AstroPet από 31/12 έως 06/01: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 31/12 έως 06/01: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 31/12 έως 06/01

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου θα το ρίξει στο φαΐ αυτές τις μέρες και με τόσες λιχουδιές λόγω γιορτών τριγύρω ίσως να δυσκολευτείς να το κρατήσεις μακριά από όσα δεν πρέπει να φάει. Ο μόνος τρόπος να το ξεγελάσεις είναι να το πας για περιποίηση και καλλωπισμό.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ακόμη κι αν δεν έχεις κανονίσει να ανοίξεις το σπίτι σου και να κάνεις κάποιο πάρτι, το ζωάκι σου θα φροντίσει για εσένα. Και οι δυο σας να είστε θα διασκεδάσετε και θα περάσετε τόσο καλά που θα το θυμάσαι για χρόνια. Κι όλα αυτά χάρη στην καλή και παιχνιδιάρικη διάθεσή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δεν θα μπορεί να διαχειριστεί την χαρά του το pet σου που αυτές τις μέρες θα περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σου και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς στο σπίτι. Μάλιστα μπορεί και να αποφεύγει ακόμη και την βόλτα από φόβο μην χαλάσει η ατμόσφαιρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η γιορτινή ατμόσφαιρα και οι στολισμένοι δρόμοι εντυπωσιάζουν το ζωάκι σου και θα θέλει να βρίσκεται όσο γίνεται περισσότερο έξω για βόλτα ή στο μπαλκόνι για να κάνει χάζι. Επίσης χαίρεται πολύ να συναντάτε παρέα φίλους και γνωστούς.

ΛΕΩΝ ♌

Αν αυτές τις μέρες έχεις πολλές επισκέψεις και μπαινοβγαίνει κόσμος στο σπίτι σου, το pet σου θα φροντίσει να βάλει τα όριά του με το που θα περάσουν την πόρτα και δεν θα δεχθεί να «καταπατήσουν» τον χώρο του ή να αγγίξουν τα παιχνίδια του. Εξήγησε τους και προειδοποίησέ τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Τι πάει να πει πως έχεις δουλειές και υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ασχολείσαι όλη μέρα και όλη νύχτα με το ζωάκι σου. Ας μην κανόνιζες τραπεζώματα και μαζώξεις ή όποιος/α θέλει να έρθει σπίτι να σε δει, όχι να παίρνεις τους δρόμους! Οι ανάγκες και η καλοπέραση του pet σου προηγείται κατά το σκεπτικό του…

ΖΥΓΟΣ ♎

Λες και δεν υπάρχει μέσα στο σπίτι το ζωάκι σου! Τόση ησυχία θα έχεις αυτές τις μέρες. Του αρκεί μία γωνίτσα για να αράζει και να χουζουρεύει. Αν θέλεις φώναξε και κόσμο, αλλά ήσυχα πράγματα, όχι βαβούρες και σε καμία περίπτωση μην το ενοχλήσετε για χάδια και παιχνίδια.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Εσύ μπορεί να βρήκες ευκαιρία για να συναντήσεις φίλους και αγαπημένα πρόσωπα αυτές τις μέρες, όμως το ζωάκι σου είναι αυτό που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων. Την περισσότερη ώρα θα «τα λέει » εκείνο μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Όλα τα φωτά θα είναι επάνω στο pet σου αυτές τις μέρες! Δεν υπάρχει περίπτωση όπου βρεθεί κι όπου σταθεί να μην κλέψει την παράσταση. Κι αν δεν τα καταφέρει με τα κόλπα και τα τσαλίμια του, θα δοκιμάσει και το κόλπο με τις σκανταλιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Χαρούμενο και με πολύ καλή διάθεση θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες γιατί ακόμη και μέσα στο ίδιο σας το σπίτι θα έχει να ασχοληθεί με ένα σωρό καινούρια αντικείμενα, όπως στολίδια, αλλά θα δει και πρόσωπα που συναντά πιο σπάνια, επομένως η ρουτίνα του θα σπάσει και θα πάψει να βαριέται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μάλλον το pet σου το έχει πιάσει η μελαγχολία των γιορτών και φαίνεται να μην έχει καμία όρεξη ή διάθεση να κάνει το οτιδήποτε. Περισσότερο θέλει να βρίσκεται κοντά σου κι απλά να περνάτε αγκαλιά την ώρα σας. Μην ανησυχείς, αυτή η φάση κρατάει λίγο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Την αγάπη του και την αφοσίωσή του θα δείξει το ζωάκι σου τόσο σε εσένα, όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Θα είναι καλό, ευγενικό και υπάκουο και θα σε κάνει να νιώσεις υπερτυχερός/η που υπάρχει στην ζωή σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved