Σκορπιός δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Ποιες είναι οι ιδιότητες του χαρακτήρα σου με βάση τις 30 μοίρες του Σκορπιού;

Σκορπιός δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Κάθε μοίρα από τις τριάντα ενός ζωδίου έχει ιδιαίτερες ιδιότητες. Εκτός από όσους έχουν τον Ήλιο τους σε μια από τις 30 μοίρες του Σκορπιού, χαρακτηρίζουν και όσους/ες έχουν τη Σελήνη, τον ωροσκόπο τους ή κάποιον άλλο σημαντικό πλανήτη εκεί.

*Φτιάξε τον δικό σου αστρολογικό χάρτη εδώ!*

1. Η μοίρα της ετοιμότητας: Η πρώτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που είναι συνήθως έτοιμος για οτιδήποτε παρουσιαστεί. Ένα σκληρό άτομο που δεν εκπλήσσεται. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

2. Η μοίρα της σχέσης: Η δεύτερη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που απολαμβάνει να συνδέεται με άλλους. Ένας εκτελεστικός τύπος, που μερικές φορές ενδιαφέρεται για τους κρυμμένους παράγοντες της ζωής.

3. Η μοίρα του νταή: Η τρίτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που μπορεί να έχει πολλές ευκαιρίες γιατί η δική του έπαρση το απαιτεί. Μπορεί να ταξιδεύει συνεχώς, είτε σωματικά είτε πνευματικά. Ο απλανής αστέρας Princeps βρίσκεται εδώ.

4. Η μοίρα της ρύθμισης: Η τέταρτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ρυθμίζει ή σχεδιάζει τις υποθέσεις του πολύ μπροστά. Ένα ψυχρό μυαλό και ένας καλός αναλυτής. Μια καλή μοίρα για συγγραφείς.

5. Η μοίρα της επαφής: Η πέμπτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει ένα μάλλον σκληρό άτομο, αργοκίνητος και πεισματάρης, πάντα έτοιμος για καυγά. Μπορεί να είναι ενεργός μεταρρυθμιστής.

6. Η μοίρα του πρακτικού: Η έκτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει ένα πολύ εγωκεντρικό άτομο που έχει σαν σκοπό την απόκτηση υλικών αγαθών στην ζωή. Ο απλανής αστέρας Khambalia βρίσκεται εδώ.

7. Η μοίρα της πολιτικής: Η έβδομη μοίρα του Σκορπιού δείχνει ένα άτομο που έχει την τάση να ενδιαφέρεται και να είναι ενεργός στα πολιτικά ζητήματα ή που μπορεί να παρεμβαίνει απρόσεκτα σ’ αυτά.

8. Η μοίρα του επωνύμου: Η όγδοη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ακολουθεί τον δικό του δρόμο με τον δικό του τρόπο. Μπορεί να είναι λαμπερός ή απλά πεισματάρης.

9. Η μοίρα της ακαμψίας: Η ένατη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που δεν μπορεί να παρεκκλίνει από τον δρόμο που έχει διαλέξει, μπορεί να ακούει αλλά σπάνια αλλάζει γνώμη.

10. Η μοίρα του ανήσυχου: Η δέκατη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να είναι δυσαρεστημένος με τις υπάρχουσες συνθήκες. Μπορεί να ταξιδεύει γενικά. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

11. Η μοίρα του φιγουρατζη: Η ενδέκατη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να αντιλαμβάνεται τον τρόπο που αντιδρούν οι άλλοι. Ο απλανής αστέρας Acrux βρίσκεται εδώ.

12. Η μοίρα του ενοχλητικού:
Η δωδέκατη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που απολαμβάνει να πειράζει και να εκνευρίζει τους άλλους. Ο απλανής αστέρας Alphecca βρίσκεται εδώ επίσης.

13. Η μοίρα του παλμού: Η δέκατη τρίτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ασχολείται με την παρακμή και την αφθονία της ζωής και τις περιστάσεις που αφορούν αυτόν με έναν συνειδητό τρόπο.

14. Η μοίρα του ηλεκτρικού: Η δέκατη τέταρτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ασχολείται με ηλεκτρικά θέματα ή με αποτελέσματα που ονομάζονται «ηλεκτρικά», όπως παραστάσεις που παρουσιάζονται με εντυπωσιακό τρόπο.

15. Η μοίρα της κίνησης: Η δέκατη πέμπτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που είναι δραστήριος και κινείται συνεχώς. Ένα δραστήριο άτομο με μεγάλη φιλοδοξία και ενεργητικότητα.

16. Η μοίρα του αγνώστου: Η δέκατη έκτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που «σκαλίζει» τις άγνωστες περιοχές της ζωής και της σκέψης. Μερικές φορές κάποιος που είναι άγνωστος έρχεται στην επιφάνεια ξαφνικά εξαιτίας της αναζήτησης και της έρευνας του.

17. Η μοίρα του μεγέθους: Η δέκατη όγδοη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που έχει είτε μικρότερο, είτε μεγαλύτερο μέγεθος από το κανονικό. Υπάρχει πιθανόν κάποια σύνδεση με τους αδένες γιατί αρκετοί άνθρωποι που είναι είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι γνωστό ότι έχουν θέσεις εδώ.

18. Η μοίρα του χρώματος: Η δέκατη όγδοη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ασχολείται με χρώματα, την χημεία ή με δονήσεις (η μουσική περιλαμβάνεται).

19. Η μοίρα του ακούραστου:
Η δέκατη ένατη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που είναι ακούραστος στην επιδίωξη του στόχου του, ποτέ δεν διακόπτει τις εργασίες του μέχρι ο στόχος να τον πονέσει, ή να τον προσπεράσει ο θάνατος. Ο απλανής αστέρας North Scale βρίσκεται εδώ.

20. Η μοίρα της συχνότητας: Η εικοστή μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ασχολείται με επαναληπτικά πρότυπα στον ήχο, στο φως, στις λέξεις ή μόνο στην εμπειρία.

21. Η μοίρα του αντισυμβατικού: Η εικοστή πρώτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ακολουθεί επιφανειακά τα συνηθισμένα, αλλά έχει ελάχιστο σεβασμό για τα προηγούμενα. Πάντα ρισκάρει να ανακαλύπτει καινούργια πράγματα.

22. Η μοίρα του διαχωρισμού: Η εικοστή δεύτερη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να διαχωρίζει τους παράγοντες στην ζωή του ή να ζει χωριστά από τους συγχρόνους του στον ίδιο τομέα της προσπάθειας.

23. Η μοίρα της καλοτυχίας: Η εικοστή τρίτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που είναι συνήθως μόνο απλά τυχερός, αλλά κάποιος που γνωρίζει τι να κάνει με την «Κυρία Τύχη» όταν αυτή του χαμογελάσει. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα και ο απλανής αστέρας Agena βρίσκεται εδώ επίσης.

24. Η μοίρα του εμπόρου:
Η εικοστή τέταρτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να διαπραγματεύεται για να κερδίσει τους στόχους του. Μερικές φορές κάνει συμφωνίες μεταξύ των άλλων μερών.

25. Η μοίρα του συμβατικού: Η εικοστή πέμπτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που ακολουθεί την παράδοση και το προβάδισμα, αν και, κάτω από προσεκτικό σχεδιασμό, αυτό το επίτευγμα μπορεί να είναι εξαιρετικό ή πρωτότυπο.

26. Η μοίρα του απρόσεκτου: Η εικοστή έκτη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που συνήθως πέφτει με τα μούτρα ανεύθυνα είτε στις συνήθειες ή στις ιδέες και στις υποδείξεις των άλλων.

27. Η μοίρα του ειρηνικού: Η εικοστή έβδομη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που σε φυσιολογικές συνθήκες είναι ειρηνικός, απολαμβάνει τέλεια έναν καυγά συνήθως για χάρη των αρχών του παρά έναν καυγά που οφείλεται σε πραγματική διαφωνία.

28. Η μοίρα του ανθρώπινου:
Η εικοστή όγδοη μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που είναι διατεθειμένος να εργαστεί για την ανθρωπότητα ή για τους ζωντανούς οργανισμούς που υπάρχουν γύρω μας για να βελτιώσει τις συνθήκες και την μοίρα τους.

29. Η μοίρα της εκδίκησης:
Η εικοστή ένατη μοίρα του Σκορπιού δείχνει έναν ασυνήθιστο άνθρωπο που αντιλαμβάνεται τους νόμους της μοίρας, της ενοχής και της ανταπόδοσης, αλλά μπορεί ή να τους αψηφά ή να τους υπακούει. Ο απλανής αστέρας Bungula βρίσκεται εδώ.

30. Η μοίρα του εκπροσώπου:
Η τριακοστή μοίρα του Σκορπιού δείχνει κάποιον που εκπροσωπεί κάποιους τους οποίους θεωρεί υποβαθμισμένους, ή γι’ αυτούς που τον θεωρούν ηγέτη τους ή εκπρόσωπο τους.







©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved