AstroPet από 30/07 έως 05/08: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 30/07 έως 05/08: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 30/07 έως 05/08

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου θα επιζητήσει με κάθε τρόπο την προσοχή, όχι μόνο από εσένα, αλλά και από όποιον άλλον βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο. Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν την έχει με το καλό, θα αρχίσει να κάνει σκανταλιές και ζαβολιές για να την κερδίσει.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Καινούριες εμπειρίες και συγκινήσεις χρειάζεται το pet σου αυτές τις μέρες και εάν δεν τις έχει κι αρχίσει να βαριέται, ποιος ξέρει τι μπορεί να σκαρφιστεί για να περάσει την ώρα του ευχάριστα. Εάν είστε εξοχή πάει καλά, διαφορετικά επίλεξε μία καινούρια διαδρομή στην βόλτα σας ή αγόρασέ του ένα καινούριο παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Οι ανασφάλειες ταλαιπωρούν αυτόν τον καιρό τον/την μικρό/η σου φίλο/η και εάν δεν σε έχει κοντά σου μελαγχολεί και βαριαναστενάζει. Πρόσεξε μήπως και επίτηδες το παίζει «ψόφιος κοριός» για να έχει περισσότερο κανάκεμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Το ζωάκι σου θέλει να περάσει πολύ χρόνο μαζί σου και να σου εκφράσει όλη του την αγάπη και την αφοσίωση. Θα σου γίνει με λίγα λόγια κολλιτσίδα κι αν δεν του δείξεις ανταπόκριση θα νιώσει εξαιρετικά πληγωμένο και θα σου κάνει μούτρα.

ΛΕΩΝ ♌

Πιθανώς να έχει ένα θέμα το pet σου με το φαγητό αυτές τις μέρες, όμως δεν θα είναι περιέργειά του απαραίτητα. Οπότε τσέκαρε μήπως πρέπει να αλλάξεις λίγο τη διατροφή του. Θα του κάνει γενικότερα καλό εάν μπορείς να τηρήσετε πιστά τη ρουτίνα σας αυτές τις μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Θέλει κόσμο, κέφι, γλέντι και νταβαντούρι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες! Έχει απίστευτη ενέργεια και θα γίνει η ψυχή της παρέας. Εάν δεν μπορείς να του προσφέρεις κάτι τέτοιο, τουλάχιστον φρόντισε να το ξεθεώσεις στο παιχνίδι.

ΖΥΓΟΣ ♎

Δεν αλλάζει το σπιτικό σας το pet σου, ούτε για τις Βερσαλλίες! Αυτό ίσως να είναι πρόβλημα εάν έχετε φύγει διακοπές, καθώς η αλλαγή τόπου κατοικίας θα του στοιχίσει και θα σου κάνει ξίνιες.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Όρεξη για «κουβέντα» και επικοινωνία έχει το μικρό σου αυτές τις μέρες. Θα σου εκφράσει με τον τρόπο του αυτά που θέλει, ενώ είναι όλο αυτιά για να του μιλήσεις εσύ για τα δικά σου. Δες το σαν ψυχοθεραπεία ή εξομολόγηση….

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τα δικά του, δικά του και τα δικά σου πάλι δικά του! Το ζωάκι σου θα έχει έντονες τάσεις κτητικότητας με ό,τι του ανήκει, και με εσένα ενίοτε, και ουδείς δεν θα πλησιάζει την περιουσία του (κλουβί, παιχνίδι, κόκκαλο, κλπ, κλπ). Βέβαια άνετα μπορεί να σου «κλέψει» εκείνο μία μπουκίτσα φαγητό ή να στρογγυλοκάτσει στον καναπέ σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Προηγούνται πάνω από όλα οι ανάγκες του pet σου και οι επιθυμίες του αυτές τις μέρες και θα είναι και απαιτητικό! Τι πάει να πει δεν βγαίνουμε έξω με 40ο βαθμούς; Αυτό τώρα θέλει την έξοδο του και θα την έχει, διαφορετικά θα καλ(κ)οπεράσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Don’t touch! Μόνο κάτι τέτοιο δεν έχει κολλήσει στον χώρο του το ζωάκι σου για να σου δώσει να καταλάβεις ότι δεν είναι καιρός για πολλά πολλά μεταξύ σας. Έχει τις κλειστές του και πρέπει να το σεβαστείς κι όχι να του κάνεις χάδια και αγαπούλες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Το ζωάκι σου θα είναι πολύ δεκτικό να συναναστραφεί καινούριο κόσμο, όπως επίσης και να κάνει γνωριμίες με άλλα pets στη βόλτα του ή ακόμη και στο χώρο του. Καθόλου κακό αυτό για την κοινωνικοποίησή του, εάν μπορείς φυσικά να του το προσφέρεις, χωρίς να κάνεις άνω κάτω το πρόγραμμά σου…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved