AstroPet από 20/08 έως 26/08: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 20/08 έως 26/08: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 20/08 έως 26/08

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου θέλει να βλέπει εσένα, αλλά και όσους αγαπάς ευτυχισμένους. Θα κάνει τα πάντα για να σας δει να χαμογελάτε, αν καταλάβει ότι κάτι σας απασχολεί, αν και σε κάθε περίπτωση θα σας ξετρελάνει με τα νάζια και τα παιχνίδια του.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το pet σου θα είναι πιο λιχούδικο από ότι συνήθως ή μπορεί να περάσει στο άλλο άκρο και να σου κάνει σχέδια με το φαγητό του. Σίγουρα πάντως θα το ευχαριστήσει το να του κλείσεις ένα ραντεβού για καλλωπισμό ή να επιμεληθείς εσύ ο/η ίδιος/α την εμφάνιση του.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ακούραστο θα είναι το ζωάκι σου εάν πρόκειται για καλοπέραση και σκανταλιές ή για παιχνίδι. Εάν πάλι το ζορίσεις ή προσπαθήσεις να το περιορίσεις θα το παίζει ψόφιος κοριός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το σπιτάκι του, τη σιγουριά του και την ασφάλειά του θα θέλει να έχει το pet σου αυτές τις μέρες. Ο κόσμος και η βαβούρα το ενοχλεί και ιδανικά θα ήθελε να βρίσκεται μόνο με εσένα και άτομα της οικογένειας.

ΛΕΩΝ ♌

Τα χιλιόμετρα είναι λίγα για το ζωάκι σου που θα πετάει τη σκούφια του για έξοδο και βόλτα ακόμη κι αν είναι κομμάτια από την κούραση. Επίσης αυτές τις μέρες θα είναι ιδιαίτερα εκφραστικό με όσους συναντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Για κάποιο λόγο το pet σου θα πιστεύει ότι όλος ο κόσμος του ανήκει. Το κρεβάτι σου, ο καναπές σου, τα πράγματά σου, ακόμη και το φαγητό σου. Αν πάλι πας να του τα στερήσεις θα δεις τον κακό του εαυτό.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το ζωάκι σου μάλλον πιστεύει ότι υπάρχεις για να το υπηρετείς… Η συμπεριφορά του θα είναι σαν ενός κακομαθημένου παιδιού που με τίποτα δεν μένει ικανοποιημένο. Αν υποκύψεις στις παραξενιές του, θα καλοπεράσεις (not).

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Θα σε ανησυχήσει το pet σου τόσο ήσυχο που θα είναι και θα ψάχνεις να βρεις τον λόγο που είναι μελαγχολικό και θέλει να απομονώνεται. Δεν είναι απαραίτητο να έχει κάτι, περνάει τις φάσεις του όπως κι εσύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το ζωάκι σου θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και ιδανικά να γνωρίσει καινούρια άτομα ή και άλλα κατοικίδια για παιχνίδι. Σεβάσου την ανάγκη του για κοινωνικότητα και μην το απομακρύνεις χωρίς λόγο όταν πάει να πλησιάσει κάποιον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Επιβράβευση και κομπλιμέντα είναι αυτά που χρειάζεται το ζωάκι σου αυτές τις μέρες για να είναι καλά, αλλά και να φέρεται. Αν καταλάβει ότι το παραμελείς ή το αγνοείς, θα σου τραβήξει την προσοχή με άσχημο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αν βρεις ένα καινούριο παιχνίδι ή μία καινούρια διαδρομή για τη βόλτα σας αυτή την εβδομάδα, το ζωάκι σου θα σε λατρέψει. Βαριέται τα γνωστά και τα τετριμμένα, επομένως οτιδήποτε διαφορετικό θα το δει σαν μία όαση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Χάδια, φιλιά, αγκαλιές, περιποίηση είναι αυτά που έχει ανάγκη το pet σου αυτές τις μέρες, αφού το έχουν πιάσει οι ανασφάλειες και οι φοβίες του. Όσο περισσότερη σημασία του δώσεις, τόσο πιο γρήγορα θα το ξεπεράσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved