AstroPet από 11/02 έως 17/02: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 11/02 έως 17/02: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 11/02 έως 17/02

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου θα είναι εξαιρετικά ήσυχο αυτές τις μέρες. σε σημείο που θα ανησυχήσει και θα πηγαίνεις να τσεκάρεις, αν όλα είναι καλά, κάθε φορά που θα χάνεται από το οπτικό σου πεδίο. Απλά δεν έχει όρεξη, μην σε πιάνει τρέλα!

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η καλύτερή του θα είναι να βρίσκεται με κόσμο και παρέες και εάν το κάνεις να νιώσει μέλος της δικής σου, θα πετάει στα σύννεφα από την χαρά του. Φρόντισε να το φέρεις σε επαφή με άλλα ζωάκια που ξέρεις ότι τα πάει καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με κάποιον τρόπο αυτές τις μέρες θα καταφέρει το pet σου να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και την προσοχή σου και θα καμαρώνει κι από πάνω που δεν σε αφήνει ούτε μία δουλειά να κάνεις. Η εύκολη λύση για να σε αφήσει λίγο λάσκα είναι να το λούσεις στα κομπλιμέντα και τα χάδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αυτή την εβδομάδα το ζωάκι σου θα είναι μες στην περιέργεια να ανακαλύψει καινούρια πράγματα, επομένως μπορείς να το εκμεταλλευτείς για εκπαίδευση ή για να μάθετε νέα κόλπα. Αν δεν έχεις χρόνο, τότε μάλλον θα κάνει άθελά του σκανταλιές, ψάχνοντας κάτι που θα έχει ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ ♌

Κάπως φοβικό, ίσως και επιθετικό, θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες ειδικά με άτομο που δεν συμπαθεί ή δεν γνωρίζει πολύ καλά. Προτιμότερο είναι να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές και να περνάτε χρόνο οι δυο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Στα μάτια θα σε κοιτάει και θα λιώνει από λατρεία το pet σου αυτές τις μέρες. Είσαι ο άνθρωπός του, το αυτοκολλητάκι του και για αυτό θα σου γίνει κολλιτσίδα. Δεν θα μπορείς όμως όχι να το μαλώσεις, ούτε να του φωνάξεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

Πιθανώς το ζωάκι σου να βγάλει κάποιες παραξενιές στο φαγητό του ή πραγματικά κάτι να το πειράξει και να πρέπει να αλλάξετε διατροφή. Είναι καλές μέρες για να κλείσεις ένα ραντεβού στον κτηνίατρο ή για beaute!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το pet σου θα έχει την εντύπωση πως ζει σε ένα πάρτι που δεν τελειώνει ποτέ και διαρκώς θα είναι μες στην καλή χαρά, ενώ και η ενέργειά του θα χτυπάει κόκκινο. Θα σε βγάλει πιθανώς off, αλλά θα γελάσεις κιόλας με την ψυχή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Πουθενά δεν είναι για το ζωάκι σου καλύτερα, από το να βρίσκεται στο σπίτι σας που έχει όλες του τις ανέσεις και κάνει ελεύθερο ό,τι θέλει όποτε το θέλει. Το ιδανικό θα είναι να μαζευτείτε όλη η οικογένεια και να ασχολείστε αποκλειστικά μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ευτυχώς που κάπως είναι καλός ο καιρός για χειμώνα, γιατί το ζωάκι σου, αν δεν είναι βόλτα, θα θέλει να κάθεται στο μπαλκόνι ή την αυλή σας. Δεν αντέχει την κλεισούρα κι αν το μαντρώσεις, θα είναι μες στα νεύρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Βδέλλα θα σου γίνει το ζωάκι σου και ειδικά αν σε βλέπει να ασχολείσαι με άλλα πράγματα ή άτομα. Θα είναι πολύ κτητικό και δεν θα μπορείς να του κόψεις αυτή την συμπεριφορά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Όσο κι αν δεν το έχεις κακομάθει το ζωάκι σου, θα βγάλει έναν πολύ απαιτητικό εαυτό αυτές τις μέρες και θα τα θέλει όλα στο χέρι, που λέει ο λόγος. Κάνε του την χάρη, γιατί διαφορετικά θα σου αρχίσει τα παράπονα και την κλάψα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved