AstroPet από 03/09 έως 09/09: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 03/09 έως 09/09: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 03/09 έως 09/09

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου παραείναι κτητικό απέναντί σου και με όλους όσους θεωρεί δικούς του ανθρώπους και δεν έχει καμία διάθεση να σε μοιραστεί με όποιον/α δεν ανήκει στην οικογένειά σας. Δυσκολία θα έχει και να μοιραστεί τα πράγματά του
(μην τυχόν και του πειράξεις τα παιχνίδια), ωστόσο νιώθει πως ο καναπές ή το κρεβάτι σου του ανήκουν.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Καθόλου δεν ενδιαφέρει το pet σου, αν είσαι κουρασμένος/η, στενοχωρημένος/η ή τέλος πάντων όχι και πολύ καλά, ώστε να πάψει να έχει απαιτήσεις. Έχει ανάγκες που θέλει να καλυφθούν και δεν εννοεί μόνο ένα πιατάκι φαγητό και θα πρέπει να σκιστείς να τις καλύψεις για να του δείξεις ότι το αγαπάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ίσως και η πιο λαχταριστή λιχουδιά ή το πιο αγαπημένο του παιχνίδι να μην είναι ικανά για να σηκώσουν το ζωάκι σου από τη φωλίτσα του. Βαριέται ή είναι κουρασμένο, πάντως με τον τρόπο του σου ξεκαθαρίζει πως θέλει την ησυχία του και όχι πολλά-πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η καλύτερή του θα είναι να βρεθεί με κόσμο και να κάνει νέες γνωριμίες. Θα κερδίσει την συμπάθεια όλων με τα νάζια και τα τσαλίμια του και μπορεί να σου γνωρίσει κι εσένα νέους φίλους να κάνεις παρεούλα. Αμέ!

ΛΕΩΝ ♌

Ανέκαθεν είχε το ζωάκι σου την πεποίθηση πως είναι βασιλιάς/βασίλισσα, όμως αυτή την εβδομάδα θα ξεφύγει πολύ. Χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση, κομπλιμέντα και ένα τσούρμο θαυμαστές από πίσω του. Μην του τα στερήσεις, απλά δες το κωμικό του πράγματος για να περάσεις και εσύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αν κι εσύ έχεις όρεξη αυτή την εβδομάδα για περιπέτειες και καινούρια παιχνίδια, θα τα πάτε τέλεια με το φιλαράκι σου. Το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις είναι να ακολουθήσετε πιστότατα το πρόγραμμά σας και να κάνετε τα ίδια και τα ίδια.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το pet σου θα είναι μία κινούμενη ανασφάλεια αυτές τις μέρες και μόνο με εσένα πλάι του θα ησυχάζει. Άγνωστο με ποια αφορμή άρχισε να γίνεται φοβικό, ωστόσο δώσ’ του χρόνο και την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα για να επανέλθει.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Δεν θα σε δυσκολέψει σε κάτι αυτές τις μέρες το ζωάκι σου, ίσα-ίσα που θα βγάλει τον καλύτερο και πιο αγαπησιάρικο εαυτό του, χωρίς να σε παιδεύει με περιέργειες, απαιτήσεις και σκανταλιές. Θα το λατρέψεις από την αρχή!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με το φαγητό του μπορεί να σου βγάλει κάποιες περιέργειες και να πρέπει να κάνεις αλλαγές στη διατροφή του pet σου. Κατά τα άλλα, αν δεν του χαλάσεις το πρόγραμμά του, όλα καλά. Μέχρι και στον κτηνίατρο να το πας, δεν θα γκρινιάξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η χαρά της ζωής θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και με το κέφι του θα παρασύρει κι εσένα. Παιχνίδια, χαρούλες, τσαλίμια και σκέρτσα θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Πάντως και να σε κουράσει και να το μαλώσεις, κακία δεν θα κρατήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Στο σπίτι και οικογενειακά θα είναι οι καλύτερες στιγμές για το pet σου αυτή την εβδομάδα. Αν βγαίνετε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα, θα είναι πολύ χαρούμενο. Ειδικά εάν ο καιρός είναι και κάπως φθινοπωρινός δεν θα ξεκουνάει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Σαν τη σβούρα θα στριφογυρνάει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και όποτε κι αν του πεις για έξοδο και βόλτα θα τρέχει πρώτο. Επίσης, μπορείς να «μιλήσεις» μαζί του για ό,τι σε απασχολεί και να νιώσεις ηρεμία και χαλάρωση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved