AstroPet από 24/09 έως 30/09: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 24/09 έως 30/09: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 24/09 έως 30/09

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου θα είναι πολύ κοινωνικό αυτές τις μέρες και πολύ ανοιχτό σε «καινούριες γνωριμίες» με άλλα κατοικίδια, αλλά και με ανθρώπους που θα συναντάται στη βόλτα σας.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Σίγουρα αξίζει την προσοχή όλου του κόσμου το pet σου, αλλά όχι και να την απαιτεί διαρκώς! Αν δεν το γεμίσεις με χάδια, φιλιά και κομπλιμέντα θα «κακοπεράσεις».

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Οτιδήποτε καινούριο και πρωτότυπο θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον του pet σου και θα το κάνει χαρούμενο. Φρόντισε για καινούριες διαδρομές στη βόλτα σας ή να του μάθεις καινούρια κόλπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αν κάτι ή κάποιος δεν ανήκει στην καθημερινή ρουτίνα του pet σου τότε το μόνο που θα του προκαλέσει είναι φόβος και ανασφάλεια. Απόφυγε να του συστήσεις καινούρια άτομα ή να πάτε σε μέρη που δεν γνωρίζει.

ΛΕΩΝ ♌

Την αγάπη και την αφοσίωση σου του θα σου δείξει αυτές τις μέρες το pet σου και θα σε εκπλήξει ευχάριστα με το πόσο υπάκουο και συνεργάσιμο θα είναι. Το ίδιο γενναιόδωρος/η θα είσαι κι εσύ μαζί του, με χάδια, φιλιά και παιχνίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Πιθανώς το ζωάκι σου να βγάλει μία παραξενιά, που μπορεί να είναι και επιλεκτική, στο φαγητό του. Για να καταλάβεις αν όντως κάτι το ενοχλεί δοκίμασε να του δώσεις μία λιχουδιά. Αν την καταβροχθίσει τότε απλά κάνει νάζια…

ΖΥΓΟΣ ♎

Θα παίζει, θα τρεχοβολάει, θα πηδάει, θα κουτρουβαλάει μέχρι τελικής πτώσεως από τη χαρά του το ζωάκι σου, αφού και κέφι έχει και όρεξη και διάθεση και κανέναν σκοπό να καταπιεστεί. Μάλλον εσύ θα το ακολουθήσεις…

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το καλύτερο μέρος του κόσμου για το pet αυτές τις μέρες είναι το σπιτάκι σας. Εκεί έχει τις ανέσεις του, το κρύο του ή την ζεστασιά, ανάλογα με τον καιρό, γιατί λοιπόν να πάει παραέξω; Αυτά σκέφτεται και πιάνει μία καλή θέση στον καναπέ σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Θα λατρεύει να κάθεται με τις ώρες και να σε ακούει να μιλάς με άλλους ανθρώπους το ζωάκι σου και με τον τρόπο του ίσως να συμμετέχει κιόλας. Αν τώρα κάτσεις και ανοίξεις απευθείας «συζήτηση» μαζί του, δεν θα έχει καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Όλα όσα θεωρούνται δικοί του χώροι ή πράγματα, καλό θα είναι να μην τα πειράζεις, ούτε να τα πλησιάζεις αυτές τις μέρες. Μάλλον προσπαθεί να βάλει όρια το ζωάκι σου ή νομίζει πως έτσι θα είναι πιο ασφαλές. Ποιος ξέρει τι του ήρθε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Καλοπερασάκιας μέχρι εκεί που δεν παίρνει θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες. Του είναι εμφανώς αδιάφορο το τι κάνεις ή πως νιώθεις, αρκεί να καλύπτονται οι δικές του ανάγκες. Αν το παραχαϊδέψεις, θα ξεφύγει με τις απαιτήσεις του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Πιο καλή είναι η μοναξιά για το ζωάκι σου αυτές τις μέρες κι αν πολυασχολείσαι μαζί του περισσότερο θα το κουράζεις και θα το εκνευρίζεις, παρά θα το ευχαριστείς. Άστο λοιπόν στην ησυχία του κι όταν θελήσει την παρέα σου, ξέρει που θα σε βρει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved