύ σκληρά ωράρια, τα οποία απαιτούν το μάξιμουμ της ενέργειάς σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Τετάρτη πρέπει να προσέχω γιατί ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες και σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Είναι πολύ πιθανό να βλέπω ωραιοποιημένες τις καταστάσεις, ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα της καριέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθύες , ζώδιο που σας ευνοεί, από το οποίο ανάβει τη λίμπιντό σας μέσα στο καταχείμωνο και «δηλώνει» ότι θα νιώθετε αρκετά ικανοποιημένοι από την προσωπική σας ζωή. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σας εξωθεί στο να αποζητάτε την περιπέτεια και τις αισθησιακές ηδονές. Αν προσέχετε τις υπερβολές και δεν ενδώσετε στο σπορ «συναισθηματικοί χειρισμοί», μπορεί να μπείτε στην περιπέτεια και να το χαρείτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο υπογραμμίζει την επιτακτική ανάγκη σας να καλύψετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Εστιαστείτε στις υποθέσεις που σχετίζονται με χρέη προς τις τράπεζες, ασφάλειες ή με κληρονομικά ζητήματα γιατί τώρα θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να τις διεκπεραιώσετε. Τελικά οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς αλλά θα πρέπει να έχετε υπομονή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές είναι οι κατάλληλες για να ξεδιπλώσω τα δημιουργικά μου ταλέντα. Ας το παλέψω γιατί δεν αποκλείεται να αυξήσω τα εισοδήματά μου, μετατρέποντας το χόμπι μου σε επάγγελμα.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Και μόνο το γεγονός ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο είναι αρκετό για να πανηγυρίζετε και να αισθάνεστε την ασφάλεια ότι έχετε να περιμένετε κάτι θετικότερο από τα αισθηματικά σας. Πόσο μάλλον όταν σχηματίζει ένα ωραιότατο εξάγωνο με τον Ουρανό με αυξημένες τις πιθανότητες του κεραυνοβόλου έρωτα και, ταυτοχρόνως, ένα λαμπερό τρίγωνο με το Δία για να ανοίξει ακόμη περισσότερο το παράθυρο προς την ερωτική επιτυχία...

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες, να προωθήσετε μεγαλεπήβολα σχέδια, να κάνετε κάποιες επαφές με το εξωτερικό, να διαφημιστείτε. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις, ιδιαίτερα αν θέλετε να προβληθείτε ή να αυξήσετε την πελατεία σας. Να θυμάστε ότι η περίοδος είναι καλή για να βρείτε συμμάχους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις υποθέσεις σας. Επίσης, θετικές θα είναι οι εξελίξεις για τα Λιοντάρια που ασχολείστε σε συλλογικές δραστηριότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα ήταν προτιμότερο να μην κάνω σημαντικές οικονομικές δοσοληψίες και διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα. Ας μεταφέρω τέτοιου είδους εκκρεμότητες για την επόμενη, η οποία θα είναι σαφώς καλύτερη.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Μετά τον Άρη, από το απόγευμα της Τρίτης, περνάει και ο Ερμής στους Ιχθύες για να υπογραμμίσει ακόμη περισσότερο την αναγκαιότητα να εστιαστείτε στις σχέσεις σας. Ωστόσο, τόσο το τετράγωνο του Άρη με το Δία όσο και η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι όψεις που μπορεί να προκαλέσουν διασπαστικές καταστάσεις ή απογοητεύσεις. Μην αφήνετε τα νεύρα σας ανεξέλεγκτα και προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των αρνητικών σας συναισθημάτων. Επίσης, να προσέχετε γιατί θα έχετε την τάση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις, ιδιαίτερα οι Παρθένοι των πρώτων ημερών.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σας εργασία, υπάρχει πρόσφορο έδαφος να κάνετε τις απαιτούμενες ενέργειες για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας αλλά με μεγάλη προσοχή γιατί θα υπάρξουν τα άτομα που θα σας κηρύξουν τον πόλεμο. Πάντως το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία που βρίσκεται στο περιβάλλον της καριέρας σας, τους Διδύμους, θα συντελέσει στην τελική έκβαση των πραγμάτων που, αν δεν υπάρχει κάτι πολύ ανατρεπτικό στον προσωπικό σας χάρτη, μάλλον θα είναι υπέρ σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τρίτη με Κυριακή είναι προτιμότερο να μην υπογράψω συμβόλαια. Η επόμενη εβδομάδα προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Άκρως ερωτική περίοδος! Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο, το ζώδιο των ερώτων σας, σχηματίζει ένα εκρηκτικό εξάγωνο με τον Ουρανό και ένα επεκτατικό, φωτεινό τρίγωνο με το Δία που είναι οι όψεις οι οποίες θα διευρύνουν τον κύκλο των επιλογών σας, δεν αποκλείουν κεραυνοβόλους έρωτες και υπόσχονται εύνοια στα φλερτ. Οι δεσμευμένοι έχετε τα καλύτερα άστρα για να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα και να περάσετε καλά. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να απολαύσετε τον έρωτα σε όποια διάσταση είναι του γούστου σας...

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στο περιβάλλον της καθημερινής σας εργασίας, τους Ιχθύες και τον Ερμή να τον ακολουθεί κατά πόδας, θα αναγκαστείτε να ενδώσετε σε πολύ σκληρά ωράρια και να αναλάβετε δυσβάσταχτες ευθύνες που θα σας βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου. Καλό θα ήταν να προσέχετε τις κινήσεις σας για να μην υπάρξουν προβλήματα. Επίσης, φροντίστε να έχετε ολοκληρώσει τις σημαντικές σας υποθέσεις μέχρι τις 20 του μήνα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με το Δία, τα ταξίδια θα αποτελέσουν το καλύτερο ενισχυτικό για μένα. Μήπως να προγραμμάτιζα κάτι για το Σαββατοκύριακο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Μετά τον Άρη, μπαίνει και ο Ερμής στους Ιχθύες , το ζώδιο των ερώτων σας και σας βάζουν στις περιπέτειες. Φλερτάρετε με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας αλλά με τον κίνδυνο να πέσετε είτε θύματα της υπερβολής σας λόγω του τετραγώνου Άρη – Δία είτε θύματα αυταπάτης λόγω της συνόδου Ερμή - Ποσειδώνα. Χαρείτε τώρα τις περιστάσεις αλλά πριν πάρετε αποφάσεις, είναι προτιμότερο να αφήσετε τον χρόνο και τις συγκυρίες να σας δείξουν το σωστό.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την περίοδο θα γίνετε κοινωνοί ενός πλήθους ανατρεπτικών καταστάσεων, οι οποίες θα σας βγάζουν εκτός τόπου και χρόνου και θα σας βάλουν στο τρέξιμο για τη δουλειά. Ωστόσο, αυτή η αναστάτωση μάλλον θα σας βγει σε καλό γιατί τελικά θα γίνει η αφορμή να ψάξετε για καινούργιες λύσεις, οι οποίες θα σας καταξιώσουν στον τομέα της καριέρας. Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος επιβραβεύει τις προσπάθειες και τώρα καθορίζει τις εξελίξεις για το ζώδιό σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο δηλώνει ότι θα βρω υποστήριξη από την οικογένειά μου. Μήπως πρέπει να εστιαστώ στις ανάγκες της και να περάσω περισσότερες ώρες με τα άτομα που με αγαπούν κι αγαπώ;

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Με την Αφροδίτη να πυροδοτεί τον Ουρανό και να ενισχύει τις ευεργετικές ιδιότητες του Δία, το βέβαιο είναι ότι θα περάσετε ευχάριστα και θα πάρετε τις επιβεβαιώσεις που έχετε ανάγκη από τον αισθηματικό τομέα. Η περίοδος είναι θετική για τους αδέσμευτους Τοξότες που θέλετε να φλερτάρετε ή να μπείτε σε περιπέτειες μεγάλης συγκίνησης. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες όχι μόνο δεν αποκλείονται αλλά είναι πιο πιθανοί. Οι δεσμευμένοι μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα ή να ανανεώσετε τους όρκους σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον Άρη, μπαίνει και ο Ερμής στους Ιχθύες. Οι όψεις που σχηματίζουν με τον Δία και τον Ποσειδώνα, αντίστοιχα, δείχνουν υπερβολή και διάλυση. Η κούραση θα είναι αναπόφευκτη αυτή την εβδομάδα που θα αντιμετωπίσετε τα δύσκολα αλλά αυτά θα είναι η αφορμή να αποδείξετε τι αξίζετε και να κερδίσετε την εύνοια των ανωτέρων σας, της οποίας τις συνέπειες θα απολαύσετε σύντομα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αφήσω λίγο χώρο στο πρόγραμμά μου για να μπορώ να αντιμετωπίσω τα απρόοπτα. Μία ξαφνική μετακόμιση ή προβλήματα στο σπίτι μπορεί να μου ανατρέψουν το χρονοδιάγραμμά μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εβδομάδα δεν υπόσχεται το μάνα εξ' ουρανού στον αισθηματικό τομέα. Ωστόσο, η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες είναι αρκετά καλή για να φλερτάρετε ή να κάνετε κάποιες ενέργειες που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα της καθημερινότητάς σας. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι το τετράγωνο του Άρη με το Δία μπορεί να ενέχει το στοιχείο της υπερβολής ή της αποκάλυψης πραγμάτων που ίσως θα θέλατε να κρατήσετε κρυφά.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η περίοδος, με τον Ερμή να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες , είναι καλή για όσους ασχολείστε με επαγγέλματα που σχετίζονται με διδασκαλία, με συγγραφή, με επαφές. Ωστόσο, αν πρόκειται να κάνετε μια σημαντική κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση, είναι προτιμότερο να την αναβάλετε για την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να διεκδικήσω κάτι θετικότερο στον οικονομικό τομέα, να αυξήσω τα έσοδά μου, να ζητήσω χρήματα που μου χρωστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Θεά του έρωτα Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και ο Δίας κινείται πλέον σε ευθεία πορεία στο ζώδιο των ερώτων σας, τους Διδύμους. Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα, οι δύο ευεργέτες των ερωτικών σας σχηματίζουν ένα ωραιότατο τρίγωνο ενώ η Ιέρεια του Έρωτα σχηματίζει και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό. Είστε σκανδαλωδώς ευνοημένοι στον αισθηματικό τομέα, γεγονός που αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσετε είτε για να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι είτε για να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας είτε για να παίξετε παιχνίδια της αρεσκείας σας...

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται οι προσπάθειές σας να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες, να υπογράψετε συμβόλαια, να προβληθείτε σε περισσότερο κόσμο. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις, ακόμη κι αν είστε υπάλληλοι γιατί τώρα μπορείτε να κερδίσετε στις εντυπώσεις. Αν θέλετε να συνεργαστείτε με κάποια εταιρεία ή ένα πρόσωπο, επιδιώξτε να κλείσετε το ραντεβού σας το αργότερο μέχρι τις 20 Φλεβάρη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα αν βγω στα μαγαζιά. Μπορεί να παρασυρθώ από τους πειρασμούς των εκπτώσεων και να κάνω αγορές που θα με βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας από τη μια εξάρει τη σεξουαλικότητά σας και σας εξωθεί στο να επιδιώκετε τις απολαύσεις και την ικανοποίηση των παθών σας αλλά από την άλλη σας βάζει σε ανταγωνιστικά παιχνίδια, τα οποία μπορεί να γίνουν επικίνδυνα αν ξεπεράσετε τα εσκαμμένα. Παράλληλα, ο Ερμής που από το απόγευμα της Τρίτης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα σχηματίσει μια σύνοδο με τον Ποσειδώνα, όψη που από τη μια θα εξάρει το ρομαντισμό σας αλλά, από την άλλη, σας κάνει επιρρεπείς στις αυταπάτες.

Καριέρα – Οικονομικά: Με το τετράγωνο Άρη – Δία, θα είστε αναγκασμένοι να δουλεύετε πολύ σκληρά. Θα επωμιστείτε με ένα πλήθος ευθυνών και δεν θα μπορείτε να απαλλαγείτε από τις υποχρεώσεις. Να προσέχετε γιατί δεν αποκλείεται να πέσετε θύματα κολάκων, οι οποίοι να σας παρασύρουν στο να χάσετε χρήμα και χρόνο. Να σκέφτεστε πολύ καλά με ποιους πρέπει να πάτε και ποιους να αφήσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να αναβάλω για την επόμενη εβδομάδα τις υπογραφές συμβολαίων ή διακανονισμών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved