AstroPet από 14/04 έως 20/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroPet από 14/04 έως 20/04: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 14/04 έως 20/04

ΚΡΙΟΣ ♈

Αυτές τις μέρες το pet σου δεν θέλει και πολλά σούρτα φέρτα ή βόλτες και εξόδους. Θα προτιμήσει το άραγμα στο σπίτι και τα μέλη της οικογένειας θα του είναι υπεραρκετά. Όποιος επισκέπτης πάει να το πειράξει, με την καλή έννοια εννοείται, θα εισπράξει τη δυσαρέσκεια του.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Έναν περίεργο τρόπο επικοινωνίας θα βρείτε εσύ και το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και θα αισθάνεσαι πολύ άνετα να του μιλάς για όλα όσα σου συμβαίνουν, θέλοντας να τα βγάλεις από μέσα σου. Το ίδιο θα σου δείξει προσοχή και κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Πιο κτητικό από ποτέ θα είναι το pet σου όχι μόνο με εσένα! Τα ίδια θα κάνει με ό,τι άλλο θεωρεί δικό του. Απομακρύνσου από τα παιχνίδια του, τη φωλιά του και ασφαλώς το φαγητό του. Το τελευταίο δεν το διαπραγματεύεται καν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το ζωάκι σου θέλει να του δείχνεις κάθε λεπτό πόσο σημαντικό είναι για εσένα και από πλευράς του επίσης θα σου δείξει πόσο σε αγαπά και σε χρειάζεται. Ετοιμάσου για χαρούλες, χάδια, γλειψίματα και όλα τα παρελκόμενα. Θα θες να του τα κόψεις και δεν θα μπορείς.

ΛΕΩΝ ♌

Ήσυχο και μαζεμένο θα είναι το pet σου σου αυτές τις μέρες. Πιθανώς να είναι και μελαγχολικό ή να απομονώνεται αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Καλύτερα να μην το παραζορίσεις, εάν δεν θέλει να κάνει κάτι. Μόλις αισθανθεί καλύτερα θα έρθει μόνο του κοντά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το pet σου θα είναι αρκετά δεκτικό στις επαφές με άλλα κατοικίδια αυτές τις μέρες και μπορείς να είσαι ήσυχος/η ότι στην βόλτα σας θα έχει παιχνιδιάρικη διάθεση απέναντί τους. Πάντως και με τους δικούς σου φίλους θα είναι το ίδιο καλούλι.

ΖΥΓΟΣ ♎

Όποιος έρχεται στο σπίτι σας ή σας συναντά στην βόλτα σας πρώτα θα ασχολείται με το pet σου και θα παίζει μαζί του και μετά με εσένα. Τι να γίνει τώρα που με το μπρίο του και τα χαρίσματά του καταπλήσσει τους πάντες;

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το pet σου βρίσκεται στην καταλληλότερη φάση για να μάθει καινούρια πράγματα, επομένως μπορείς αυτό το διάστημα να του μάθεις ένα νέο κόλπο ή κανόνα. Εάν δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο τότε απλά φρόντισε να του προσφέρεις νέες εμπειρίες ή να του χαρίσεις ένα καινούριο παιχνίδι, ώστε να μην βαριέται.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αυτές τις μέρες το ζωάκι σου θα βγάλει ανασφάλειες, φοβίες και άγχη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σημαντικός λόγος για να αισθάνεται έτσι. Αν να συμπεριφέρεται παράξενα, μίλα του με ηρεμία και χαμόγελο και χάρισέ του όσες πιο πολλές αγκαλιές και χάδια μπορείς

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μες στον ρομαντισμό θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και μπορεί να το δεις να βαριαναστενάζει ή να έχει μία περίεργη και εκστατική συμπεριφορά όταν πέφτει πάνω κάποιο συγκεκριμένο ζωάκι. Μάλλον το έχει πιάσει η άνοιξη ή το έχει χτυπήσει ένας "έρωτας".

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το ζωάκι σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα αυτές τις μέρες, αφού θα τηρήσει κατά γράμμα το πρόγραμμα σας και θα είναι τύπος και υπογραμμός σε όλους τους κανόνες του σπιτιού. Θα σου λείψουν ωστόσο και κάποιες αστοχίες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μες στην καλή χαρά θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες καθώς δεν έχει απλά ανάγκη από παρεούλα και κόσμο, αλλά αναζητά την πραγματική διασκέδαση. Εάν έχεις να πας σε κάποιο πάρτι και μπορείς πάρτο μαζί σου, αλλιώς κάντε ένα στο σπίτι σας και θα δεις που θα σου μείνει αξέχαστο, ακόμη κι αν είστε τα δυο σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved