AstroPet από 05/11 έως 11/11: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 05/11 έως 11/11: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 05/11 έως 11/11

ΚΡΙΟΣ ♈

Θα εκτιμήσει δεόντως το καλό φαγητό και τις λιχουδιές το ζωάκι σου, ενώ θα απολαύσει με όλη του την ψυχή ένα ραντεβού που θα του κλείσεις για τον καλλωπισμό του. Καλές μέρες είναι και για να πάτε στον κτηνίατρο.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η παιχνιδιάρικη διάθεση του pet σου δεν θα σου αφήσει και πολλά περιθώρια για να μην ασχοληθείς μαζί του, όσο κουρασμένος/η και να είσαι και όσες δουλειές και να έχεις. Από ένα σημείο κι έπειτα, θα νιώσεις κι εσύ μαζί του λες και είσαι παιδί.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Λίγο ο καιρός που χαλάει, λίγο η πεσμένη του όρεξη… Όπως και να έχει, το ζωάκι σου προτιμά την ασφάλεια του σπιτιού σας, παρά να το τραβολογάς οπουδήποτε. Λίγη χαλάρωση στον καναπέ πάντως και σε σένα θα κάνει καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το pet σου μάλλον έχει ανάγκη να γνωρίσει καινούρια άτομα για αυτό και όποτε έχει την ευκαιρία για κάτι τέτοιο θα πηγαίνει και θα βεντουζάρει σε όποιον συμπαθήσει. Μην του κόψεις τη χαρά, εάν και η άλλη πλευρά είναι δεκτική και πρόσχαρη.

ΛΕΩΝ ♌

Τάσεις κτητικότητας και μάλιστα πολύ έντονες θα έχει το ζωάκι σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μοιραστεί τα πράγματα του και τον χώρο του με κανέναν. Να πάρει τα δικά σου βέβαια, εύκολα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Σε γενικές γραμμές έχεις ένα υπάκουο και καλόβολο ζωάκι, επομένως θα σου κακοφανεί που αυτές τις μέρες δεν θα ακολουθεί κανέναν από τους κανόνες και θα κάνει ό,τι του έρχεται. Επίσης, θα είναι σε όλα πολύ απαιτητικό.

ΖΥΓΟΣ ♎

Μην αναγκάσεις το ζωάκι σου να συναναστραφεί πολύ κόσμο αυτές τις μέρες γιατί θα το στρεσάρεις ή θα το εκνευρίσεις και δεν θα σου αρέσει αυτό που θα ακολουθήσει. Έχει ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία και πρέπει να το σεβαστείς.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τον καλύτερό του εαυτό θα βγάζει το ζωάκι σου κάθε φορά που θα βρίσκεστε με άλλα άτομα ή κατοικίδια. Στόχος του είναι να γίνει σε όλους αγαπητό και να ανοίξει τον κύκλο των φίλων του.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το pet σου θα είναι άριστο στην συμπεριφορά του αυτές τις μέρες, μάλλον γιατί θέλει να του πεις κάποιον καλό λόγο και να πάρει τα πάνω του ψυχολογικά. Θέλει να το θαυμάζεις, όπως εκείνο εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Κάντε καινούρια πράγματα με το ζωάκι σου και θα το δεις πιο χαρούμενο από ποτέ. Έχει διάθεση να πάρει καινούριες γνώσεις και να αποκτήσει εμπειρίες. Οτιδήποτε έξω από τη ρουτίνα του θα το ικανοποιήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Λιγάκι φοβικό θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και μπορεί η ήσυχη συμπεριφορά του να σε ανησυχήσει. Βεβαιώσου ότι δεν σου κρατάει μούτρα για κάτι που του έκανες κι άσ’ το να του περάσει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Την αγάπη του θέλει να σου εκφράσει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες, όμως κάποιες φορές μπορεί να το κάνει με άγαρμπο τρόπο. Μην το μαλώσεις, αν γίνει και καμιά ζημιά, σκέψου ότι για καλό κάνει, ό,τι κάνει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved