AstroPet από 24/12 έως 30/12: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 24/12 έως 30/12: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 24/12 έως 30/12

ΚΡΙΟΣ ♈

Οι μέρες αυτές το πιο πιθανό θα έχουν αρκετές επισκέψεις και γενικότερα συναντήσεις και επικοινωνίες με φίλους και γνωστούς. Το ζωάκι σου θα ευχαριστηθεί και με το παραπάνω όλη αυτή την αναμπουμπούλα. Αν κιόλας πάτε μία βόλτα σε κάποια χριστουγεννιάτικη αγορά ή event, θα ξετρελαθεί.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Πολύ πιθανό, λόγω υποχρεώσεων, να είσαι στο τρέξιμο για να προλάβεις να τις τελειώσεις όλες πριν τις γιορτές, με αποτέλεσμα το ζωάκι σου να στερείται χρόνο μαζί σου. Όποτε σε πετυχαίνει μπόσικο/η, θα βεντουζάρει πάνω σου για να μην του ξεναφύγεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το ζωάκι σου αδιαφορεί για το αν έχεις δουλειές και τρεχάματα και με λίγα λόγια βρήκες την ώρα -που λένε- για να βγάλει όλες του τις παραξενιές και τις περιέργειες. Ξεγέλασέ το με κάποια λιχουδιά ή φρόντισε να του βρεις καλή παρέα, προσκαλώντας κάποιον/α που συμπαθεί για «petsitting».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μην έχεις κανένα άγχος, αν χρειαστεί να αφήσεις το ζωάκι σου λίγο παραπάνω μόνο του για να κάνεις τα ψώνια σου ή για να πας μία επίσκεψη. Ίσα-ίσα που πολύ θα το βολέψει να έχει την ησυχία του και να μην το ζαλίζεις, κάθε όποτε θέλεις εσύ παιχνίδια και γλύκες.

ΛΕΩΝ ♌

Δηλαδή, εσύ να γλεντάς και να καλοπερνάς και το pet σου στην απ’έξω; Θέλει κι αυτό να δει κόσμο και να κάνει παρέα με τους φίλους σου. Επομένως σε ό,τι κανονίζεις, να το υπολογίζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ίσως σου ρίξει κάτω το χριστουγεννιάτικό δέντρο ή μπορεί και να ντερλικώσει όλα τα μελομακάρονα του σπιτιού, αν τα ξεμοναχιάσει. Γεγονός είναι πάντως πως το ζωάκι σου θα κλέψει την παράσταση και θα έχετε να διηγείστε για χρόνια τα κατορθώματά του.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ακόμη και το σπίτι σας, αν είναι στολισμένο, είναι ένας καινούριος κόσμος για το ζωάκι σου και θα περνάει πολύ χρόνο να χαζεύει όλα τα περίεργα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω του. Αν κάνεις μία εκδρομή και το πάρεις μαζί σου, θα σε λατρέψει, αφού αυτό που έχει ανάγκη περισσότερο από όλα είναι καινούριες εικόνες και παραστάσεις.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η πολλή φασαρία, τα σούρτα φέρτα, ο τόσος κόσμος μέσα στο σπίτι σας ίσως να ενοχλούν το ζωάκι σου ή να το φοβίζουν κιόλας. Πιθανώς να μην θέλει πολλά πολλά με τρίτους κι αν το πολυζορίσουν, να βγάλει κι επιθετικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αγαπά όλο τον κόσμο το φιλαράκι σου αυτές τις μέρες και είναι η καλύτερη παρέα για όποιον έχει πεσμένη διάθεση. Με τον τρόπο του, τα τσαλίμια του και τα χάδια που μπορεί να προσφέρει θα κάνει τους πάντες να χαμογελούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Πρόσεχε τη διατροφή του pet σου αυτές τις μέρες γιατί πολλά καλούδια μπαίνουν στο σπιτικό σου κι όλο και κάποια μπουκίτσα του πασάρεις γιατί κι αυτό ψυχούλα έχει. Ξέρεις ότι δεν είναι σωστό… Πάρε του καλύτερα ένα δωράκι να έχει να ασχολείται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Απόλυτα συντονισμένο στο κλίμα τον εορτών είναι το ζωάκι σου και αναζητά στο κάθε τι το παιχνίδι και τη διασκέδαση. Αυτό είναι πρόβλημα, αν θέλεις να κάνεις κάποια σοβαρή δουλειά, διαφορετικά, αν βρίσκεσαι με παρέα και χαλαρώνεις, θα πέσει πολύ γέλιο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μαγικές θα είναι οι μέρες αυτές για το ζωάκι σου, καθώς το πιο πιθανό είναι να βρίσκεστε περισσότερη ώρα όλη η οικογένεια μαζί στο σπίτι. Ο χρόνος που θα περάσει μαζί σας και το ευχάριστο κλίμα του αρκούν για να είναι ευτυχισμένο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved