AstroPet από 23/07 έως 29/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 23/07 έως 29/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 23/07 έως 29/07!

ΚΡΙΟΣ ♈

Θα σε έχει διαρκώς από κοντά το ζωάκι σου, θέλοντας να σου δείξει όλη του την αγάπη και την αφοσίωση. Αν μάλιστα πάρει χαμπάρι πως κάτι σε απασχολεί, τότε είναι που δε θα ξεκολλάει με τίποτα, ακόμη κι αν σε βλέπει να ενοχλείσαι από το στενό μαρκάρισμα. Μην ξεχνάς πως μόνο εσένα έχει…

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Λίγη παραπάνω φροντίδα είναι απαραίτητη για το ζωάκι σου, αυτές τις μέρες, όπως επίσης και ιδιαίτερη προσοχή στην διατροφή του. Αν δεις κάποια αλλαγή στην ρουτίνα σου, που σε προβληματίζει, πήγαινε προληπτικά στον κτηνίατρο. Αν όλα είναι καλά, μπορείς να του προσφέρεις ένα κουρεματάκι ή μία κούρα ομορφιάς και περιποίησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Αν κεράσεις το pet σου μία καινούρια λιχουδιά ή του κάνεις δώρο ένα καινούριο παιχνίδι ή αξεσουάρ, θα ξετρελαθεί από τη χαρά του. Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερο λόγο για να είναι ευδιάθετο. Αυτές τις μέρες θα βγάλει τον πιο αξιολάτρευτο και παιχνιδιάρικο εαυτό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Πουθενά αλλού πέρα από το σπιτικό σας δεν θα νιώθει άνετα το ζωάκι σου. Μάλιστα, δεν θέλει και πολλές πολλές επισκέψεις να το ταράζουν. Λίγοι και καλοί, οι της οικογενείας. Μην το ζορίσεις για εξόδους και κοινωνικότητες, όταν θα θελήσει, θα στο δείξει από μόνο του.

ΛΕΩΝ ♌

Έξω να είναι και τίποτα άλλο δεν έχει ανάγκη το ζωάκι σου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η, λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας και να το συνετίζεις, όταν βλέπεις πως κουράζεται. Αυτό από τον ενθουσιασμό του δεν καταλαβαίνει τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Το ζωάκι σου θα είναι κάπως κτητικό με ό,τι θεωρεί δικό του (ναι, το κρεβάτι σου είναι δικό του) και μάλλον και με εσένα. Αυτό σημαίνει ότι ασφαλώς και δεν μοιράζεται τίποτα (κοιμήσου στον καναπέ), ενώ δεν θέλει ούτε να σε ακουμπάνε μπροστά του, αφού σε θεωρεί ομόδικό/η του.

ΖΥΓΟΣ ♎

Δεν το λες και συνεργάσιμο το pet σου, αυτή την εβδομάδα. Το πείσμα του θα είναι τεράστιο και προκειμένου να περάσει το δικό του, δεν το απασχολεί, αν θα του φωνάξεις ή εάν θα σε στενοχωρήσει. Του αρκεί να καλυφθούν όσα θεωρεί ανάγκες του (να κυλιέται π.χ. στα γρασίδια και στα χώματα).

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ρολά κατεβάζει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και δεν έχει όρεξη να πάει από εδώ εκεί. Προτιμάει να είναι ξάπλα και να χουζουρεύει, ιδανικά κάτω από το air-condition ή τον ανεμιστήρα. Μην ανησυχείς! Με την τόση ηρεμία, σύντομα θα ανακάμψει και θα αρχίσει και πάλι τις σκανταλιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Κοινωνικότατο θα φαίνεται το pet σου αυτή την εβδομάδα και η καλύτερή του θα είναι να βρίσκεστε με δικούς σου φίλους και να το παίζει ψυχή της παρέας ή να το αφήνεις να κάθεται λίγο παραπάνω στη βόλτα σας με άλλα γνωστά σας κατοικίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Τον καλύτερο του εαυτό θα βγάλει το ζωάκι σου αυτή την εβδομάδα και ειδικά αν του κάνεις κομπλιμέντα ή το επιβραβεύσεις με κάποιο τρόπο, θα το κάνεις υπερβολικά χαρούμενο. Κι εσύ πάντως θα καμαρώσεις με όλα τα θετικά σχόλια που θα σου κάνουν οι γύρω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αν, αυτή την περίοδο, είστε διακοπές με το ζωάκι σου, είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να του προσφέρεις, αφού θέλει διακαώς να αποκτήσει καινούριες εμπειρίες και να ξεβαρεθεί από τα ίδια και τα ίδια. Αν δεν είστε, φρόντισε να αλλάξεις κάποια πραγματάκια στη ρουτίνα του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Φοβικό και καχύποπτο με όλους και με όλα θα είναι το ζωάκι σου, ενίοτε και με εσένα. Αυτό που χρειάζεται είναι να ψάξεις και να καταλάβεις τι του δημιουργεί όλη αυτή την ανασφάλεια και να το αγκαλιάσεις με αγάπη και κατανόηση, μέχρι να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved