AstroPet από 17/03 έως 23/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 17/03 έως 23/03: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 17/03 έως 23/03

ΚΡΙΟΣ ♈

Πολύ περίεργο θα είναι το φέρσιμο του pet σου αυτή την εβδομάδα και δεν θα μπορείς κι εσύ να καταλάβεις εάν πρόκειται για κάτι ψυχολογικό ή εάν υπάρχει πρόβλημα με την υγεία του. Εκεί πάντως που θα είναι μία χαρά, την άλλη στιγμή θα «πέφτει»…

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Πονηρό σαν αλεπού θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και με παντός είδους γαλιφιές θα σε τουμπάρει να γίνεται το δικό του. Έτσι θα χορτάσει από λιχουδιές, βόλτες και χάδια. Εσύ πάλι θα το λυπάσαι το κακόμοιρο που τίποτα δεν ζητάει τάχα και μόνο σε κοιτάει με τα ματάκια του και θα του προσφέρεις τα πάντα απλόχερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ότι υπάρχει μέσα στο σπίτι σας νομίζει το pet σου πως του ανήκει. Ενώ είναι ξεκάθαρα τα όρια που του έχεις βάλει, π.χ. για καναπέδες και κρεβάτια, θα κάνει παντού κατάληψη και δεν θα δέχεται και αντιρρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Δεν πα να λες εσύ και να φωνάζεις; Το ζωάκι σου θα κάνει ό,τι του έρθει στο μυαλό, την ώρα που θα του έρθει και δεν παίρνει ούτε από λόγια, ούτε από καλοπιάσματα, ούτε από επιπλήξεις. Μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται καν το λάθος του.

ΛΕΩΝ ♌

Μεγάλη απογοήτευση θα πάρει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες κι ο λόγος είναι ότι δεν θα λάβει την προσοχή που θα ήθελε και δεν θα ακούσει όσα κομπλιμέντα περίμενε. Περισσότερο θα τα βάλει ασφαλώς με εσένα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Οι ξένοι, είναι ξένοι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Χρειάζεται την απόλυτη προσοχή σου το pet σου αυτές τις μέρες γιατί μπορεί πάνω στο παιχνίδι του να κάνει σκανταλιές και να τραυματιστεί ή να πλησιάσει στη βόλτα σας ένα άλλο κατοικίδιο που θα είναι εχθρικό. Φαίνεται να μην μπορεί πάνω στην χαρά του να προστατέψει τον εαυτό του.

ΖΥΓΟΣ ♎

Θα νομίζεις ότι ήρθε στο σπιτικό σου το δίδυμο αδερφάκι του pet σου έτσι όπως θα συμπεριφέρεται το ζωάκι σου. Θα μοιάζει λες και είναι εντελώς έξω από τα νερά σου ή θα κάνει σαν να σε βλέπει πρώτη φορά. Εννοείται πως η ρουτίνα και οι κανόνες σας θα πάνε περίπατο.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το pet σου είναι μες στην καλή χαρά και δεν πέφτει η διάθεση του για κανένα λόγο. Βέβαια αν εσύ δεν είσαι στο ίδιο mood αυτή η μόνιμα χαρωπή φατσούλα θα αρχίσει να στη δίνει στα νεύρα. Δες το κι εσύ όσο θετικά μπορείς και αφήσου να σε παρασύρει με το κέφι του.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το ζωάκι σου νιώθει για άγνωστους λόγους μεγάλη ανασφάλεια αυτές τις μέρες και ό,τι κι αν κάνεις φαίνεται να μην καλύπτεται συναισθηματικά. Πιθανώς να βγάλει και κάποια παράπονα με τρόπο ασυνήθιστο και να σε μπερδέψει ακόμη περισσότερο για το τι πρέπει να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το pet σου θέλει τις βόλτες του και τις γύρες του αλλά στο χαλαρό. Δεν έχει καμία διάθεση να σε ακολουθήσει στις μακρινές εξορμήσεις σου και να χάσει τη βολή του, ούτε φυσικά να το ζαλίσεις με οδηγίες και εκπαίδευση για να μάθει κάτι καινούριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Την ηρεμία του και την ησυχία του θέλει το pet σου και άντε το πολύ πολύ να περάσει λίγο χρόνο με την υπόλοιπη οικογένεια. Έλα όμως που δεν θα του κάτσει και το σπίτι σας θα έχει διαρκώς κόσμο και φασαρία. Δεν έχει χειρότερο….

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μεν το ζωάκι σου θέλει κόσμο και βαβούρα γύρω του για να έχει ανά πάσα στιγμή κάποιον διαθέσιμο για παιχνίδι, όμως η συμπεριφορά του μπερδεύει τους γύρω του έτσι όπως κινείται στο χώρο άγαρμπα και αμπλαούμπλικα. Αν περάσει αρκετή ώρα μόνο του θα πέσει στην μαύρη κατάθλιψη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved