AstroPet από 25/06 έως 01/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 25/06 έως 01/07: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 25/06 έως 01/07!

ΚΡΙΟΣ ♈

Δύσκολη θα είναι η επικοινωνία σου με το ζωάκι σου αυτή την εβδομάδα, καθώς θα συμπεριφέρεται σαν να είναι έξω από τα νερά του και θα ξεχνάει ακόμη και τους πιο απλούς κανόνες του σπιτιού ή θα σου φαίνεται κάπως αφηρημένο. Ίσως εκνευριστεί, αν καταλάβει πως «κλέβεις» από τον χρόνο, που περνάτε μαζί, για να κάνεις άλλα πράγματα. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε μία επίσκεψη στον κτηνίατρο για ένα check up ή να πειραματιστείς με τη διατροφή του.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μάλλον στα σοβαρά θα παίρνει το pet σου τα αστεία που θα του κάνουν οι φίλοι και οι γνωστοί σας και μπορεί κιόλας να μελαγχολήσει. Αν και αυτές τις μέρες θα εκνευρίζεται, χωρίς καν να υπάρχει λόγος και μπορεί να κάνει αρκετές ζημιές στο σπίτι. Κάπως καλύτερα θα είναι τα πράγματα, αν μπορέσεις να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για παιχνίδι και βόλτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την καλή διάθεση του pet σου κι ακόμη κι αν σε βλέπει στεναχωρημένος/η ή θυμωμένο/η, εκείνο θα στριφογυρνάει γύρω σου ανέμελα. Σε κάποιες φάσεις, βέβαια, δεν αποκλείεται, από το πουθενά, να βγάζει επιθετικότητα. Αν δεις πάντως κάποια στιγμή να μην έχει ιδιαίτερη όρεξη για βόλτες και να θέλει να κάθεται σπίτι, μην το πιέσεις, περιορίσου στις απαραίτητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθεις στο pet σου κάτι καινούριο ή για να του δώσεις καινούριες εμπειρίες. Προτίμησε τη ρουτίνα του γιατί όλος σου ο κόπος θα πάει τσάμπα, καθώς το μυαλουδάκι του για κάποιο λόγο βρίσκεται σε «πτήση». Παρ’ όλα αυτά, θα έχει όρεξη για «κουβεντούλα» και παρέα μαζί σου και με τους φίλους σου.

ΛΕΩΝ ♌

Ίσως να μην είναι πολύ καλές οι μέρες αυτές για να έρχεστε σε επαφή με κόσμο εσύ και το ζωάκι σου. Το παραμικρό που μπορεί να του κάνουν, ακόμη και ένα χάδι ίσως να το πάρει στραβά και να αντιδράσει άσχημα. Προτίμησε να μένετε οι δυο σας ή έστω με άτομα που γνωρίζει καλά και απόφυγε να το μαλώσεις. Δώσε του τον χώρο και τον χρόνο του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αν προσπαθήσεις να βάλεις το ζωάκι σου σε κανόνες και καλούπια, θα εισπράξεις την αγανάκτηση και τα νεύρα του, ειδικά εάν κάνει λάθη και από πλευράς σου δεν δείχνεις κατανόηση και υπομονή. Γενικότερα πάντως, θα βγάλει αρκετό εγωισμό, ενώ δεν θα δείξει καμία διάθεση να χαλάσει τη ζαχαρένια του για να σε ευχαριστήσει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Είναι πιθανό αυτές τις μέρες να έχει κάποια αδιαθεσία το ζωάκι σου και να αρχίσεις να ανησυχείς αρκετά. Αν πιστεύεις ότι θα πρέπει να πάτε στον κτηνίατρό του, κλείσε ένα ραντεβού άμεσα για να ηρεμήσεις και εσύ. Επίσης, φρόντισε να του δώσεις καλής ποιότητας φαγητό και λιγότερες λιχουδιές.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Πιθανώς το ζωάκι σου να μην έχει θετική ανταπόκριση από κάποιο άλλο, που θεωρεί φίλο του ή έχει ερωτοχτυπηθεί μαζί του και αυτό, εκτός από μελαγχολία, ίσως του προξενήσει νεύρα. Οι προσπάθειες που θα κάνεις για να του ανεβάσεις το κέφι μάλλον θα πέσουν στο κενό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να αναγκαστείς να βγεις από τη ρουτίνα σου και μαζί με εσένα και ο/η μικρός/η σου φίλος/η. Καθώς δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει και το πρόγραμμά του έχει πάει στο βρόντο, θα αρχίσει να έχει ανασφάλεια και να νιώθει απογοητευμένος/η. Από τη στιγμή που πραγματικά δεν φταις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τα δυνατά σου, ώστε να επιστρέψετε στην κανονικότητα, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Κάπως ατίθασο θα είναι το pet σου αυτές τις μέρες και όσο κι αν μαλλιάσει η γλώσσα σου στις φωνές και τις παρατηρήσεις, τίποτα απολύτως δεν θα πετύχεις. Πολύ πιθανό να θεωρήσει ότι έτσι τραβάει κιόλας όλη σου την προσοχή και να συνεχίσει να κάνει τις σκανταλιές σου με περισσότερη όρεξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Στα πούπουλα θα πρέπει να το έχεις το ζωάκι σου αυτές τις μέρες γιατί διαφορετικά θα νομίζει ότι δεν το αγαπάς και θα σου κάνει παράπονα. Επίσης, δεν αρκούν απλά οι πολλές αγκαλιές και τα χάδια, θα πρέπει να γίνετε αυτοκολλητάκια και να είστε πάντα και παντού μαζί. Μόνο έτσι θα ευχαριστηθεί.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Πονηρούλικο θα είναι αυτή τη βδομάδα το pet σου και μπορεί να μην κάνει σκανταλιές, αλλά γαλιφιές για να περάσει το δικό του. Έτσι, θα εξασφαλίσει ένα σωρό λιχουδιές από εσένα που θα το λυπάσαι, έτσι όπως θα σε κοιτάει μες στα μάτια, τάχα μου βουρκωμένο, αλλά και τις έξτρα βόλτες του και τις βασιλικές ξάπλες του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved