Πολυτεχνείο ’73-Αστρολογικά και Uranoκατέβατα

Στην προσπάθεια μου να βρω τελικά τι συνέβη στο Πολυτεχνείο έπεσα σε διαδικτυακές αντιφάσεις
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Karl Heinz Ottinger


"Όλοι οι νόμοι και όλα τα δίκαια επιτρέπουν να απωθεί ένας την βία δια της βίας"
Κικέρων


Στην προσπάθεια μου να βρω τελικά τι συνέβη στο Πολυτεχνείο έπεσα σε διαδικτυακές αντιφάσεις. Ιστορικές, αν θέλετε, αντιφάσεις. Εφημερίδες και περιοδικά μιλούν για νεκρούς άλλοι λένε ότι δεν υπήρχαν παρά μόνον στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας... Χαμός !
Το βέβαιο είναι ότι όλα ξεκίνησαν στις 14/11 και τελείωσαν ξημερώματα 17/11

Θα πρέπει να διευκρινίσω πως για το συγκεκριμένο συμβάν έχουμε ως χάρτη εργασίας τον χάρτη της Συνθήκης του Λονδίνου του 1830. Θα δείτε πως δουλεύει εξαιρετικά και σε εκείνες τις εποχές άλλα και στα τωρινά συμβάντα. Γι αυτό, σας συνιστώ να ρίχνετε μια ματιά έστω και ...επικουρικά. Ίσως διαπιστώσετε και εσείς τη λειτουργικότητα του.

1. Ξεκινάμε με τις εξισώσεις του Ηλιακού Τόξου ως προς το γενέθλιο

ΑΡΗΣ=ΑΡΗΣ/HADES:
Εκρήξεις βίαιων γεγονότων. Χυδαίες καταστάσεις.

ΔΕΣΜΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ=ADMETOS(γενέθλιος)= ARIES POINT/ΣΕΛΗΝΗ= ΚΡΟΝΟΣ/ΟΥΡΑΝΟΣ= ΗΛΙΟΣ/ΟΥΡΑΝΟΣ:
Συντεχνίες & οργανώσεις. Μαζική σύναξη. Ξεσηκωμός. Δεσμοί πάσης φύσεως που καταστρέφονται. Ένα ξαφνικό γεγονός που προκαλείται με ανυπολόγιστες συνέπειες.

HADES=ΟΥΡΑΝΟΣ/KRONOS:
Πράξεις καταστροφής εξαιτίας ελλιπών χειρισμών από άτομα εξουσίας. Θάνατος και καταστροφή μέσω των κυβερνητικών δυνάμεων.

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ=ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ/ΚΡΟΝΟΣ:
Εγκατάλειψη και μοναξιά. Έχοντας την αίσθηση να πράξει κανείς το καθήκον


2. Συνεχίζουμε με τους Διελαύνοντες προς τους προοδευτικούς (αργοί και Υποθετικοί πλανήτες)

ΟΥΡΑΝΟΣ=ΣΕΛΗΝΗ/ZEUS:
Ξαφνική συγκίνηση. Έκρηξη της λαϊκής οργής. Μια εξέγερση “υποκινούμενη”.

KRONOS=ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/ΑΡΗΣ:
Τιμωρία από τις Αρχές.

ZEUS=ARIES POINT/ZEUS:
Πολεμικές δυνάμεις.

3. Ολοκληρώνουμε με τους Διελαύνοντες προς τους γενέθλιους

ZEUS=ARIES POINT/KRONOS:
Γεγονότα που αποκτούν τεράστια δημοτικότητα. Η επίτευξη &επιτυχία μεγάλου επιχειρήματος.

VULCANUS=ΗΛΙΟΣ/ΕΡΜΗΣ:
Ταχεία και άμεση δράση.

ΟΥΡΑΝΟΣ=ΣΕΛΗΝΗ/ΕΡΜΗΣ:
Ζητήματα που ανακύπτουν από οχήματα ή σχετικά με οχήματα. Εξέγερση – ενθουσιασμός στην νεολαία.

KRONOS=ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/HADES:
Προκαλώντας ζημιά στο Κράτος. Μια συνεργασία με άτομα που έχουν εξουσία στα χέρια τους τελικά με βγάζει χαμένο.. Μυστικές υπηρεσίες.

Αυτά που προηγήθηκαν
Η 17η Νοεμβρίου είναι μια μέρα που έχει μείνει στην Ιστορία για την αρχή του τέλους για την ανατροπή των πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου 1967. Στην συνείδηση του κόσμου έχει μείνει και για άλλα πράγματα.

Η Χούντα των συνταγματαρχών ήδη κυβερνούσε τη χώρα εξίμιση χρόνια. Ο Ντερτιλής την 21η Απριλίου 1967 κατέλαβε μόνος του όλες τις θέσεις στην Αθήνα. Μια επέμβαση που ξεκίνησε από το στρατόπεδο της Αγίας Παρασκευής (ΚΥΠ) και έληξε μέσα σε 2 ώρες ύστερα από την κατάληψη του παλατιού, του κοινοβουλίου και του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.
Όταν έμαθε ο Φράνκο (Δικτάτορας της Ισπανίας ) για το πραξικόπημα ερώτησε πόσοι σκοτωθήκανε. Κανένας ήταν η απάντηση. Ε, τότε θα πέσουν σύντομα ήταν η απάντηση του.
Ο ίδιος ο Ντερτιλής αναφέρει το διάλογο του με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο:
"Είδες που σε. έφερα...". Μου απαντάει: "Ναι... Τώρα δεν θα σφάξουμε με το μαχαίρι που θέλεις εσύ, αλλά με το βαμβάκι που θέλω εγώ". Του λέω: "Δεν σου είπα να σφάξεις κανέναν με το μαχαίρι. Εγώ ένα πράγμα σου είπα. Αφού κατέχω την Αθήνα και έχω πλήρη έλεγχο, θα με εξουσιοδοτήσεις να ανοίξω το γήπεδο στην Αλεξάνδρας, και να κάνω ότι οι επαναστάτες του 1909. Να διαδηλώσουν οι Έλληνες πολίτες υπέρ της Επαναστάσεως και να πουν ότι πρόκειται περί λαϊκής επαναστάσεως με πρωτοβουλία των ενόπλων δυνάμεων. Γιατί τώρα θα μας το πουν πραξικόπημα.
Του πρότεινα και κάτι άλλο: Να διαλέξουμε ένα κτίριο του Τσίλερ, εντυπωσιακό, να το εκκενώσουμε, να βάλουμε μία ταμπέλα "Έκτακτο Στρατοδικείο" και να παραπέμψουμε σε δίκη τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και αυτούς, ερήμην, που ήσαν εις τας Ευρώπας.
Να πάρουμε από την ΚΥΠ τους φακέλους τους με τα σκάνδαλα και τις βρωμιές και να τους βάλουμε μικρές ποινές για να ξεφτιλιστούν κιόλας. Και τρίτον... Νεολαία με προστρατιωτική εκπαίδευση, γαλόνια, στολή και μπότες, όπως επί Μεταξά και υπουργείο Προπαγάνδας, για την κοινωνική πολιτική μας.
Του λέω του Παπαδόπουλου: Αυτά σου είπα να κάνεις.. .Δεν είναι μαχαίρι αυτό".

Η αρχή του τέλους για το καθεστώς της 21ης Απριλίου ήταν όταν ξέσπασε αιφνιδίως ο αραβοϊσραηλινός πόλεμος και η Αμερικανική κυβέρνηση ζήτησε για ανεφοδιασμό την βάση της Σούδας. Ο Παπαδόπουλος δια του Σπυρίδωνος Μαρκεζίνη αρνήθηκε την παραχώρηση. Άλλωστε τον Παπαδόπουλο από το 1959 που είχε θέσεις κλειδιά σε επιτελικά γραφεία τον φώναζαν “Νασερόπουλο” λόγω της εκτίμησης που έτρεφε στο πρόσωπο του Πρόεδρου Νάσερ της Αιγύπτου.
Οι Αμερικανοί βλέποντας ότι είχαν αντιστάσεις και με δεδομένα τα σχέδια τους για τη διχοτόμηση της Κύπρου, αποφάσισαν να προωθήσουν στην εξουσία τον «δικό» τους Ιωαννίδη. Και περίμεναν καρτερικά μια «χρυσή ευκαιρία»...


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved