AstroPet από 11/06 έως 17/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

AstroPet από 11/06 έως 17/06: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για το κατοικίδιό σου

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 11/06 έως 17/06!

ΚΡΙΟΣ ♈

Το pet σου θα έχει αρκετό εγωισμό και πείσμα αυτή την εβδομάδα και θα θέλει να περνάει το δικό του ακόμη κι όταν πρόκειται να πάει κόντρατους κανόνες του σπιτιού. Ξέρεις τα κουμπιά του οπότε φρόντισε να το επαναφέρεις στην τάξη.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το ζωάκι σου έχει τις μοναξιές του αυτές τις μέρες και το μόνο που θέλει είναι να κάθεται ωραία και καλά στη γωνιά του χωρίς να ενοχλεί κανέναν, αλλά και χωρίς να το ενοχλούν. Επομένως μην του κάνεις με το ζόρι χαδάκια και αγαπούλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Κοινωνικότατο εμφανίζεται το pet σου αυτές τις μέρες και με όποιον και να έρθει σε επαφή θα βγάλει τον καλύτερο του εαυτό. Εάν βγαίνετε βόλτες τότ πολύ πιθανό να κάνει καινούριες γνωριμίες με άλλα ζωάκια, αλλά να βοηθήσει κι εσένα να γνωρίσεις νέο κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Στόλισέ το, καλλώπισέ το, κάνε το να νιώσει βασιλιάς/ισσα και θα είναι τρισευτυχισμένο το πλασματάκι σου. Θέλει πάση θυσία να τραβήξει τα βλέμματα, κι έτσι θα του εξασφαλίσεις τον θαυμασμό και τα κομπλιμέντα των γύρω!

ΛΕΩΝ ♌

Βρες μία καινούρια δραστηριότητα για το ζωάκι σου αυτή την εβδομάδα ή άλλαξε κάπως την συνηθισμένη σας ρουτίνα για να ανανεωθεί. Έχει βαρεθεί όλο τα ίδια και τα ίδια και ίσως για αυτό το λόγο να είναι περισσότερο ζωηρό από ότι συνήθως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Φρόντισε όλα να τα έχεις στο πιάτο και στην ώρα τους για τον μικρό σου φίλο. Την παραμικρή καθυστέρηση ή αμέλεια την ερμηνεύει ως αδιαφορία και μπορεί να το πιάσουν οι φοβίες και οι ανασφάλειες του , αλλά και να σου κάνει με τον τρόπο του παράπονα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Θα είναι πολύ ευτυχισμένο το ζωάκι σου εάν περάσετε αρκετό χρόνο με όλη την οικογένεια ή αγαπημένους σας φίλους. Θα χαρεί πολύ εάν μάλιστα οργανώσεις μία συγκέντρωση ή πάρτι, ενώ είναι σίγουρο πως θα είναι η ψυχή της παρέας.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Είναι ιδανικές οι μέρες αυτές για να κάνεις αλλαγές στη διατροφή του μικρού σου φίλου, εάν σκόπευες κάτι τέτοιο, αλλά και για να κλείσεις ένα ραντεβού στον κτηνίατρο για να κάνετε έναν έλεγχο ρουτίνας. Επίσης μπορείτε να πάτε και για beaute!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Το pet σου θα είναι μία σβούρα που ολημερίς θα στροβιλίζεται σε όλο το σπίτι και κατά προτίμηση στα πόδια σου. Για τέτοια επίπεδα ενέργειας μιλάμε. Φρόντισε να το κουράζεις αρκετά στη βόλτα ή στο παιχνίδι για να σε αφήνει και λίγο ήσυχο/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ήσυχα και οικογενειακά έχει σκοπό να περάσει το pet σου την εβδομάδα του και επειδή δεν θα καλοδεχτεί τους ξένους εισβολείς στο χώρο σας (τους φίλους και τους γνωστούς σου), καλύτερα να αποφύγεις διάφορα σουαρέ που είχες κατά νου να οργανώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Επικοινωνιακότατο και πολύ δραστήριο θα είναι το ζωάκι σου αυτές τις μέρες και θα χαρείτε και οι δύο τις στιγμές που θα περάσετε μαζί, ενώ μπορεί να πιάσεις και τον εαυτό σου να του μιλάει για όλα όσα σε απασχολούν ή σε προβληματίζουν και να χαλαρώνεις που θα τα βγάζεις από μέσα σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Κολλημένο πάνω σου σαν βεντούζα θα είναι το ζωάκι σου, λες και φοβάται μην σε χάσει. Όχι, δεν έχεις το δικαίωμα να ασχοληθείς με τίποτε άλλο και προς Θεού μην σε δει να έχεις πολλά πολλά με τον οποιονδήποτε μέσα στο σπίτι. Θα σε φάει, που λέει ο λόγος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved