O Ωροσκόπος στο Σύνθετο Χάρτη (Composite)

Αν υποθέσουμε ότι έχουν δοθεί σχετικά ακριβείς ώρες γέννησης, ο ωροσκόπος του σύνθετου είναι ένα από τους ποιους ισχυρούς δείκτ
Παπασταύρου Λίντα

από τη Ρένα Κολιοπάνου

Αν υποθέσουμε ότι έχουν δοθεί σχετικά ακριβείς ώρες γέννησης, ο ωροσκόπος του σύνθετου είναι ένα από τους ποιους ισχυρούς δείκτες της ποιότητας της σχέσης σας. Δίνει σημαντικές ενδείξεις για το πώς μπορείτε ως ζευγάρι να σχετίζεστε με τον έξω κόσμο, το είδος των ανθρώπων που είναι γύρω σας , και πώς οι άλλοι αντιλαμβάνονται τη σχέση σας.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ
Η ενέργεια του ωροσκόπου εδώ είναι θετική, επιθετική και ανταγωνιστική. Σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς τους δυο συντρόφους λείπει η διπλωματία, άλλα είναι ικανά να θέσουν τις ιδέες τους χωρίς δισταγμό, αμέσως σε πράξη. Πιθανό να είναι ανυπόμονοι και να βαριούνται πολύ γρήγορα , εάν τα αποτελέσματα των ενεργειών τους δεν έρχονται γρήγορα η όπως τα θέλουν και να εγκαταλείπουν για να προχωρήσουν σε ένα νέο τόλμημα η εγχείρημα. Μπορεί επίσης να ασχολούνται με τον αθλητισμό η με την υπαίθρια ζωή ,γιατί εδώ η ενέργεια τους που παράγεται συνδυάζει εγρήγορση ,προθυμία και ανταγωνιστικό πνεύμα. Μπορούν μαζί να «κινήσουν βουνά» άλλα μερικές φόρες ίσως λίγο απερίσκεπτα και χωρίς αποτέλεσμα, κάνοντας σπατάλη δυνάμεων. Πάντως η παρορμητικότητα τους αν δεν διοχετευτεί σωστά έξω από την σχέση , μπορεί να οδηγήσει σε έντονα διαστήματα συγκρούσεων, οπού θα αναμετρούνται οι δυνάμεις του ζεύγους.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑΥΡΟΣ
Το ζευγάρι παρουσιάζει μια στοργική, χαριτωμένη και αρμονική εικόνα στο περιβάλλον του. Τα συναισθήματα τους τείνουν να είναι βαθιά και σταθερά στην διάρκεια του χρόνου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ικανοποίηση των βασικών τους αναγκών :καλό σεξ, καλό φαγητό και οπωσδήποτε ένα κατάλληλα πολυτελές η κομψό περιβάλλον για να ζήσουν. Κυριαρχούνται από ζήλια και κτητικότητα και αντιδρούν στις οποιοσδήποτε αλλαγές με αντίσταση. Παρόλα αυτά όμως μπορούν να δουλέψουν σε οποιοδήποτε έργο και να το φέρουν σε πέρας με ένα σταθερό ,αξιόπιστο και οργανωμένο ρυθμό.
Κίνδυνος που ελλοχεύει εδώ : Να αυξηθεί το βάρος του ζευγαριού λογω της καλοπέρασης και της μαλθακότητας.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα φωτεινό ,ευδιάθετο και πνευματώδες ζευγάρι. Η επικοινωνία είναι το σημείο κλειδί εδώ και το ζευγάρι θέλει να περιβάλλεται από κόσμο, να βιώνει καινούργιες συνεχόμενες καταστάσεις και να έχει πολυποίκιλα ενδιαφέροντα. Θα πρέπει να έχουν εναλλασσόμενη πνευματική διέγερση και να είναι απασχολημένοι με μια ποικιλία δραστηριοτήτων, γιατί βαριούνται παρά πολύ εύκολα.
Ο ενθουσιασμός τους για αλλαγή και η ανάγκη να βλέπουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής ,προσδίδει στο ζευγάρι μια νεανική , ζωντανή και παιχνιδιάρικη εικόνα. Δεικτης τις περισσοτερες φορες ζευγαριων που γνωριστηκαν μέσα από το τηλέφωνο, αγγελία η από το ιντερνετ.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ρομαντικοί, ευαίσθητοι και προστατευτικοί ο ένας με τον άλλο είναι τα μελή αυτής της σχέσης. Αν είναι ερωτικό ζευγάρι, τότε το να δημιουργήσουν οικογένεια και ένα ζεστό σπιτικό θα είναι η κυρία έννοια τους. Θα έχουν έντονες ψυχικές διακυμάνσεις και πολλές φόρες θα φέρνουν στο μυαλό τους παλιότερες αναμνήσεις της κοινής τους σχέσης. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στην ευαισθησία τους και στην πρακτική αντιμετώπιση της ζωής. Να αποφεύγουν να γκρινιάζουν και να προσκολλούνται ο ένας πάνω στον άλλο .

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ
Το ζευγάρι που θα βρίσκεται στα φώτα των προβολέων μιας και έλκει την προσοχή και το θαυμασμό η ακόμα και το φθόνο της ζήλιας. Γενναιόδωροι και ανοιχτόκαρδοι μεταξύ τους, απολαμβάνουν την αμέριστη προσοχή του ενός για τον άλλο. Η κοινωνική τους εικόνα είναι ιδιαίτερα σημαντική εδώ και καταβάλλονται από μια διάθεση για επίδειξη. Αγαπούν την υπερβολή και το δράμα σε όλες τις εκφάνσεις της κοινής τους ζωής .Πολύ πιθανόν να γνωρίστηκαν σε ένα θέατρο, σε ένα πάρτι η μια κοινωνική εκδήλωση.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το σοβαρό προφίλ της σχέσης τονίζεται και σίγουρα είναι οι άνθρωποι που δεν είναι διαχυτικοί στα ματιά του κόσμου. Η κριτική που θα άλληλοασκείται μεταξύ τους ίσως αποτελέσει αιτία προβλημάτων . Πάνω από όλα όμως το Παρθένισιο ζευγάρι προσφέρει αμέριστα την φροντίδα του ο ένας στον άλλο.
Έχουν μια εκλεπτυσμένη συμπεριφορά και δίνουν σημασία στην τάξη και την λεπτομέρεια. Ίσως δρουν καχύποπτα και ερευνητικά ο ένας απέναντι στον άλλο δημιουργώντας έτσι, αρκετές φορές ,ένα ψυχρό κλίμα μεταξύ τους.
Θα μπορούσε το ζευγάρι να έχει γνωριστεί σε επαγγελματικό χώρο είτε σαν συνάδελφοι είτε σαν πελάτες.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΥΓΟΣ
Πνεύμα συνεργασίας, ήρεμη διάθεση και αρμόνια περιβάλλει αυτό το ζευγάρι. Τα άτομα αποφεύγουν την κριτική και είναι αρκετά ανοικτα και καλόβολα απέναντι στον άλλο.
Φέρονται τόσο ευγενικά μεταξύ τους όσο και με τον περίγυρο τους, γεγονός που τους κάνει αξιαγάπητους και περιζήτητους. Προσπαθούν να μοιράζονται τα πράγματα δίκαια και προτιμούν καθετί αρμονικό και εκλεπτυσμένο.
Μοιράζονται ζεστά συναισθήματα και συντροφικότητα και τους αρέσει η άνεση και η πολυτέλεια.
Η διάθεση τους είναι χαρούμενη και καλόκαρδη πράγμα που τους χαρίζει δημοτικότητα και μεγάλο κύκλων φιλών.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δίνει στην σχέση έναν χαρακτήρα αρκετά απαιτητικό, απότομο και ζηλότυπο. Συνήθως έλκουν ο ένας τον άλλο με μια μαγνητική δύναμη, παρόλο που όταν εκνευρίζονται μπορούν να γίνουν αρκετά σαρκαστικοί.
Σίγουρα όμως σηματοδοτεί μια σχέση που τα έντονα, υπόγεια συναισθήματα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο ,και αν η σχέση είναι ερωτική τότε το παθός και το σεξ θα είναι πρωταγωνιστές…
Πρόκειται για τις σχέσεις που τις θυμόμαστε γιατί μας διδάσκουν να εξασκούμε τον αυτό έλεγχο μας και να κρίνουμε τα πράγματα με οξυδέρκεια.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ
Επεκτασιμότητα και ενθουσιασμός περιβάλλει αυτήν την σχέση. Μια σχέση που τα μελή της φιλοσοφούν την ζωή και βάζουν μεγάλους στόχους. Έχουν μια θετική και αισιόδοξη στάση ζωής και δεν τρομάζουν απέναντι στις δυσκολίες , γιατί απλούστατα θεωρούν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η εύθυμη στάση τους και η ανεκτικότητα τους, τους βοηθαει να τα πηγαίνουν καλά με όλους τους ανθρώπους και να τους δέχονται όπως είναι. Δεν αντέχουν σε καμία περίπτωση την δέσμευση και αγαπούν να συμμετέχουν σε ταξίδια και σε σπορ.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με μια αίσθηση καθήκοντος και κατεύθυνσης παρουσιάζουν ένα προφίλ «καθώς πρέπει». Μπορεί λοιπόν να φαίνονται συγκρατημένοι στην σχέση τους όμως είναι μια σχέση που στηρίζεται στην αφοσίωση και την εμπιστοσύνη. Μερικές στιγμές ίσως να τους λείπει το κέφι και η ευχάριστη διάθεση κάτι που κάνει την σχέση λίγο «βαριά» άλλα παρόλα αυτά διαθέτουν αποτελεσματικότητα και μπορούν να αναλάβουν οποιοδήποτε έργο απαιτεί πρόγραμμα και οργάνωση και να το φέρουν εις περάς.
Ο Ωροσκόπος αυτός συναντάται σε σχέσεις που δημιουργήθηκαν σε εργασιακό χώρο και έχουν τον ρόλο προϊσταμένου-υφιστάμενου. Επίσης σε σχέσεις που έχουν μεγάλη διάφορα ηλικίας.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ισχυρή και ανεξάρτητη η εικόνα της σχέσης προς τα έξω. Άνθρωποι ενάντια στα καθιερωμένα που λειτουργούν με πρωτότυπους και ελευθέρους τρόπους.
Τα άτομα πάνω από όλα είναι φίλοι ,άσχετα με την σχέση που μπορεί να έχουν και σε γενικότερη έννοια φίλοι με όλους, γιατί αυτός ο Ωροσκόπος τους δίνει την ενέργεια να διευρύνουν το νου και τα αισθήματα τους και να τους κάνει πιο φιλάνθρωπους και ζωηρούς. Μπορεί να μοιράζονται το ενδιαφέρον τους για οργανώσεις η συλλόγους η να πρωτοσυναντηθηκαν σε τέτοια μέρη.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΙΧΘΥΣ
Σαν ζευγάρι μαζί, είναι συμπονετικό και ανεκτικό ο ένας απέναντι στον άλλο. Έχουν μια ζέστη σχέση γεμάτη δημιουργικότητα, που δεν μπορεί να κρυφτεί από τα ματιά των άλλων γιατί το ζευγάρι είναι πολύ τρυφερό μεταξύ του. Πολλές φόρες βεβαία χάνονται στα ονειροπολήματα τους και γίνονται αρκετά νωθροί και μη πρακτικοί. Επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους, τους λείπει η αυτοπεποίθηση και χρειάζεται να ξεπεράσουν την επιθυμία τους να αποδράσουν από οτιδήποτε δύσκολο.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved