AstroPet από 16/07 έως 22/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 16/07 έως 22/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 16/07 έως 22/07!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κάποια αλλαγή στο σπίτι ή στη δουλειά θα επηρεάσει τη σχέση που έχεις με το ζωάκι σου. Πιθανώς να αλλάξει η καθημερινή σας ρουτίνα και να νιώσει ότι το παραμελείς. Τον χρόνο που περνάτε μαζί φρόντιζε να του τον κάνεις ευχάριστο. Προς τα τέλη της εβδομάδας εάν έχει κάποια αδιαθεσία ίσως χρειαστεί να περάσετε μία βόλτα από τον κτηνίατρο.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ο τρόπος που «επικοινωνείς» με το pet σου φαίνεται πως θα πρέπει να αλλάξει με κάποιο τρόπο ή να του μάθεις νέους κανόνες που θα κάνουν πιο εύκολη τη συμβίωση σας. Για πολλές βόλτες και εξόδους δεν θα είναι ιδιαίτερα θετικό, περισσότερο προτιμάει να είστε στο σπίτι, αλλά με καλή παρέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Για αδιευκρίνιστους λόγους το pet σου νιώθει ότι δεν καλύπτεται συναισθηματικά και θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο την προσοχή και το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο, δεν θα κλειστεί στο καβούκι του, ούτε θα σου κάνει μουτράκια. Θα σου δώσει να καταλάβεις πολύ καλά ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Δεν είναι για να το πολυπιέσεις το ζωάκι σου αυτές τις μέρες. Ιδανικά, μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια, εάν δεν ακολουθεί κατά γράμμα τους κανόνες του σπιτιού ή το πρόγραμμα του. Άστο να νιώσει πως οι ανάγκες του γίνονται απόλυτα σεβαστές και θα νιώσει γρήγορα και πάλι ήρεμο και ασφαλές κοντά σου.

ΛΕΩΝ ♌

Δεν το λες και χαρά της ζωής το ζωάκι σου αυτές τις μέρες. Το μουτράκι σου θα είναι σαν μαραμένο κάστανο λες και το έχουν βρει όλες οι συμφορές του κόσμου. Μην ανησυχήσεις εάν δεν έχεις κάποιον σοβαρό λόγο για την υγεία του, περισσότερο ψυχολογικό είναι το θέμα του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αλλοπρόσαλλη θα είναι η συμπεριφορά του pet σου κυρίως προς τρίτους, φίλους δικούς σου ή άλλα ζωάκια που μπορεί να γνωρίζει από τη βόλτα του. Θα είναι ακατάδεχτο σαν να θέλει να δείξει πως επιθυμεί να κόψει διπλωματικές επαφές μαζί τους. Μην προσπαθήσεις άδικα να ανακαλύψεις την αιτία.

ΖΥΓΟΣ ♎

Θα καταλάβεις πως το ζωάκι σου εκπέμπει μία διαφορετική ενέργεια από αυτήν που μέχρι τώρα γνώριζες. Εάν ήταν διακριτικό και συνεσταλμένο, τώρα θα αρχίσει να κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία του, ενώ εάν είχες συνηθίσει να είναι η ντίβα του σπιτιού ή του πάρκου, θα το δεις να μαζεύεται…

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Μπορείτε να κάνετε πολλά με το pet σου αυτές τις μέρες καθώς θα έχει τη διάθεση να αποκτήσει καινούριες εμπειρίες. Επίσης θα έχεις την ευκαιρία να του μάθεις καινούρια πράγματα, όπως επίσης και να του κόψεις κάποιες κακές συνήθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Όλη του την κτητικότητα θα εκφράσει το pet σου και μάλιστα με τρόπο που δεν θα σου αρέσει. Εάν νιώσει ότι σε στερείται ή ότι σε μοιράζεται με άλλους, ίσως να γίνει μέχρι και επιθετικό. Εάν έχει πονηρό χαρακτήρα μπορεί να το παίζει ψόφιος κοριός για να σε ανησυχήσει και να τρέχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με ύφος πολλών καρδιναλίων θα περιφέρεται το ζωάκι σου και πάντα μα πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να περνάει το δικό του. Ειδικά με εσένα και όσους γνωρίζει καλά, άρα ξέρει και τα κουμπιά τους, θα γίνει ένας πραγματικός δυνάστης. Εάν έχεις τη διάθεση και την όρεξη πήγαινε με τα νερά του, αλλιώς βάλε άμεσα όρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Πολύ πιθανό να είναι απαραίτητες κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα και το πρόγραμμα του pet σου. Ίσως να πρέπει να κόψει για λόγους υγείας κάποιες παρασπονδίες στη διατροφή του (για την ακρίβεια εσύ θα φροντίσεις για αυτό) ή να πρέπει να κάνει μία θεραπεία για κάποιο προβληματάκι που θα προκύψει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μες στην καλή χαρά θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και θα θέλει διαρκώς να περνάει το χρόνο του παίζοντας ή με ό,τι άλλο το ευχαριστεί. Βέβαια θα φροντίσει να κάνει χαρούμενο/η και όποιον/α άλλη βρίσκεται κοντά του με κολπάκια και τσαλίμια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved