AstroPet από 28/01 έως 03/02: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 28/01 έως 03/02: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 28/01 έως 03/02

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου θα είναι ευτυχισμένο και θα νιώθει απόλυτα ασφαλές, αν δεν του πειράξεις καθόλου την καθημερινή του ρουτίνα. Αν βέβαια του κλείσεις ένα ραντεβού για περιποίηση, δεν θα του κακοπέσει, ωστόσο, αν πάτε κτηνίατρο, θα στραβομουτσουνιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Σκανταλιάρικο και πολύ παιχνιδιάρικο θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες, όμως δεν θα μπορείς να του θυμώσεις. Αντιθέτως, θα σε παρασύρει και εσένα με την καλή του διάθεση, αλλά και όποιον άλλον βρεθεί κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το σπίτι σας είναι το καλύτερο μέρος για το ζωάκι σου αυτή την εβδομάδα και δεν θέλει και πολυκοσμία. Όσοι ανήκουν στην οικογένεια αρκούν, οι υπόλοιποι μάλλον το ενοχλούν και του κλέβουν χρόνο από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Υπερκινητικό θα είναι το ζωάκι σου αυτή την εβδομάδα και θα χοροπηδάει σαν τρελόμπαλο ή θα στριφογυρίζει σαν σβούρα. Φρόντισε να πηγαίνετε λίγο πιο συχνά βόλτες για να εκτονώνεται.

ΛΕΩΝ ♌

Αν δεις και μαζεύει στην γωνιά του το ζωάκι σου όλα του τα πράγματα και τα υπάρχοντα, μην πας να τα πειράξεις. Το έχει πιάσει η περιέργεια και η τσιφουτιά του. Πολύ πιθανό να γίνει ιδιαίτερα κτητικό και μαζί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Λίγο απαιτητικό θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες, όμως πιο πολύ θα το κάνει για να δοκιμάσει τα όριά σου και να δει πόση αδυναμία του έχεις. Όσο πιο πολλά χατίρια του κάνεις, τόσο περισσότερο θα χαίρεται.

ΖΥΓΟΣ ♎

Τις κλειστές του θα έχει το ζωάκι σου και μπορεί να μην είναι δεκτικό ούτε καν στα δικά σου χάδια. Ίσως η συμπεριφορά του να σε ανησυχήσει, αλλά όσο περισσότερο θα το πασπατεύεις, τόσο πιο πολύ θα απομακρύνεται.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Θέλει να περάσει χρόνο με αγαπημένα του πρόσωπα ή να παίξει με κάποιο άλλο κατοικίδιο που συμπαθεί, αν τύχει και το συναντήσετε στην βόλτα σας. Μην του κόβεις την χαρά, αντιθέτως αν μπορείς κανόνισε έξοδο με την παρέα σου, πάρε το μαζί σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Όλα τα βλέμματα θα πρέπει να είναι καρφωμένα στο pet σου αυτές τις μέρες και να του λέτε μόνο κομπλιμέντα και γλυκόλογα. Διαφορετικά θα νιώσει παραμελημένο ή και αδικημένο και μπορεί να διεκδικήσει με λάθος τρόπο την προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το pet σου διψάει για μάθηση και περιπέτεια αυτές τις μέρες. Μπορείς είτε να βρεις μία καινούρια διαδρομή για την βόλτα σας, είτε να του πάρεις ένα καινούριο αξεσουάρ ή παιχνίδι. Δεκτικό πολύ θα είναι και αν θέλεις να το εκπαιδεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Βεντούζα πάνω σου θα είναι ο/η μικρός/η σου φίλος/η κι αυτό γιατί θα τον/την πιάσουν οι φοβίες του/της και μόνο κοντά σου θα νιώθει ασφάλεια. Αγκαλίτσες, χάδια και πολύ υπομονή είναι το «φάρμακο».

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το ζωάκι σου θα δείξει με την συμπεριφορά του πως είναι το πιο γλυκό πλάσμα που υπάρχει και πως εσύ είσαι ολόκληρος ο δικός του κόσμος. Θα σου δείξει με όποιον τρόπο μπορεί την αγάπη και την αφοσίωσή του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved