AstroPet από 19/11 έως 25/11: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Άννα Ζαμάνη
AstroPet από 19/11 έως 25/11: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 19/11 έως 25/11

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου θέλει να γνωρίσει καινούριο κόσμο αυτές τις μέρες κι αν δεν έχεις σκοπό να καλέσεις φίλους στο σπίτι που δεν τους γνωρίζει, τότε θα σε πιέσει με τον τρόπο του να βγείτε έξω και να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Σίγουρα δεν θα σε αφήσει σε ησυχία το pet σου αυτές τις μέρες και θα απαιτήσει, με όποιον τρόπο, μπορεί να έχει όλη σου την προσοχή. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα γίνει και όπου τύχει να βρεθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Οι μέρες αυτές είναι πολύ καλές για να ασχοληθείς με την εκπαίδευση του pet σου, εάν είχες κάποιον τέτοιο σκοπό, γιατί εκτός από δεκτικό και συνεργάσιμο, θα καταλαβαίνει πολύ πιο γρήγορα από άλλες φορές τι πρέπει να κάνει. Αν δεν είστε σε αυτή τη φάση, βρες ένα καινούριο παιχνίδι για να περάσετε και οι δυο σας όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Οι ανάποδες θα το πιάσουν το ζωάκι σου αυτές τις μέρες, όμως μην ξεγελαστείς και νομίζεις απλά ότι είναι κακομαθημένο και κακότροπο. Το έχουν πιάσει οι ανασφάλειές του και δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί για να ηρεμήσει.

ΛΕΩΝ ♌

Αυτοκόλλητα θα είστε εσύ και το pet σου αυτή την εβδομάδα γιατί σε αγαπάει πολύ και έχει ανάγκη να στο δείξει, ακόμη κι αν πρέπει να γίνει ενοχλητικό για να το καταλάβεις. Αγκαλιές και χάδια είναι αυτό που περιμένει από εσένα για να χαρεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Καλό θα ήταν να φροντίσεις αυτές τις μέρες να μην χαλάσει η ρουτίνα του pet σου για κανέναν λόγο, διαφορετικά θα αγχωθεί, θα στεναχωρηθεί και θα στρεσαριστεί. Εάν είναι λίγο δύσκολο με την διατροφή του, μην το πιέσεις γιατί θα «μαλώσετε».

ΖΥΓΟΣ ♎

Πρώτο στο παιχνίδι και στην σκανταλιά θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες. Μην του πεις μόνο να ακολουθήσει κανόνες και να καταπιέσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Θέλει να περνάει καλά και θα το κάνει πάση θυσία.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το σπίτι σας αυτή την εβδομάδα είναι κάτι σαν ιερός χώρος για το ζωάκι σου και δύσκολα θα δεχτεί οποιονδήποτε εκτός οικογένειας, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις τις μαζώξεις. Αν έχεις ήδη κανονισμένο κάτι, να ξέρεις πως θα είναι μες στα μούτρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Φοβερά επικοινωνιακό είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και πραγματικά θα έχεις την αίσθηση πως καταλαβαίνει απόλυτα πως νιώθεις ή ότι σε ακούει με απόλυτη προσοχή, όταν του μιλάς. Μπορείς, λοιπόν, να ανοίξεις την καρδιά σου και να μοιραστείς μαζί του όσα σε απασχολούν, για να νιώσεις κι εσύ καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το ζωάκι σου θα είναι πολύ κτητικό τόσο με τα πράγματα του, όσο και με τους ανθρώπους που αγαπά. Μην πειράξεις τα «προσωπικά του αντικείμενα» και αποφύγετε εντάσεις και καβγάδες μπροστά του, γιατί θα συμμετέχει υποστηρίζοντας όποιον από την οικογένεια νιώθει πιο κοντά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου το pet σου αυτές τις μέρες, με την προϋπόθεση ότι θα του κάνεις όλα τα χατίρια και τα κέφια και θα είναι αυτό και οι ανάγκες του η απόλυτη προτεραιότητά σου. Αν νιώσει παραμελημένο, θα βγάλεις τον κακό του εαυτό και θα κάνει αισθητή την παρουσία του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Χουζούρι και ξεκούραση έχει ανάγκη το ζωάκι σου για να είναι ευτυχισμένο και για αυτό το λόγο μπορεί να σου φανεί ότι απομονώνεται αυτές τις μέρες. Μην ανησυχείς και μην προβληματίζεσαι, απλά φορτίζει τις μπαταρίες του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved