Παιδικό Ωροσκόπιο από 24/12 έως 30/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 24/12 έως 30/12

ΚΡΙΟΣ

102112205

Φόρμα, αθλητικά και γκόοοολ!

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων είναι ιδανική για να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το δυναμικό σας Κριαράκι, του οποίου η ενέργεια έχει χτυπήσει κόκκινο. Βάλτε του τη φόρμα του, τα αθλητικά του παπουτσάκια και τις επιγονατίδες του – αφού το απρόσεκτο παιχνίδι είναι στο αίμα του – και βγείτε έξω να παίξετε μπάλα. Αν μέσα σε δύο ώρες, δεν έχει κουραστεί καθόλου, επαναλάβετε και την επόμενη μέρα!


ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Η πρώτη μου θεατρική παράσταση

Την εβδομάδα των Χριστουγέννων, το Ταυράκι σας θα βγάλει στο έπακρο την καλλιτεχνική του φύση. Άρα τι καλύτερο από το να του κάνετε μια μεγάλη έκπληξη και να το πάτε να δει ένα παιδικό θέατρο. Θα δείτε ότι μόλις φτάσετε στην είσοδο, ένα τεράστιο χαμόγελο θα ζωγραφιστεί στα χείλη του. Επιλέξτε μια παράσταση που να είναι κωμωδία και οι ήρωες θα είναι ντυμένοι ζωάκια. Θα καταλάβετε ότι είναι το αγαπημένο του, όταν θα σας ζητήσει να του το διηγηθείτε κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Μαμά, βαρέθηκα. Να κάνουμε κάτι άλλο.

Ο ιδανικός χώρος για το Διδυμάκι σας τη εβδομάδα των Χριστουγέννων είναι ένας πολυχώρος όπως π.χ. ένα εμπορικό κέντρο. Με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι δεν θα βαρεθεί στα πέντε πρώτα λεπτά. Ακόμα κι αν αυτό συμβεί, μπορείτε να πάτε για ψώνια, μετά για φαγητό και το αγαπημένο του παγωτό και στο τέλος να επισκεφτείτε το χωριό του Άη Βασίλη όπου θα ζωγραφίσει και θα παίξει με τον Ρούντολφ και την παρέα του.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Διασκέδαση και γνώση!

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων είναι ιδανική για να επισκεφτείτε με το Καρκινάκι σας ένα από τα πολλά μουσεία που διαθέτει η Αθήνα. Είτε είναι η εθνική πινακοθήκη, είτε το μουσείο της Ακρόπολης ή ακόμα και το μουσείο κυκλαδικής τέχνης, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Η ξενάγηση και οι γνώσεις που θα αποκομίσει θα το κάνουν το πιο ευτυχισμένο παιδάκι στον κόσμο.


ΛΕΩΝ

102112197

Θέλω να γίνω πιανίστας

Αυτή την εβδομάδα, κάντε στο Λιονταράκι σας ένα ξεχωριστό δώρο και πηγαίνετέ το να δει την πρώτη του Χριστουγεννιάτικη παράσταση στο μέγαρο μουσικής. Τα κοστούμια, η μουσική και η ορχήστρα όχι μόνο θα το συναρπάσουν, αλλά θα τα διηγείται όλο καμάρι για πολλές μέρες μετά σε όλους του τους φίλους. Μη σας φανεί παράξενο, αν κάποια στιγμή σας δηλώσει γεμάτος στόμφο ότι θέλει να γίνει ο καλύτερος πιανίστας του κόσμου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ποδηλατάδα στην Αθήνα

Αυτή την εβδομάδα που θα έχετε και οι δύο χρόνο, πάρτε τα ποδήλατα και τα κράνη σας και κανονίστε μια οικογενειακή εξόρμηση στην Αθήνα. Διαλέξτε έναν μεγάλο πεζόδρομο και μια μέρα χωρίς βροχή και τολμήστε το. Θα δείτε ότι ο κόσμος, τα μαγαζιά και οι υπαίθριοι καλλιτέχνες θα το μαγέψουν. Καθώς περνάτε από διάφορα μέρη, διηγηθείτε του ιστορίες από τότε που ήσασταν εσείς μικροί και ανακαλύψτε όλοι μαζί τα μικρά μυστικά της πόλης.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Βόλτα... στον πάγο

Αυτή την εβδομάδα η μικρή σας Ζυγαρίτσα θα έχει ανεξάντλητη ενέργεια. Αν αντέχετε κι εσείς, επιλέξτε να κάνετε μαζί μια δραστηριότητα που να έχει δράση αλλά ταυτόχρονα να αποπνέει κομψότητα και χάρη. Και τι καλύτερο από μια επίσκεψη σε ένα από τα πολλά παγοδρόμια που έχουν ανοίξει φέτος τα Χριστούγεννα στην Αθήνα. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί το σκουφάκι και τα γαντάκια του ώστε να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνει ζεστό εκτός από χαρούμενο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Αθλητισμός στο κόκκινο

Το Σκορπάκι σας θα σας εκπλήξει αυτή την εβδομάδα με την αθλητική του διάθεση. Το πιο πιθανό είναι πως αν δεν το βοηθήσετε να εκτονώσει την ενέργειά του, να είστε προετοιμασμένοι ότι τα βάζα σας και πολλά ακόμα αντικείμενα θα μεταμορφωθούν σε σύνεργα σπιτικών αθλητικών δραστηριοτήτων. Καλού κακού σας προτείνουμε να είστε ανοιχτόμυαλοι, να πάρετε τη μπάλα του μπάσκετ και να επισκεφτείτε το κοντινότερο γήπεδο της γειτονιάς.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Μαμά, δες! Τα ζωάκια ζωντάνεψαν

Αν αυτή την εβδομάδα δείτε ότι το Τοξοτάκι σας δεν έχει όρεξη και προτιμά να μείνει σπίτι και να παίζει με τα λούτρινα ζωάκια του, σας έχουμε την καλύτερη πρόταση. Μια ολοήμερη βόλτα στο αττικό ζωολογικό πάρκο θα το κάνει να μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δελφίνια, καμηλοπαρδάλεις, αρκούδες και λιοντάρια θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια του και εκείνο απλά θα έχει ζωγραφισμένο πάνω του, το μεγαλύτερο χαμόγελο του κόσμου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Στο βουνό για να πάρει τον αέρα του!

Το Αιγοκεράκι σας αυτή την εβδομάδα θέλει να περάσει χρόνο μαζί σας και το διεκδικεί με πάθος. Μην πέσετε από τα σύννεφα αν σας ζητήσει να πάτε μια βόλτα στο βουνό για περπάτημα. Μην του αρνηθείτε και για να διπλασιάσετε την χαρά του αγοράστε του μια φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης για να απαθανατίσει όλα τα ζωάκια και τα φυτά που βλέπει και που τόσο το ενθουσιάζουν. Μόλις γυρίσετε σπίτι, εμφανίστε τις φωτογραφίες και βάλτε τις σε ένα άλμπουμ που θα του κάνετε δώρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Η Γη κινείται!

Το Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα το συναρπάζει οτιδήποτε έχει σχέση με τους πλανήτες, όχι απλά γιατί το θεωρεί μαγικό αλλά γιατί η γνώση που του προσφέρουν είναι ατελείωτη. Εκπλήξτε το ευχάριστα και κανονίστε να πάτε όλοι μαζί να δείτε μια παράσταση στο πλανητάριο. Το θέαμα είναι κάτι που θα του μείνει αξέχαστο για την υπόλοιπη ζωή του. Γυρίζοντας σπίτι του, αγοράστε του αστεράκια που στο σκοτάδι λάμπουν, για να συντροφεύουν κάθε βράδυ τα όνειρά του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ο φίλος μου ο δεινόσαυρος

Και εκεί που τα περισσότερα παιδάκια τρομάζουν στην όψη ενός Τυρανόσαυρου Ρεξ ή ενός Βροντόσαυρου, το Ψαράκι σας γελάει και διασκεδάζει όσο ποτέ. Αυτή την εβδομάδα, μια επίσκεψη στο μουσείο φυσικής ιστορίας, κυριολεκτικά θα το μαγέψει. Το αγαπημένο του σημείο εννοείται πως θα είναι αυτό με τα απολιθωμένα ζώα και φυτά και μπορεί κυριολεκτικά να στέκεται μπροστά από τις βιτρίνες με τα εκθέματα για ώρες.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved