AstroPet από 06/08 έως 12/08: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 06/08 έως 12/08: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 06/08 έως 12/08

ΚΡΙΟΣ ♈

Όλο ζωντάνια και νεύρο θα είναι το pet σου αυτή την εβδομάδα και από πλευράς σου θα το χαίρεσαι, αφού κι εσένα σου φτιάχνει τη διάθεση. Εάν βέβαια το παρακάνει με τις ζημίες, τότε μάλλον θα αρχίσεις να έχεις δεύτερες σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Κυκλοθυμικό πολύ θα είναι το ζωάκι σου αυτή την εβδομάδα και δεν θα ξέρεις πώς πρέπει να του φερθείς κάθε φορά, για να είναι ικανοποιημένο. Επειδή ό,τι κι αν κάνεις θα το νευριάσεις, φέρσου όπως πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Την ησυχία του και την ηρεμία του θέλει ο θησαυρός σου αυτές τις μέρες και για αυτό το λόγο θα πρέπει να περιορίσεις τις επισκέψεις στο σπίτι, αλλά και να μην τον τραβολογάς σε άγνωστα μέρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Κάποιος/α από τα πρόσωπα που συμπαθεί ή ένα άλλο κατοικίδιο που γενικότερα τα πήγαιναν καλά θα κάτσει στραβά αυτές τις μέρες στο ζωάκι σου. Σε σημείο που, όχι απλά θα τον/την/το αποφεύγει, αλλά μπορεί και να βγάλει επιθετικότητα.

ΛΕΩΝ ♌

Τον κακό του εαυτό θα δείξει και θα το ευχαριστηθεί κιόλας το ζωάκι σου, εάν δεν έχει την προσοχή που θεωρεί πως αξίζει όχι μόνο από εσένα, αλλά από όλους σας. Για να μάθετε να φέρεστε όπως πρέπει σε έναν/μία σταρ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αν δεν θέλεις άσχημες ή αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις από το pet σου, μην το παρακουράσεις με καινούριες διαδρομές στη βόλτα, περίεργες δραστηριότητες ή το χειρότερο, εκπαιδεύσεις. Θα νευριάσει και θα πεισμώσει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Πιθανώς να τα βάλει μαζί σου το pet σου αυτές τις μέρες, εάν θεωρήσει πως «κλέβεις» από τον κοινό σας χρόνο. Θα είναι τόσο κτητικό που θα κάνει επίθεση σε άψυχα και έμψυχα που νιώθει ότι σε παίρνουν από κοντά του.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ίσως αυτές τις μέρες για κάποιους λόγους η δική σου συμπεριφορά να είναι αλλαγμένη προς το ζωάκι σου. Από πλευράς του φαίνεται πως θα δείξει κατανόηση και θα είναι σαν να μην υπάρχει στο σπίτι, προκειμένου να μην σε επιβαρύνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Δεν είναι καιρός για αλλαγές στη ρουτίνα του pet σου, ούτε φυσικά και στη διατροφή του. Εάν του χαλάσεις τη βολή του, θα βρει τον τρόπο να χαλάσει κι εκείνο τη δική σου. Τίμιο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Δεν μπορείς βάλεις με το μυαλό σου και να φανταστείς τι τρέλες θα κάνει το ζωάκι σου για να σε διασκεδάσει, αλλά και για να περάσει κι αυτό καλά. Όσο κι αν δεν έχεις διάθεση, δεν υπάρχει περίπτωση να μην στην φτιάξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αν υπάρχει η δυνατότητα να περνάει το ζωάκι σου τη μέρα του σε εξωτερικό χώρο, είναι το ιδανικό. Διαφορετικά, περιόρισέ το στο σπιτάκι/κλουβί/χώρο του γιατί θα σου κάνει το σπίτι λαμπόγυαλο με τις ζημιές του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Τα αφτιά θα σου πάρει με την «πολυλογία» του το pet σου κι αν καταλάβει πως δεν του δίνεις βάση, ενώ αυτό προσπαθεί να επικοινωνήσει, θα σου θυμώσει και θα σε αναγκάσει με τον τρόπο του να το κάνεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved