Παιδικό Ωροσκόπιο από 17/12 έως 23/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 17/12 έως 23/12

ΚΡΙΟΣ

102112205

Φόρμες με ενίσχυση στα γόνατα

Φέτος τα Χριστούγεννα, το Κριαράκι σας δεν θα κάθεται ήσυχο ούτε ένα λεπτό. Τι καλύτερο λοιπόν από το να του αγοράσετε ρουχαλάκια που δεν θα το πιέζουν και θα το κάνουν να νοιώθει άνετα. Φόρμες και φούτερ σε κόκκινες αποχρώσεις που αναδεικνύουν την εκρηκτική του προσωπικότητα, με ενίσχυση στα γόνατα και τους αγκώνες και φυσικά αθλητικά παπούτσια για όλες τις ώρες!


ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Πρακτικά και καλαίσθητα

Το ήσυχο Ταυράκι σας, φέτος τα Χριστούγεννα, θα χρειαστεί άνετα και πρακτικά ρούχα ώστε να μπορεί να κάνει τις ζαβολιές μου με την άνεσή του. Απλά να είστε προσεκτικοί ώστε να τα ρουχαλάκια που θα του πάρετε να ταιριάζουν αισθητικά μεταξύ τους. Όσον αφορά στα χρώματα επιλέξτε πράσινο, κίτρινο και γαλάζιο για τα αγοράκια και ροζ και κοραλλί για τα κοριτσάκια. Και μην ξεχάσετε τα αξεσουάρ.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Μοντέρνα συνολάκια

Το ζωηρό Διδυμάκι σας, φέτος τα Χριστούγεννα θα σας επιβάλει με σθένος τις μοντέρνες απόψεις του όσον αφορά στην γκαρνταρόμπα του. Τα κοριτσάκια αγαπούν τα κολάν και τα μαλακά, άνετα μπλουζάκια ενώ τα αγοράκια τις φόρμες και τα φουτεράκια. Όντας διανοητικό, προτιμά αποχρώσεις του μπλε, το ανοιχτό κίτρινο και το γκρι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αναδείξει ό,τι κι αν φορέσει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ρουχαλάκια απαλά στην υφή

Για το ρομαντικό Καρκινάκι σας, φέτος τα Χριστούγεννα, επιλέξτε ρουχαλάκια απαλά στην υφή που όταν τα φορούν θα του δίνουν την αίσθηση της τρυφερότητας και θα τους θυμίζουν την αγκαλιά της μαμάς. Αγαπούν όλα τα χρώματα, αρκεί να έχουν παλ αποχρώσεις. Αν προσπαθήσετε να του αλλάξετε ρούχα και συναντήσετε παραπονάκια, μη το μαλώσετε καθώς δένεται πολύ με ό,τι του θυμίζει αγαπημένα πρόσωπα ή στιγμές.


ΛΕΩΝ

102112197

Λαμπερά, έντονα χρώματα

Το Λιονταράκι σας, φέτος τα Χριστούγεννα θέλει να ξεχωρίζει! Ρουχαλάκια σε λαμπερά και έντονα χρώματα, όπως κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο είναι τα αγαπημένα τους. Αν έχουν και πολλές τσέπες για να παίρνουν μαζί τους τα αγαπημένα του πράγματα, τότε θα γίνουν τρισευτυχισμένα. Βοηθήστε να μάθουν να έχουν μέτρο, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι το μάτι τους πέφτει σε ότι είναι ξεχωριστό και πανάκριβο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Πρακτικά τζιν και λουλουδάτα φορεματάκια

Το Παρθενάκι σας φέτος τα Χριστούγεννα, πολύ περισσότερο από ποτέ, θα χώνει τη μυτούλα του σε κάθε τι που έχει να κάνει με δουλειές του σπιτιού. Για αυτό τον λόγο χρειάζεται πρακτικά τζιν και άνετα ρουχαλάκια που θα το βοηθήσουν όλες του τις δραστηριότητες. Επιλέξτε αποχρώσεις του καφέ, του γκρι και του μπλε για τα αγοράκια και λουλουδάτα φορεματάκια για τα κοριτσάκια.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Απαραίτητα τα αξεσουάρ

Η καλαίσθητη Ζυγαρίτσα σας, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλοντυμένα παιδάκια του ζωδιακού. Φέτος τα Χριστούγεννα, προτιμήστε μοντέρνα ρουχαλάκια με απαλή υφή που θα του δίνουν μια αριστοκρατική αύρα. Φορεματάκια, παντελονάκια και μπλουζάκια σε αποχρώσεις του μπλε του πράσινου, του γαλάζιου και του ροζ είναι ιδανικά για δωράκια. Και μην ξεχάσετε ένα δύο ιδιαίτερα αξεσουάρ!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Σκούρα χρώματα με στυλ

Το Σκορπάκι σας φέτος τα Χριστούγεννα, θα εκτιμήσει ιδιαίτερα μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα του καθώς εκείνο έχει την τάση να αμελεί ή να μην ασχολείται και καθόλου με το συγκεκριμένο θέμα. Αγαπούν τα ζεστά χρώματα όπως το πράσινο και το γαλάζιο, αλλά η αλήθεια είναι πως σκούρα χρώματα όπως το μπορντό, το κάνουν να νοιώθει ιδιαίτερη ασφάλεια. Προσέξτε να είναι πρακτικά και άνετα!


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Πως του πάει καλέ το μπλε

Φέτος τα Χριστούγεννα, αγοράστε για το Τοξοτάκι σας ρουχαλάκια σε έντονα και χαρούμενα χρώματα που θα ταιριάζουν και θα αναδεικνύουν την προσωπικότητά τους. Το βασικότερο από όλα είναι να νοιώθουν άνετα μέσα σε αυτά ώστε να μπορούν να ασχοληθούν με όλες τους τις δραστηριότητες. Όσον αφορά στα αγαπημένα τους χρώματα, αυτά είναι το πορφυρό, και οι αποχρώσεις του μπλε, του μοβ.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Σοβαρότητα και κύρος

Το ήρεμο και σταθερό Αιγοκεράκι σας, φέτος τα Χριστούγεννα θα προτιμήσει ρουχαλάκια σε ύφος σχετικά σοβαρό και συντηρητικό. Αυτό θα του δώσει το κύρος που χρειάζεται και να είστε σίγουροι ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Όλες οι αποχρώσεις του καφέ και του πράσινου, καθώς και τα υπόλοιπα γήινα χρώματα, όχι μόνο του ταιριάζουν, αλλά ταυτόχρονα το ηρεμούν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ντύσιμο που προκαλεί

Το εκκεντρικό Υδροχοάκι σας, ενθουσιάζεται να διαφέρει και γιατί όχι να προκαλεί με το ντύσιμό του. Ρουχαλάκια με πολλές τσέπες, φλοράλ σχέδια, φαρδιά μπλουζάκια και γούνινα μπουφανάκια δίνουν ένα μεγάλο χαμόγελο στο προσωπάκι του. Αγαπημένα του χρώματα είναι το γαλάζιο, το μπλε και το ανοιχτό μοβ. Παράξενα αξεσουάρ, κοκαλάκια και καρφίτσες είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση των συνόλων του!


ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά

Φέτος τα Χριστούγεννα επιλέξτε ρουχαλάκια που θα εκφράζουν την ονειροπόλα και ανέμελη προσωπικότητα του μικρού σας Ιχθύ. Ρουχαλάκια σε απαλά χρώματα με τους αγαπημένους του ήρωες από βιβλία ή σειρές, το κάνουν να χοροπηδάει πάνω στο κρεβάτι από χαρά! Επιλέξτε ροζ για τα κοριτσάκια και γαλάζιο για τα αγοράκια. Μικρές λεπτομέρειες, όπως κουμπιά και δαντέλα, θα εξάψουν τη φαντασία του!



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved