AstroPet από 10/09 έως 16/09: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 10/09 έως 16/09: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 10/09 έως 16/09

ΚΡΙΟΣ ♈

Ενώ τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα θέλει το ζωάκι σου να μην πολυβγαίνει από το σπίτι και να έρχεται μόνο με εσένα και τα μέλη της οικογένειας σε επαφή, ξαφνικά θα γίνει το πιο κεφάτο πλάσμα του κόσμου και δεν θα έχει πρόβλημα ακόμη και πάρτι να διοργανώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το pet σου θα απολαμβάνει όσο ποτέ τις χαλαρές βόλτες σας, αλλά και να σε παρατηρεί κάθε φορά που θα μιλάς με κάποιον γνωστό σου στο δρόμο ή και στο τηλέφωνο, μάλιστα με τον τρόπο του μπορεί να εκφέρει και την άποψη του…

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Το ζητούμενο του/της μικρού/ης σου φίλης είναι να πάρει και να δώσει αγάπη κυρίως βέβαια σε σένα. Αγκαλιές, φιλιά, κανακέματα και ό,τι τον/την κάνει να νιώσει ασφαλής θα τον/την χαροποιήσουν και θα τα ανταποδώσει στο έπακρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Θα σου φανεί κάπως παρτάκιας το ζωάκι σου αυτές τις μέρες, αφού το μόνο που θα το απασχολεί είναι πως θα περάσει το ίδιο καλά και πως θα γίνει το δικό του, άσχετα με το αν εσύ έχεις την όρεξη του και την κατάλληλη διάθεση.

ΛΕΩΝ ♌

Μοναχικό και μελαγχολικό θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και το μυαλό σου αυτόματα θα σκεφτεί πως ίσως κάτι συμβαίνει με την υγεία του. Μην ανησυχείς, φάση είναι και θα περάσει, μόλις αρχίσει να απαιτεί, θα εύχεσαι να είχε κρατήσει παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Να ανοίξει τον κύκλο του θέλει το ζωάκι σου και όποτε βρεθείτε έξω θα κοιτάει να έρχεται σε επαφή με άλλα κατοικίδια ή εάν είστε στο σπίτι και έχετε επισκέψεις θα αρχίσει τα τσαλίμια μέχρι και σε όσους του περνούσαν αδιάφοροι.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η χαρά του όλη θα είναι τα κομπλιμέντα και να τραβά την προσοχή όλων όπου βρίσκεστε. Το ζωάκι σου με τον άλφα ή βήτα τρόπο θα τα καταφέρει, ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει ζαβολιές και ζημιές για να κάνει αισθητή την παρουσία του.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Οτιδήποτε καινούριο και έξω από τα συνηθισμένα μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον και την προσοχή του pet σου. Αν είστε διακοπές βρίσκεται στο ιδανικό μέρος για καινούριες εμπειρίες, αν όχι θα πρέπει να φροντίσεις εσύ να μην βαρεθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Στιγμή δεν ηρεμεί το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και όχι γιατί έχει διάθεση για παιχνίδια και βόλτες. Αντιθέτως γίνεται πολύ φοβικό και σε ακολουθεί από πίσω όπου πας για να νιώθει ήρεμο. Μπορεί να σε κουράσει η συμπεριφορά του, αλλά προσπάθησε να το καταλάβεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Είσαι όλη του η ζωή και θα στο δείξει με κάθε τρόπο και μέσον που διαθέτει το ζωάκι σου. Επίσης αγαπά όποιον και ό,τι αγαπάς και εσύ και προκειμένου να βρίσκεται διαρκώς μαζί σου θα δείχνει σε όλους τον καλύτερο του εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αν θέλεις να τα πάτε καλά αυτές τις μέρες με το pet σου μην διανοηθείς καν να παρεκλίνεις από το συνηθισμένο σας πρόγραμμα και για κανέναν λόγο μη του χαλάσεις τη ρουτίνα του. Ε τώρα άμα κερνάς σπέσιαλ μεζεδάκι, θα το δεχτεί, δεν είναι δα και τόσο περίεργο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Για παιχνίδι και σκανταλιές έχει όρεξη το ζωάκι σου, όμως δεν θα σου πάει καρδιά να το μαλώσεις ή να το περιορίσεις, καθώς με τη γαλιφιά και τα τσαλίμια του θα σε παρασύρει και εσένα. Όσο πεσμένη κι αν είναι η διάθεσή σου θα φτιάξει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved