AstroPet από 26/11 έως 02/12: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 26/11 έως 02/12: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 26/11 έως 02/12

ΚΡΙΟΣ ♈

Ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι σας νομίζει το pet σου πως του ανήκει. Ενώ είναι ξεκάθαρα τα όρια που του έχεις βάλει, π.χ. για καναπέδες και κρεβάτια, θα κάνει παντού κατάληψη και δεν θα δέχεται και αντιρρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του θα δώσει το ζωάκι σου και οι υπόλοιποι καλά θα κάνετε να συμβαδίσετε με αυτές, διαφορετικά σας περιμένουν μοουρμούρες, γκρίνιες και μούτρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Πολύ περίεργο θα είναι το φέρσιμο του pet σου αυτή την εβδομάδα και δεν θα μπορείς κι εσύ να καταλάβεις εάν πρόκειται για κάτι ψυχολογικό ή εάν υπάρχει πρόβλημα με την υγεία του. Εκεί πάντως που θα είναι μία χαρά, την άλλη στιγμή θα «πέφτει»…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Δεν θα νιώσεις ούτε ένα λεπτό μοναξιά αυτές τις μέρες χάρη στο pet σου που θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα σου, αλλά διακριτικά. Θα φροντίσει να σε ανεβάσει ψυχολογικά και οπωσδήποτε θα φερθεί τέλεια στους φίλους σου, όπως επίσης και σε άτομα που μπορεί να γνωρίσετε τώρα.

ΛΕΩΝ ♌

Τον καλύτερο του εαυτό θα βγάλει το ζωάκι σου αυτή την εβδομάδα και ειδικά αν του κάνεις κομπλιμέντα ή το επιβραβεύσεις με κάποιο τρόπο θα το κάνεις υπερβολικά χαρούμενο. Κι εσύ πάντως θα καμαρώσεις με όλα τα θετικά σχόλια που θα σου κάνουν οι γύρω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Καινούριες εμπειρίες και συγκινήσεις χρειάζεται το pet σου αυτές τις μέρες και εάν δεν τις έχει κι αρχίσει να βαριέται, ποιος ξέρει τι μπορεί να σκαρφιστεί για να περάσει την ώρα του ευχάριστα. Επίλεξε μία καινούρια διαδρομή στην βόλτα σας ή αγόρασέ του ένα καινούριο παιχνίδι.

ΖΥΓΟΣ ♎

Στα πούπουλα θα πρέπει να το έχεις το ζωάκι σου αυτές τις μέρες γιατί διαφορετικά θα νομίζει ότι δεν το αγαπάς και θα σου κάνει παράπονα. Επίσης δεν αρκούν απλά οι πολλές αγκαλιές και τα χάδια, θα πρέπει να γίνετε αυτοκολλητάκια και να είστε πάντα και παντού μαζί.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Μες στα μάτια θα σε κοιτάει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε βλέπει να χαμογελάς και να είσαι ικανοποιημένος/η. Είσαι όλος του ο κόσμος και τώρα θέλει να στο δείξει και στην πράξη. Αν του το ανταποδώσεις κιόλας, ποιος το πιάνει…

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Είναι πιθανό αυτές τις μέρες να έχει κάποια ξαφνική αδιαθεσία το ζωάκι σου και να αρχίσεις να ανησυχείς αρκετά. Αν πιστεύεις ότι θα πρέπει να πάτε στον κτηνίατρό του, κλείσε ένα ραντεβού άμεσα για να ηρεμήσεις και εσύ. Επίσης φρόντισε να του δώσεις καλής ποιότητας φαγητό και λιγότερες λιχουδιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Δεν έχει σημασία αν θα είστε διαρκώς έξω για βόλτα ή αν θα τη βγάζει στο μπαλκόνι του σπιτιού ή στον κήπο. Το θέμα του pet σου είναι να μην κλειστεί στους τέσσερις τοίχους. Θα χοροπηδάει από τη χαρά του αν το φέρεις σε επαφή με κόσμο που δεν γνωρίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Χαρούμενες οικογενειακές στιγμές θέλει το pet σου αυτή την εβδομάδα και η καλύτερη του θα είναι να είστε όλοι μαζί μαζεμένοι και να κάνετε κάποια κοινή δραστηριότητα στο σπίτι ή ιδανικά να ασχολείστε μόνο μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μονίμως το μυαλό του στη βόλτα και τα σούρτα φέρτα θα έχει το ζωάκι σου και ο χειρότερος εφιάλτης του θα είναι να του περιορίσεις τη βόλτα του. Αν δεν μπορείς να κάνετε μεγάλες, φρόντισε έστω δέκα λεπτά κάθε τόσο να πετιέστε κάπου κοντά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved