Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 23/12 έως 30/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Αυτή η γιορτινή εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, η οποία πυροδοτεί τις επιδράσεις του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα καθώς σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τη Σελήνη να αποτελεί την κορυφή του. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση γιατί αν αφήνετε την παρόρμησή σας να διοχετευθεί πριν προλάβει να ενεργοποιηθεί το μυαλό, μπορεί να έχετε πρόβλημα είτε στο σπίτι είστε στη δουλειά. Θα ήταν προτιμότερο να μη θυμηθείτε τα δυσάρεστα στα οικογενειακά τραπέζια με τους γονείς σας και επίσης να μην προβείτε σε συζητήσεις και διεκδικήσεις από τους ανωτέρους σας. Αν συμβεί κάτι ενοχλητικό ή προσβλητικό για εσάς, απαντήστε ή δράστε μετά από πολύ ώριμη σκέψη.

Προσέχετε για να έχετε: Μην κάνετε καμία σημαντική κίνηση στη δουλειά. Αν οι συνθήκες σας επιτρέπουν τη φυγή (με σκοπό την αποφυγή) μην το σκέφτεστε.

Κρατάμε το καλό: Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο θα σας απαλλάξει από αρκετά βάρη και θα αποβεί θετική για την ευόδωση των στόχων σας, τις συλλογικές σας δραστηριότητες και τις φιλικές σας παρέες.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου δίνει στο στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, ναι μεν ενεργοποιεί το σκληρό τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα αλλά «βλέπει» θετικά το ζώδιό σας. Αν στο τέλος του μήνα προσέχετε τις μετακινήσεις σας κι αν κρατήσετε μια συντηρητική στάση προς αδέλφια, συγγενείς και γείτονες, δεν θα έχετε ιδιαίτερα προβλήματα εκτός αν η Πανσέληνος προσβάλλει τον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο, το δέκατο ηλιακό σας σπίτι, από την Τετάρτη, στιγματίζει την έναρξη μιας περιόδου στην οποία θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες και πιθανώς δυσβάσταχτες. Οι απαιτήσεις της δουλειάς δεν αποκλείεται να σας προσγειώσουν απότομα στην πραγματικότητα.

Κρατάμε το καλό: Με την αντίθεση της Αφροδίτης από τον Τοξότη και του Δία από τους Διδύμους, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες με τράπεζες, εφορίες, δημόσιο ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτές τις μέρες γιατί ο άξονας των οικονομικών σας προσβάλλεται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στην πολικότητα Αιγόκερω – Καρκίνου, πυροδοτώντας τις επιδράσεις του τετραγώνου Πλούτωνα – Ουρανού. Καλό θα ήταν να κάνετε λίγη οικονομία στο μέτρο που μπορείτε μέσα στις γιορτές, να μην παρασύρεστε από τους πειρασμούς της αγοράς και να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε τυχόν έκτακτα έξοδα. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Προσέχετε για να έχετε: Προσπαθήστε να βρείτε το κέφι σας. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί Δίδυμοι θα έχετε την τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας και να βουλιάζετε στις σκέψεις σας. Αξιοποιείστε τα Χριστούγεννα για να ξεδώσετε.

Κρατάμε το καλό: Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Τοξότη, όψη που είναι γόνιμη για να εστιαστείτε στην προσωπική σας ζωή, να φλερτάρετε, να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας, να κάνετε μια καινούργια σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Η Πανσέληνος που θα λάμψει στο ζώδιό σας στις 28 Δεκεμβρίου, σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, ο ρόλος αυτός είναι λίγο σκληρός, ιδιαίτερα για τους Καρκίνους του Ιουνίου καθώς ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, εντείνοντας τη σκληρότητά τους. Πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς θα είστε παρορμητικοί και ανεξέλεγκτοι λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης ή της αδυναμίας σας να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Επίσης, προσπαθήστε να μη γίνεστε χειριστικοί με τους άλλους καθώς τους καταπιέζετε και μπορεί να προκαλέσετε άγρια ξεσπάσματα εν μέσω εορτών. Αν μπορέσετε να μην εμπλακείτε σε δυσάρεστες συζητήσεις και αν δεν ενδώσετε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, θα είστε οι κερδισμένοι αυτής της εβδομάδας.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση της Αφροδίτης με το Δία δείχνει ότι θα μπορεί να κάνετε κάποιες καταχρήσεις στο φαγητό και το ποτό. Οι μέρες το δικαιολογούν αλλά καλό θα ήταν να προσέχετε, ιδιαίτερα αν οδηγείτε.

Κρατάμε το καλό: Ο Άρης εγκαταλείπει τον Αιγόκερω και μπαίνει στον Υδροχόο. Μέρα με τη μέρα η λίμπιντό σας θα ξυπνάει.

ΛΕΩΝ

102112184

Αυτή η γιορτινή εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας, την υγεία αλλά και το περιβάλλον των πιο μύχιων φόβων, σκέψεων, συναισθημάτων. Συνεπώς δεν αποκλείονται οι εντάσεις στη δουλειά, οι πιέσεις στην καθημερινότητα και κάποια προβλήματα υγείας πιθανώς όχι σοβαρά αλλά αρκετά ικανά να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ωστόσο, επειδή αυτή η εβδομάδα κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι, θα πρότεινα να βάλετε στην άκρη τη δουλειά και τις καθημερινές συνήθειες και να εστιαστείτε στη διασκέδασή σας, στους έρωτες, στην καλοπέραση. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Τοξότη όχι μόνο το επιτρέπουν αλλά και το επιβάλλουν.

Προσέχετε για να έχετε: Από την Τετάρτη ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο και καλά θα κάνετε να προσέχετε γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

Κρατάμε το καλό: Η αντίθεση της Αφροδίτης και του Δία είναι η καταλληλότερη συνθήκη για να διασκεδάσετε, να παίξετε, να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο τέλος της εβδομάδας στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, επηρεάζει τα περιβάλλοντα που αντιπροσωπεύουν τους φίλους, τους στόχους, τις συλλογικές σας δραστηριότητες, τους έρωτες, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά σας. Σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς ναι μεν τα Φώτα «βλέπουν» με θετικό τρόπο το ζώδιό σας αλλά ενεργοποιούν το σκληρό τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Αν τώρα γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα να προσέχετε πριν επενδύσετε συναισθηματικά για να μην απογοητευτείτε αργότερα, ιδιαίτερα οι Παρθένοι των πρώτων ημερών που δέχεστε και τις επιδράσεις του Ποσειδώνα.

Προσέχετε για να έχετε: Ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο, θέση από την οποία θα αυξήσει κατά πολύ τις ευθύνες σας. Πιθανώς να αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες δουλειές που θα σας φανούν αγγαρείες εν μέσω εορτών.

Κρατάμε το καλό: Η αντίθεση της Αφροδίτης με το Δία σας ευνοεί τόσο για να περάσετε καλά με την οικογένειά σας όσο και για να κάνετε κάποια καίρια βήματα στον τομέα της καριέρας.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Αυτή η γιορτινή εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, σχηματίζοντας ένα σκληρό ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στο ζωδιακό σας σταυρό. Η κατάσταση χρήζει ψυχραιμίας και καλής διαχείρισης από πλευράς σας γιατί τώρα βάλλονται κυρίως οι τομείς της οικογένειας και της καριέρας που είναι πολύ ευαίσθητοι. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε τους τόνους χαμηλά στη δουλειά σας και να μην κάνετε κινήσεις που θα μπορούσαν να αποβούν βλαπτικές, όπως για παράδειγμα να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σας. Παράλληλα, κρατήστε τις ισορροπίες και στο οικογενειακό περιβάλλον με τον μαγικό τρόπο που γνωρίζει κάθε αξιοπρεπής Ζυγός.

Προσέχετε για να έχετε: Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια βλάβη στο σπίτι και να αναστατωθείτε.

Κρατάμε το καλό: Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Τοξότη με το Δία είναι η καλύτερη αστρολογική συγκυρία για να ανακτήσετε το κέφι σας καθώς «δηλώνει» επιτυχία στα φλερτ, χαρές και έρωτες στα ταξίδια, παρέες, διασκέδαση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Η Πανσέληνος που θα δώσει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα, «βλέπει» με θετικές όψεις το ζώδιό σας και δεν σας προκαλεί σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο, επειδή πραγματοποιείται στο ζωδιακό άξονα που σχετίζεται με την επικοινωνία σας, τις επαφές, τα ταξίδια σας, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και, αν ταξιδεύετε, να έχετε οργανώσει καλά κάθε σας κίνηση προκειμένου να αποφύγετε τις ταλαιπωρίες. Επίσης, προσπαθήστε να αποφύγετε τα επαγγελματικά ραντεβού που είναι προτιμότερο να τα αναβάλλετε για το Γενάρη και, βεβαίως, μην οδηγείτε αν έχετε ξεφύγει στην κατανάλωση ποτού.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο, από την Τετάρτη, στιγματίζει την έναρξη μιας κουραστικής περιόδου με αρκετές αγγαρείες και ευθύνες που θα επωμίζεστε τόσο από την οικογένειά σας όσο και στη δουλειά σας.

Κρατάμε το καλό: Η αντίθεση της Αφροδίτης και του Δία στον άξονα των οικονομικών σας είναι θετική για να υπογράψετε έναν διακανονισμό, να κάνετε συμφέρουσες συμφωνίες ή ακόμη και για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Η Πανσέληνος που στιγματίζει αυτή τη γιορτινή εβδομάδα, πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σας και ενεργοποιεί τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα ταυ τετράγωνο μαζί τους. Κάτω από τις τόσο σκληρές επιρροές, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, να μην παρασύρεστε από τους πειρασμούς των βιτρινών, να μη στηρίζεστε στην τύχη σας. Προσπαθήστε να κάνετε λίγη οικονομία, όσο γίνεται μέσα στις γιορτές, για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα. Επίσης, είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό αυτή την εβδομάδα.

Προσέχετε για να έχετε: Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι οι πραγματικές αξίες δεν είναι αυτές που μέχρι τώρα νομίζατε. Τα πιεστικά γεγονότα θα σας βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τη στάση σας και να κατανοήσετε τη διαφορά του ουσιαστικού από το μη ουσιαστικό, του σημαντικού από το ασήμαντο, κλπ.

Κρατάμε το καλό: Η αντίθεση του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας με την Αφροδίτη πριμοδοτεί τα αισθηματικά σας, τους έρωτες, τα παιχνίδια, τα φλερτ. Παράλληλα, η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα όχι μόνο τα επιτρέπει αλλά και τα φωτίζει με τα χιλιάδες λαμπιόνια της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο ζωδιακό σας άξονα, θα δώσει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα. Οι όψεις των Φώτων (Ηλίου – Σελήνης) ενισχύουν το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα ταυ τετράγωνο. Ευτυχώς από τη φύση σας είστε αρκετά ψύχραιμοι, ικανοί να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας, ακόμη κι αν υπερχειλίζουν. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προσέχετε, ιδιαίτερα οι Αιγόκεροι του Δεκέμβρη γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σχέσεων είτε με τους συντρόφους σας είστε με τους συνεργάτες σας στη δουλειά.

Προσέχετε για να έχετε: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε κανένα συμβόλαιο και για κανένα λόγο αυτή την περίοδο. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις τριβές, ιδιαίτερα στη δουλειά κι αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, να πάρετε λίγες μέρες άδεια για να είστε σίγουροι ότι δεν θα εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές καταστάσεις.

Κρατάμε το καλό: Δεν αποκλείονται τα ερωτικά παιχνίδια, κυρίως αυτά που θα επιστεγάζονται από μυστήριο και μυστικοπάθεια...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον ευαίσθητο άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, που είναι το δωδέκατο και έκτο ηλιακό σας σπίτι. Τώρα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, να μην εξαντλείτε τα όρια των αντοχών σας, να τρέφεστε πιο υγιεινά και να αποφεύγετε τις καταχρήσεις που θα μπορούσαν να σας βλάψουν. Κι όλα αυτά μέσα στα Χριστούγεννα! Με λίγα λόγια, κάντε κάποιες ατασθαλίες αλλά μην το παρακάνετε!

Από την Τετάρτη ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας βάλει στη δράση. Σαφώς και θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας ενώ δεν αποκλείεται μαζί τους να αυξηθούν και οι εντάσεις. Από την άλλη, ο Άρης είναι χρησιμότατος για τις ερωτικές σας υποθέσεις και εδώ δένει απόλυτα το: κάντε έρωτα και όχι πόλεμο...

Προσέχετε για να έχετε: Αν μπορείτε να απέχετε για λίγο από τη ρουτίνα, να πάρετε την άδειά σας, να χαλαρώσετε μιας και οι μέρες το επιτρέπουν, θα ήταν ένα καλό αντίδοτο για να αποφύγετε τα προβλήματα της Πανσελήνου.

Κρατάμε το καλό: Η αντίθεση της Αφροδίτης με το Δία «δηλώνει» ότι δεν αποκλείεται μία φιλία σας να πάρει ερωτική τροπή. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε επιτυχίες στα φλερτ, στις ανανεωτικές καταστάσεις και στα παιχνίδια.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Παρασκευή στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, ευτυχώς «βλέπει» με αρμονικές όψεις το ζώδιό σας. Ωστόσο, δεν παύει να είναι αρκετά επιθετική καθώς ενεργοποιεί το τετράγωνο των σκληρών Ουρανού και Πλούτωνα. Καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτικοί στις συλλογικές σας δραστηριότητες, στους έρωτες και τις φιλίες σας, ιδιαίτερα οι Ιχθείς του Φλεβάρη που δέχεστε και τις επιδράσεις του Ποσειδώνα. Αν κάνετε τώρα μια καινούργια γνωριμία, μπορεί να νιώσετε εξαπατημένοι αργότερα και να πέσετε από το συννεφάκι σας γι αυτό κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις πριν αποφασίσετε ότι έχετε βρει το δέκα το καλό.

Προσέχετε για να έχετε: Από την Τετάρτη ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο, το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι που θα δράσουν παρασκηνιακά σε βάρος σας γι αυτό να φυλάτε τα νώτα σας. Επίσης να προσέχετε την υγεία σας.

Κρατάμε το καλό: Με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Δία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια μοναδική ευκαιρία καριέρας. Να είστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να την αξιοποιήσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved