AstroPet από 18/06 έως 24/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 18/06 έως 24/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 18/06 έως 24/06!

ΚΡΙΟΣ ♈

Το pet σου μπορεί να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σου τις ανάγκες του, χρησιμοποιώντας κάποιον καινούριο τρόπο. Στην αρχή, το πιο πιθανό είναι να μην καταλάβεις τι ακριβώς θέλει και να ανησυχήσεις, γρήγορα ωστόσο θα μάθεις τον νέο κώδικα επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Θα αλλάξει το ζωάκι σου στο πώς διαχειρίζεται τα πράγματα που του ανήκουν, π.χ. τα παιχνίδια του, τη φωλίτσα του, τα αξεσουάρ του. Αν ήταν πολύ δοτικό και δεν είχε θέμα να τα πειράζεις, μπορεί να το δεις να γίνεται τσιφούτικο και καρμίρικο ή το ανάποδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Πολύ καλή θα είναι η διάθεση του μικρού σου φίλου, αυτές τις μέρες και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να τον πείσεις να δοκιμάσει καινούρια πράγματα ή να ξεφύγει λίγο από τις συνήθειές του. Αν είχες σκοπό να υποβάλλεις το pet σου σε μία μεγάλη αλλαγή, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να το τολμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Την ησυχία του θέλει το ζωάκι σου και τίποτα παραπάνω, αυτές τις μέρες. Ίσως το προηγούμενο διάστημα να κουράστηκε από τις πολλές κοινωνικότητες και πλέον χρειάζεται να φορτίσει τις μπαταρίες του. Μην το πολυπαιδεύεις και μην το νευριάζεις με φιλάκια και χαδάκια.

ΛΕΩΝ ♌

Το pet σου θεωρεί τους πάντες φίλους του, είτε είναι γνωστοί είτε άγνωστοι. Ωστόσο, η αδιάφορη συμπεριφορά που μπορεί να δείξουν ορισμένοι κι ας τους κάνει τα χίλια δυο τσαλίμια μπορεί να το πληγώσουν και να το στεναχωρήσουν. Φρόντισε να το κάνεις μία μεγάλη αγκαλιά και να το παρηγορήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Πιθανότατα να μετατραπεί το ζωάκι σου σε έναν μικρό δυνάστη, αυτές τις μέρες, χωρίς όμως να το καταλαβαίνει. Απλά θα θέλει να κάνει τα δικά του ό,τι ώρα του έρθει, χωρίς να υπολογίζει τη διάθεσή σου ή την κούρασή σου. Ωστόσο, μάλλον εσύ θα απογοητευτείς περισσότερο από το πόσο «κακομαθημένο» βγήκε.

ΖΥΓΟΣ ♎

Φιλότιμες προσπάθειες θα κάνει το ζωάκι σου να μάθει όλα αυτά τα καινούρια που θέλεις να το διδάξεις, ωστόσο το μυαλουδάκι του θα είναι σκορπισμένο στους πέντε ανέμους και θα τα κάνει όλα θάλασσα στο τέλος. Τουλάχιστον, θα γελάσεις με τις γκάφες του…

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ως μόνιμη απειλή, θα βλέπει το pet σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα παρεξηγείται κάθε φορά που θα νομίζει ότι το παραμελείς για χάρη τους. Επιθετικότητα δεν θα βγάλει, ωστόσο με πονηριά θα κοιτάξει να σου αποσπάσει την προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Δεν ξέρει τι θέλει αυτές τις μέρες το pet σου! Με τίποτα δεν είναι ικανοποιημένο και διαρκώς σε βάζει σε μία διαδικασία να αμφισβητείς τον εαυτό σου για το κατά πόσο μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες του. Κάνε αυτά που ξέρεις, ως σωστά, μέχρι τώρα και περίμενε απλά να βρει τις ισορροπίες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Έναν άλλον εαυτό θα έχει το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και ακόμη και στην καθημερινή σας ρουτίνα θα το βλέπεις να κάνει γκάφες και να συμπεριφέρεται σαν να είναι έξω από τα νερά του. Έχε το νου σου λίγο παραπάνω για κάποια ξαφνική αδιαθεσία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η χαρά της ζωής είναι το φιλαράκι σου αυτές τις μέρες και δεν του καίγεται καρφί για ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω! Αυτό είναι αποφασισμένο να παίξει, να τρέξει, να κάνει τα κόλπα του και να φτιάξει το κέφι και τη διάθεση όλων όσων βρίσκονται γύρω του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Πολλές θα είναι οι ζημιές που θα κάνει το pet σου μέσα στο σπίτι αυτές τις μέρες, επομένως καλό είναι να ανοίξεις κάπως το χώρο για να έχει την άπλα του, αλλά και να κρύψεις τα εύθραυστα αντικείμενα. Έτσι, ούτε αυτό κινδυνεύει να τραυματιστεί, ούτε εσύ να στεναχωρηθείς, που σου έσπασε το αγαπημένο σου βάζο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved