AstroPet από 01/10 έως 07/10: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 01/10 έως 07/10: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 01/10 έως 07/10

ΚΡΙΟΣ ♈

Τρομερά καλοπερασάκιας θα είναι το ζωάκι σου και προκειμένου να κάνει αυτό που θέλει, ούτε και θα υπολογίσει κανόνες… Θα «κλέψει» λιχουδιές όπου τις βρει, ενώ άνετα θα απλώσει την αρίδα του στον καλό σου τον καναπέ. Μάλλον θεωρεί πως όλο το σπίτι είναι για πάρτη του.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το pet σου είναι πανευτυχές και η καλή του διάθεση δεν το εγκαταλείπει λεπτό. Για κάποιο λόγο τόσο εσύ, όσο και οι υπόλοιποι του σπιτιού θα του κάνετε όλα τα χατίρια, πριν καλά-καλά ζητήσει το οτιδήποτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μία ακατανίκητη τεμπελιά θα πιάσει το ζωάκι σου και δεν θα θέλει πολλά-πολλά μαζί σου, όχι επειδή κάτι έχει, αλλά γιατί φοβάται μην του ζητήσεις παιχνιδάκια ή αρχίζεις να το ζουμπάς και καμία όρεξη δεν έχει…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η ψυχή της παρέας θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και είτε στο πάρκο είτε στο σπίτι όλοι θα θέλουν να ασχοληθούν μαζί του και να λιώσουν στο παιχνίδι! Τώρα που το έπιασαν τα κοινωνικά του, ευκαιρία να καλέσεις κόσμο στο σπίτι!

ΛΕΩΝ ♌

Καμαρωτό-καμαρωτό θα κυκλοφορεί το pet σου ακόμη και στους χώρους του σπιτιού και μπορεί να υιοθετήσει ύφος ντίβας και να σας κοιτάει όλους αφ’υψηλού. Κάν’ του μωρέ κανένα κομπλιμέντο και πες το και σε όποιον συναντάτε, ίσα για να του δείξετε πόσο ξεχωριστό πλάσμα είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μάλλον σε σένα και κατά συνέπεια στο ζωάκι σου κλήρωσε εκδρομούλα αυτή την εβδομάδα. Θα την ευχαριστηθεί όσο δεν πάει, όμως θα σε κουράσει κιόλας να το κυνηγάς από πίσω, καθώς θα θέλει να δει, να μυρίσει και να επεξεργαστεί τα πάντα!

ΖΥΓΟΣ ♎

Μία ήσυχη εβδομάδα θα περάσεις με το pet σου και μάλιστα θα το δεις να είναι πιο ήσυχο και ήρεμο ακόμα και με πράγματα ή άτομα που φοβόταν και απέφευγε. Θα χαρείς πολύ που πια δεν βασανίζεται από ανούσιες ανασφάλειες.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια θα είστε με το pet σου αυτή την εβδομάδα και δεν θα ξεκολλάτε ο ένας/η μία από τον άλλον/την άλλη. Για κάποιο λόγο θα νιώσετε τυχεροί/ες που συναντηθήκατε σε αυτήν την ζωή και δεν θέλετε να χάσετε λεπτό χωριστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Όλα ωραία και καλά στην καθημερινή ρουτίνα σας και το ζωάκι σου την ακολουθεί πιστά. Βέβαια μπορεί να παίζει ρόλο ότι συμπτωματικά έχει και τα τυχερά του. Καλό φαγάκι, λιχουδιές, κούρες ομορφιάς και περιποίησης, άρα γιατί να κάνει μαγκιές;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο μήνας έχει 9 για το pet σου όλη την εβδομάδα, αφού και θα καλοπεράσει και θα κάνει τις τσάρκες του να πάρει τον αέρα του και όλα. Αν μόνιμα το έχεις σε κόσμο ή το λιώσεις στα παιχνίδια, δεν θα πάψει να «χαμογελά».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ωραία και καλά είναι όλα στο σπίτι σας, επομένως δεν έχει λόγο να το εγκαταλείψει για βόλτες και λοιπές ταλαιπωρίες το ζωάκι σου. Θα θέλει να περνάει αραχτό μαζί σας το χρόνο του κι εσείς επίσης. Καλό χουζούρι, λοιπόν!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Καινούριες, τυχερές γνωριμίες θα κάνει το ζωάκι σου με άλλα κατοικίδια ή με ανθρώπους και πολύ θα το αγαπήσουν και πολύ θα τους αγαπήσει. Εννοείται πως θα τσιμπήσει από λιχουδιές έως και δωράρες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved