Παιδικό Ωροσκόπιο από 10/12 έως 16/12

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 10/12 έως 16/12

ΚΡΙΟΣ

102112205

Το ξίφος του Ζορό

Μη σας φανεί καθόλου περίεργο, αν αυτή την εβδομάδα στο γράμμα του προς τον Άη Βασίλη, το Κριαράκι σας ζητήσει σαν δώρο για τα Χριστούγεννα το ξίφος του Ζορό. Η αλήθεια είναι πως η έλξη που νοιώθει για αιχμηρά αντικείμενα είναι σχεδόν ακατανίκητη. Παρ' όλα αυτά έχετε στο νου σας ότι όντας υπερκινητικό έχει ροπή προς τα ατυχήματα ιδιαίτερα στο πρόσωπο και το κεφάλι. Προτιμήστε ένα παιχνίδι κατασκευαστικό που θα κρατάει το μυαλό του και τα χέρια του απασχολημένα.


ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Τέμπερες και ακουαρέλες

Παρά το νεαρό την ηλικίας του, το Ταυράκι σας εκδηλώνει από τώρα την καλλιτεχνική του φύση και μπορεί κάλλιστα αυτή την εβδομάδα να χαζεύει με τις ώρες τις βιτρίνες των καταστημάτων που πωλούν είδη ζωγραφικής. Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για να εμπνευστεί ο Άη Βασίλης και να του φέρει τέμπερες και μαρκαδόρους, ακουαρέλες και ξυλομπογιές τα Χριστούγεννα. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε και κάποιο μουσικό όργανο, και να είστε σίγουροι ότι θα το λατρέψει.


ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Εικονογραφημένα βιβλία και πάζλ

Αυτή την εβδομάδα, θα διαπιστώσετε πως για να είναι ευτυχισμένο το Διδυμάκι σας τα Χριστούγεννα, θέλει δώρα που να συνάδουν με το μυαλό του. Πιο συγκεκριμένα πολλά και διαφορετικά. Έτσι θα του είναι εξίσου εύκολο να απασχολήσει το πρωτοποριακό μυαλουδάκι του ακόμα κι αν βαριέται αυτό που κάνει κάθε πέντε λεπτά. Για τα μεγαλύτερα παιδάκια του ζωδίου επιλέξτε εικονογραφημένα βιβλία, ακόμα και πάζλ – στα οποία θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δυνατό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Μια φωτογραφική μηχανή

Αν υπάρχει κάτι που συναρπάζει το Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα, είναι οι φωτογραφίες. Για αυτό το λόγο κάθεται με τι ώρες και χαζεύει τις κορνίζες που έχετε στο σαλόνι ή ξεφυλλίζει μαγεμένος τα παλιά άλμπουμ που ξετρυπώνει από το κάτω ντουλάπι στη βιβλιοθήκη του σαλονιού. Το ιδανικό λοιπόν δώρο για τα Χριστούγεννα θα ήταν μια φωτογραφική μηχανή. Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να έχει πάντα τα αγαπημένα του πρόσωπα δίπλα του και να νοιώθει την οικογενειακή ζεστασιά.


ΛΕΩΝ

102112197

Πύργοι και στρατιωτάκια

Στρατιωτάκια, πύργοι, αυτοκινητάκια, πυροσβεστικά και ό,τι άλλο έχει σχέση με μάχη και δράση, είναι τα ιδανικά δώρα για τα Χριστούγεννα! Αγοράκια και κοριτσάκια θα τα λατρέψουν εξίσου. Εναλλακτικά, το Λιονταράκι σας μπορεί να ζητήσει από τον Άη Βασίλη κάτι που θα έχει σχέση με τον αθλητισμό, που το βοηθά να εκτονώνει την αστείρευτη ενέργειά του. Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να τους πάρετε ενθουσιάζονται με τις εκπλήξεις, οπότε δώστε το του δώρο του σε ανύποπτο χρόνο και απολαύστε το τεράστιο χαμόγελό του.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ένα ζωντανό παιχνίδι

Το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα, θα εκφράζει με κάθε ευκαιρία την αγάπη του για όλα τα ζωάκια της γειτονιάς, τα οποία θα ταΐζει και θα χαϊδεύει κάθε φορά που θα βγαίνει έξω για να πάει στην παιδική χαρά. Πριν το απορρίψετε, σκεφτείτε δύο και τρεις φορές μήπως φέτος τα Χριστούγεννα του κάνετε το χατίρι και του πάρετε ένα σκυλάκι, ένα γατάκι ή ακόμα κι ένα ψαράκι. Η ωριμότητα που θα αποκτήσει με τη ευθύνη του να προσέχει το ζωάκι του, θα σας αφήσει κυριολεκτικά άφωνους!


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Κούκλες και ποδηλατάκια

Η Ζυγαρίτσα σας αυτή την εβδομάδα, έχει το μυαλό της στην καλοπέραση και την αρμονία του χώρου της. Έτσι περνάει πολύ χρόνο μπροστά στην ντουλάπα της. Φέτος τα Χριστούγεννα αγοράστε στο κοριτσάκι σας μια κούκλα που θα μπορεί να χτενίζει και να της αλλάζει ρούχα. Εναλλακτικά, καινούργια ρούχα και παπούτσια θα την έκαναν εξίσου ευτυχισμένη. Για το αγοράκι σας προτιμήστε ένα ποδήλατο που θα το κάνει να νοιώθει ελεύθερο και ανεξάρτητο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Παιχνίδια μυστηρίου

Φέτος τα Χριστούγεννα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να διοχετεύσετε την έμφυτη περιέργεια του μικρού σας Σκορπιού σε κάτι δημιουργικό και εκπαιδευτικό. Αγοράστε του ένα σετ χημείας που θα του χαρίσει ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης και επιστημονικών ανακαλύψεων. Εναλλακτικά επιτραπέζια παιχνίδια μυστηρίου ή ανασκαφών θα το κάνουν τρισευτυχισμένο. Δεν το ενδιαφέρει να του αφιερώσετε χρόνο γιατί μια χαρά παίζει και μόνο του.


ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Βόλτα με ένα πατίνι

Φέτος τα Χριστούγεννα, το ιδανικό δώρο για το περίεργο και ταξιδιάρικο Τοξοτάκι σας, θα ήταν ένα μηχανοκίνητο αυτοκινητάκι, ένα πατίνι, ένα ποδήλατο. Οτιδήποτε συνδυάζει μηχανικά μέρη με τα οποία μπορεί να πειραματιστεί και βόλτα, που ισούται με ελευθερία, το κάνει τρισευτυχισμένο. Όσον αφορά στα κοριτσάκια, μπορούν κάλλιστα να σας ζητήσουν ένα αλογάκι – αληθινό. Βρείτε κάπου στη μέση και συμβιβαστείτε με ένα σκυλάκι – έτσι κι αλλιώς είναι πολύ πιθανό να το βρει στο δρόμο και να το φέρει έτσι κι αλλιώς στο σπίτι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ένα σετ ανασκαφών

Τα φετινά Χριστούγεννα, το Αιγοκεράκι σας θα λατρέψει όλα τα δώρα που θα του δώσουν την ευκαιρία να ταξιδέψει πίσω στο παρελθόν. Ένα μίνι σετ ανασκαφών σαν αυτά που έχουν οι αρχαιολόγοι θα το κάνει να πετάξει στα σύννεφα – αν δε του κρύψετε κάτι στον κήπο και το αφήσετε να το βρει χρησιμοποιώντας το νέο του δώρο τότε η χαρά του θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα βιβλίο επιστημονικής έρευνας ή ένα κατασκευαστικό παιχνίδι που θέλει μυαλό και ικανά χέρια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ο εξερευνητής των ουρανών

Αν ψάχνετε ένα δώρο που θα αφήσει το Υδροχοάκι σας με το στόμα ανοιχτό σαν έχουμε τη λύση. Ένα ηλεκτρονικό τηλεσκόπιο θα το ενθουσιάσει τόσο πολύ που μπορεί για το υπόλοιπο την χρονιάς να αρνείται πεισματικά να πάει για ύπνο αν πρώτα δεν δει το αγαπημένο του αστέρι! Αξίζει τον κόπο να δείτε το παρατεταμένο τεράστιο χαμόγελό του μόλις ξετυλίξει το δώρο του. Και να είστε σίγουροι ότι η χαρά του θα πολλαπλασιαστεί όταν θα ξεκινήσει να το συναρμολογεί.


ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Μουσικά οργανάκια

Αν σκέφτεστε φέτος τα Χριστούγεννα να πάρετε στο Ψαράκι σας ένα αρμόνιο, μία κιθάρα, ένα βιολί ή μια φλογέρα ή ακόμα και κάτι μικρότερο όπως ένα μουσικό παραμύθι, είστε σε πολύ καλό δρόμο. Το μικρό σας στην πραγματικότητα λατρεύει τη μουσική επειδή έχει καλλιτεχνική φύση αλλά και επειδή το ταξιδεύει στους μαγικούς παραμυθένιους κόσμους που χτίζει με το μυαλουδάκι του. Μην ξαφνιαστείτε αν από τη νέα χρονιά σας ζητήσει να ξεκινήσει επισήμως μουσικά μαθήματα στο ωδείο της γειτονιάς σας.



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved