AstroPet από 09/07 έως 15/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 09/07 έως 15/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 09/07 έως 15/07!

ΚΡΙΟΣ ♈

Το ζωάκι σου δεν θα παίρνει ούτε από γλυκόλογα, ούτε από μαλώματα αυτές τις μέρες προκειμένου να περάσει το δικό του. Θα πρέπει όλα να γίνονται την ώρα που θέλει και όπως τα θέλει, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι η καθημερινή σας ρουτίνα θα γίνει άνω κάτω.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Λιγοστή όρεξη για παιχνίδια και επαφές με πολύ κόσμο θα έχει το pet σου αυτές τις μέρες. Ίσως να ταλαιπωρείται από τη ζέστη και για αυτό να προτιμάει να κάθεται μόνο του την περισσότερη ώρα ή απλά να περνάει μία φάση μελαγχολίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η καλύτερη παρέα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες όχι μόνο για εσένα, αλλά και για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα που σας επισκέπτονται. Ξέρει ακριβώς πως πρέπει να φερθεί στον καθένα για να τον κάνει να γελάσει και ναξεχαστεί και ποιος ξέρει, μπορεί να κερδίσει και κάποιο μεζεδάκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αυτές τις μέρες φρόντισε να δείξεις στο pet σου πόσο σημαντικό είναι για εσένα και πόσο σημαντική θέση έχει στη ζωή σου. Έχει ανάγκη να νιώσει την αγάπη και την αναγνώριση σου και είναι βέβαιο πως θα στο ανταποδώσει και με το παραπάνω. Ετοιμάσου για αγκαλιές, χάδια και φιλιά!

ΛΕΩΝ ♌

Το ιδανικό για το pet σου θα ήταν να φύγετε διακοπές αυτές τις μέρες, ώστε να αλλάξεις παραστάσεις και να γνωρίσει καινούρια μέρη και καινούριο κόσμο. Αν δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο φρόντισε να δοκιμάσετε μία καινούρια διαδρομή στη βόλτα σας ή να του δωρίσεις ένα καινούριο παιχνίδι, να έχει να ασχολείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Βεντούζα πάνω σου θα είναι το ζωάκι σου αυτή την εβδομάδα και δεν θα σε αφήνει να κουνήσεις ρούπι. Αν πρέπει λόγω υποχρεώσεων να το αφήσεις έστω και για λίγο μόνο, θα έχεις να αντιμετωπίσεις τα κατεβασμένα μούτρα του, ίσως και κάποιες πράξεις εκδίκησης…

ΖΥΓΟΣ ♎

Μες στα μάτια θα σε κοιτάει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε βλέπει να χαμογελάς και να είσαι ικανοποιημένος/η. Είσαι όλος του ο κόσμος και τώρα θέλει να στο δείξει και στην πράξη. Αν του το ανταποδώσεις κιόλας, ποιος το πιάνει…

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Οι μέρες αυτές είναι πολύ καλές για να προγραμματίσεις μία επίσκεψη στον κτηνίατρο ή για να κλείσεις ένα ραντεβού στο ζωάκι σου για beaute. Επίσης εάν θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στη διατροφή του, τώρα θα τα δεχτεί πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Κανένα πρόβλημα ή άγχος δεν θα σου δημιουργήσει το pet σου αυτές τις μέρες. Αντιθέτως εάν εσύ δεν είσαι καλά ψυχολογικά, θα βρει τον τρόπο να σε ανεβάσει και να βρεις το χαμένο σου κέφι. Θα ξετρελαθεί ωστόσο, εάν του κάνεις κάποιο δωράκι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Πέρα από εσένα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα είναι δύσκολο να κάνει το ζωάκι σου με κάποιον άλλον χωριό. Το καλύτερό του είναι να περνάτε όλοι μαζί χρόνο στο σπίτι και να δέχεται από όλους χάδια, γλυκόλογα και κεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο τόπος δεν το χωράει το pet σου αυτές τις μέρες και με τίποτα δεν πρόκειται να μείνει μέσα στους τέσσερις τοίχους. Αν δεν βγαίνει βόλτα ή δεν έχεις εσύ τον χρόνο για πολύωρες διαδρομές, το μπαλκόνι ή η αυλή σας θα γίνει το στέκι του…

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Θα καταλάβεις πως κάτι ενοχλεί το ζωάκι σου αυτές τις μέρες, περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο όμως. Ίσως να βγάλει κάποιες καινούριες φοβίες ή να επανέλθουν παλιότερες, που θεωρητικά είχε ξεπεράσει. Στάσου δίπλα του μέχρι να νιώσει καλύτερα και μην το αποπαίρνεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved