AstroPet από 27/08 έως 02/09: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 27/08 έως 02/09: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 27/08 έως 02/09

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο/η αρχηγός της παρέας νιώθει πως είναι το ζωάκι σου κι έτσι ακριβώς απαιτεί κατά κάποιον τρόπο να του φέρεστε. Τα κομπλιμέντα και ο θαυμασμός είναι καλοδεχούμενα και επιθυμητά ασφαλώς, μπελά θα βρεις μόνο αν το αγνοήσεις εσύ ή όποιος άλλος βρίσκεται κοντά του.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το φιλαράκι θέλει να κάνει, να δει και να μάθει καινούρια πράγματα, αφού νιώθει πως έχει βαρεθεί με τα ίδια και τα ίδια. Αν δεν είσαι σε φάση να κάνεις τον/την εκπαιδεύτρια ή να λιώσεις στις βόλτες, φρόντισε να του πάρεις ένα καινούριο παιχνίδι ή κανόνισε στο σπίτι μία ξεχωριστή βραδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Κολλημένο επάνω σου θα είναι το ζωάκι σου αυτή την εβδομάδα και θα το θεωρεί και απόλυτα φυσιολογικό. Αφού αγαπιέστε, δεν αγαπιέστε; Επομένως είστε ένα και όταν είναι μόνο του ξυπνούν οι ανασφάλειες και οι φόβοι του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μία ευχάριστη εβδομάδα πρόκειται να περάσεις με το pet σου, αφού δεν θα σε κουράσει καθόλου, αντιθέτως θα φροντίσει να ακολουθεί το πρόγραμμα σας και τους κανόνες σας πιστά και να είναι ευχάριστο όπου και με όποιον βρεθεί.

ΛΕΩΝ ♌

Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προγραμματίσεις ραντεβού στον κτηνίατρο ή για καλλωπισμό, ενώ μπορείς να πειραματιστείς και με τη διατροφή του ζώου σου. Επίσης μπορείς τώρα να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στην ρουτίνα σας και να την δεχτεί κάπως πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το pet σου θα είναι στον κόσμο του, με την καλή έννοια, αυτές τις μέρες και το μόνο που θα το απασχολεί θα είναι η καλοπέραση του. Αρκεί να έχει το φαγητό του και τα παιχνίδια του κι όλα καλά.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η οποιαδήποτε αλλαγή περιβάλλοντος δεν θα είναι εύκολη, ούτε και ευχάριστη, αυτές τις μέρες για το ζωάκι σου. Για την ακρίβεια του πέφτει βαρύ ακόμη και μέχρι το μπαλκόνι ή τον κήπο να πρέπει να βγει. Πουθενά σαν το σπίτι του!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Επικοινωνιακό, ευδιάθετο και πάντα έτοιμο για βολτούλα θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες. Η χαρά του θα είναι να κάνει καινούριες γνωριμίες και να σε παρακολουθεί να μιλάς με τους φίλους σου. Τρελαίνεται για κουβεντούλες!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Θα καταλάβεις πως κάτι ενοχλεί το ζωάκι σου αυτές τις μέρες, περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο όμως. Ίσως να βγάλει κάποιες καινούριες φοβίες ή να επανέλθουν παλιότερες, που θεωρητικά είχε ξεπεράσει. Στάσου δίπλα του μέχρι να νιώσει καλύτερα και μην το αποπαίρνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μόνο εύκολη δεν θα κάνει τη ζωή σου το pet σου αυτή την εβδομάδα, αφού θα τα θέλει όλα στο «χέρι» και στην ώρα τους και φυσικά άψογα. Η συμπεριφορά του θα μοιάζει με κακομαθημένου παιδιού και αν δεν το έχεις ικανοποιημένο θα θεωρήσει πως το παραμελείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Το ζωάκι σου δεν θα έχει όρεξη και κέφι για τσαλίμια και παιχνίδια, ενώ την περισσότερη ώρα θα την περνάει χουζουρεύοντας στην γωνιά του. Αν πας να το ξεσηκώσεις, όχι απλά δεν θα σε ακολουθήσει, αλλά θα το νευριάσεις και από πάνω.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Δεν θα νιώσεις ούτε ένα λεπτό μοναξιά αυτές τις μέρες χάρη στο pet σου που θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα σου, αλλά διακριτικά. Θα φροντίσει να σε ανεβάσει ψυχολογικά και οπωσδήποτε θα φερθεί τέλεια στους φίλους σου, όπως επίσης και σε άτομα που μπορεί να γνωρίσετε τώρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved