AstroPet από 02/07 έως 08/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 02/07 έως 08/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 02/07 έως 08/07!

ΚΡΙΟΣ ♈

Κανένα πρόβλημα δεν θα σου δημιουργήσει το pet σου, αυτή την εβδομάδα, αρκεί να είναι το κέντρο του κόσμου. Όχι μόνο για σένα, για όλους! Στο σπίτι, στην βόλτα, στην αίθουσα αναμονής στον κτηνίατρο, θα κάνει τα πάντα για να τραβήξει τα βλέμματα και την προσοχή όλων και θα τα κατά φέρει μία χαρά. Κέρνα το μία λιχουδιά!

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μία τέλεια εβδομάδα για καινούριες εμπειρίες, τόσο για τον μικρό σου φίλο όσο και για εσένα, μόλις ξεκινά! Βρείτε ένα καινούριο παιχνίδι, αλλάξτε διαδρομή στη βόλτα σας ή κάν’ του «δώρο» ένα ταξίδι ή μία εκδρομή μαζί σου! Αν είστε σε φάση εκπαίδευσης, τα αποτελέσματα θα είναι άριστα, αν και δεν θα αποφύγετε και κάποιες ζημίες…

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η αλήθεια είναι ότι το ζωάκι σου προτιμά να περνάει το χρόνο του απομονωμένο και να χουζουρεύει, παρά να ταλαιπωρείται με διάφορα. Ωστόσο, επειδή από όρεξη για φαΐ και χάδια σκίζει, δεν θα σε ανησυχήσει καθόλου, μήπως κάτι τρέχει με την υγεία του. Ευκαιρία να ξεκουραστείς κι εσύ μαζί του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αυτοκολλητάκια θα είστε με το pet σου, αυτή την εβδομάδα, καθώς θα επιβάλει την παρουσία του παντού σε σημείο που μπορεί να σε αναγκάσει με τον τρόπο του να το πάρεις μαζί σε εξόδους με τους φίλους σου ή ακόμη και σε κάποιο πάρτι που θα πας. Ε, θέλει κι αυτό παρέα, μην το στραβοκοιτάς…

ΛΕΩΝ ♌

Τον αχόρταγο θα έχει το pet σου, αυτή την εβδομάδα και φυσικά θα ζητιανεύει με το βλέμμα του μία μπουκίτσα από όποιον κάνει το λάθος να φάει μπροστά του. Πρόσεχε, μην το παρακάνεις με λιχουδιές και κεράσματα, γιατί μπορεί στο τέλος να δημιουργηθεί πρόβλημα και να σας βγουν ξινά τα «γεύματα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ανεξάντλητη ενέργεια και αστείρευτο κέφι θα έχει το pet σου αυτές τις μέρες και θα παρασύρει και εσένα σε παιχνίδια και σκανταλιές. Ακόμη κι αν δεν είσαι στα καλύτερά σου, δε θα μπορέσεις να του χαλάσεις το χατίρι και στο τέλος θα βρεις κι εσύ το χαμόγελο σου ξανά!

ΖΥΓΟΣ ♎

Σπίτι, αραχτό με όλες του τις πολυτέλειες θέλει να είναι το pet σου. Ποιος να βγαίνει τώρα μέσα στη ζέστη στο πάρκο, στην αυλή, στο μπαλκόνι… Αν το πιέσεις, θα αντιδράσει σίγουρα και ίσως σκεφτεί και κάποια πράξη «εκδίκησης». Επομένως, καλύτερα να πηγαίνεις με τα νερά του, για να έχετε όλοι την ησυχία σας.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ανοιχτό στο να κάνει καινούριες γνωριμίες και φιλίες είναι το pet σου και θα δείχνει τον πιο καλό του εαυτό, όταν συναντά άλλα ζωάκια. Μην του στερήσεις τη χαρά να παίξει μαζί τους. Άλλωστε μόνο καλό του κάνει η κοινωνικοποίηση. Το ίδιο πρόσχαρο θα είναι και με τους επισκέπτες σας στο σπίτι και πραγματικά δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Για κάποιο λόγο αισθάνεται αρκετή ανασφάλεια, αυτές τις μέρες, ο μικρός σου φίλος και μπορεί, παίζοντας θέατρο ότι έχει κάποια αδιαθεσία να σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο μαζί του. Δεν χρειάζεται ούτε να του φτιάξεις δέκα διαφορετικά γεύματα, ούτε να τον τρέχεις στο γιατρό. Αγκαλίτσες, χάδια και γλυκόλογα είναι το φάρμακο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αρκετά πιο απαιτητικό από ό,τι συνήθως θα είναι το ζωάκι σου και μάλιστα θα θεωρεί δεδομένο ότι η μόνη σου δουλειά είναι να το υπηρετείς και να φροντίζεις για το φαγητό του και την καλοπέρασή του. Φάση είναι, θα περάσει. Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις το ρόλο, να είσαι προετοιμασμένος/η για μούτρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Πιθανώς να έχει κάποια αδιαθεσία αυτές τις μέρες το pet σου και να μην είναι πολύ δεκτικό στα χάδια σου. Εάν έχεις κάποιο λόγο να ανησυχείς, μπορείς να το πας προληπτικά στον κτηνίατρο, ενώ θα βοηθήσει αρκετά η καλή διατροφή και η ξεκούραση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με τις μέρες του θα είναι το pet σου, αυτή την εβδομάδα και δύσκολα θα μπορείς να προβλέψεις τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές τους. Εκεί που θα είναι μες στην καλή χαρά και θα παίζει με όλους, ξαφνικά θα το βλέπεις να μελαγχολεί και να απομονώνεται, χωρίς να καταλαβαίνεις καν τον λόγο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved