Ζυγός δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Ποιες είναι οι ιδιότητες του χαρακτήρα σου με βάση τις 30 μοίρες του Ζυγού;

Ζυγός δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

Κάθε μοίρα από τις τριάντα ενός ζωδίου έχει ιδιαίτερες ιδιότητες. Εκτός από όσους έχουν τον Ήλιο τους σε μια από τις 30 μοίρες του Ζυγού, χαρακτηρίζουν και όσους/ες έχουν τη Σελήνη, τον Ωροσκόπο τους ή κάποιον άλλο σημαντικό πλανήτη εκεί.

*Φτιάξε τον δικό σου αστρολογικό χάρτη εδώ!*

1. Η μοίρα της αντανάκλασης: Η πρώτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που είναι ευφυής αλλά έχει την τάση να είναι εγωκεντρικός. Είναι πιθανή η παρουσία προβλήματος στον θυρεοειδή αδένα. Μια κρίσιμη μοίρα.

2. Η μοίρα της ειλικρίνειας: Η δεύτερη μοίρα του Ζυγού δείχνει ένα ειλικρινές, ανοιχτό, ευφυές άτομο, που η έλλειψη «τακτ» μπορεί να σκοτεινιάσει τα κίνητρα του.

3. Η μοίρα της αναζήτησης: Η τρίτη μοίρα του Ζυγού δείχνει ένα πολύ ευαίσθητο, συμπαθητικό άτομο, που πάντα αναζητά, και συνήθως βρίσκει ένα πνευματικό νόημα στην ζωή.

4. Η μοίρα της έλλειψης ισορροπίας: Η τέταρτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να έχει ένα δυνατό μυαλό και ένα αδύναμο σώμα, ή ένα δυνατό σώμα αλλά ένα όχι τόσο ισορροπημένο μυαλό. Πολύ κουράγιο, σε κάθε περίπτωση. Ο απλανής αστέρας Zaniah βρίσκεται εδώ.

5. Η μοίρα του μόχθου: Η πέμπτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει μια πιστή επιμονή, άσχετα αν έχει δίκιο ή άδικο, δύσκολο να απογοητευτεί.

6. Η μοίρα της αναποφασιστικότητας: Η έκτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που προσπαθεί να γίνει διανοούμενος χωρίς να έχει την εξυπνάδα να μην αφήνει τον εαυτό του να ταλαντεύεται από τις γνώμες των άλλων.

7. Η μοίρα του μέντιουμ: Η έβδομη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που είναι δεκτικός σε ψυχικές επιρροές, η μορφή της επιρροής εξαρτάται από την πρόβλεψη του ατόμου.

8. Η μοίρα του αναποφάσιστου: Η όγδοη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που αλλάζει γνώμη από την μια στιγμή στην άλλη και εύκολα επηρεάζεται από τις γνώμες των άλλων.

9. Η μοίρα της απαγόρευσης: Η ένατη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που οι απαγορεύσεις και οι απογοητεύσεις μπορεί να τον οδηγήσουν σε ακραία συμπεριφορά. Ο απλανής αστέρας Vindemiatrix βρίσκεται εδώ.

10. Η μοίρα της επιτυχίας: Η δέκατη μοίρα του Ζυγού δείχνει ένα ισορροπημένο άτομο με μια καλή οικονομική λογική, που συνήθως πετυχαίνει τους στόχους του.




11. Η μοίρα του παρία: Η ενδέκατη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να είναι οδοκαθαριστής. Ένα καλό μυαλό και ένα δυνατό στομάχι για εργασία που οι άλλοι απορρίπτουν.

12. Η μοίρα του αθλητικού: Η δωδέκατη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που είναι σωματικά ενεργός, συνήθως ευφυής, αλλά δεν έχει ισορροπία ανάμεσα στην σωματική και την πνευματική δραστηριότητα.

13. Η μοίρα του μοναχικού: Η δέκατη τρίτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που είναι ικανός να μείνει εργένης ή που ο γάμος του μπορεί να μην είναι επιτυχημένος. Ένα εξαιρετικά μοναχικό άτομο με ασυνήθιστες ιδέες και προοπτικές.

14. Η μοίρα του επιδέξιου: Η δέκατη τέταρτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να έχει τακτ αλλά να είναι ταυτόχρονα και σταυροφόρος, κάποιον που θεωρεί ότι το «σωστό» είναι πάνω από τα «δικαιώματα».

15. Η μοίρα του άνομου: Η δέκατη πέμπτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να παίρνει τον δρόμο του ανεξάρτητα από τους άλλους, ειδικά σε θέματα σχετικά με την υγεία και τις προσωπικές σχέσεις.

16. Η μοίρα του νόμιμου: Η δέκατη έκτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να ακολουθεί «τους νόμους και τους κανονισμούς». Μπορεί να έχει κλίση στην μουσική ή στις επιστήμες.

17. Η μοίρα της Θεολογίας: Η δέκατη έβδομη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που παίρνει πολύ σοβαρά τα θεολογικά ζητήματα είτε μέσω αποδοχής είτε μέσω απόρριψης. Ο απλανής αστέρας Seginous βρίσκεται εδώ επίσης.
18. Η μοίρα του επιπόλαιου: Η δέκατη όγδοη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει την τάση να αναζητά την δημοσιότητα και την θεαματική πλευρά της ζωής. Μπορεί να είναι ένα άτομο που πραγματικά μπορεί να συμβάλει κάπου ή απλά να κάνει φιγούρα.

19. Η μοίρα του διαζυγίου: Η δέκατη ένατη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που συνήθως έχει μια τρομακτική επιτυχία στην καριέρα που διάλεξε, αλλά το κάνει χωρίζοντας από τους συντρόφους του με την μια ή την άλλη έννοια, μερικές φορές επειδή έχει φτάσει σε ένα σημείο που ο χωρισμός είναι απαραίτητος.

20. Η μοίρα του κατηγορηματικού: Η εικοστή μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που, ό,τι κι αν κάνει, το κάνει με την καρδιά και την ψυχή του. Εποικοδομητική ή καταστρεπτική, η εργασία του είναι τρόπος ζωής και ο τρόπος ζωής του είναι η εργασία.

21. Η μοίρα της προσωπικότητας: Η εικοστή πρώτη μοίρα του Ζυγού δείχνει ένα γοητευτικό άτομο που η ειλικρίνεια του είναι αφοπλιστική και που η ευφυΐα του μπορεί να είναι εξαιρετική.

22. Η μοίρα της ισορροπίας: Η εικοστή δεύτερη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που είναι μεθοδικός και βαθιά σκεπτόμενος, με την υπομονή να ακούει, να μελετά και να υπολογίζει τους παράγοντες πριν πάρει μια απόφαση. Ο απλανής αστέρας Foramen βρίσκεται εδώ επίσης.

23. Η μοίρα της εγρήγορσης: Η εικοστή τρίτη μοίρα του Ζυγού δείχνει ένα άτομο που είναι «αϊτός» με ένα καλό μυαλό και μια κλίση στα μαθηματικά. Ο απλανής αστέρας Spica βρίσκεται εδώ.

24. Η μοίρα του θριαμβευτή: Η εικοστή τέταρτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει εξαιρετικές ευκαιρίες για επιτυχία, ειδικά στις τέχνες γιατί ο απλανής αστέρας Arcturus βρίσκεται εδώ.

25. Η μοίρα της οξυδέρκειας: Η εικοστή πέμπτη μοίρα του Ζυγού δείχνει ένα ασυνήθιστα προνοητικό και γεμάτο κατανόηση άτομο, αν και μπορεί να είναι μπροστά από την εποχή του.

26. Η μοίρα της οικονομίας: Η εικοστή έκτη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον με ασυνήθιστα καλή αίσθηση της οικονομίας. Η θρησκεία μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο.

27. Η μοίρα των γονέων: Η εικοστή έβδομη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που στην ζωή του, οι γονείς μπορεί να παίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο με κάποιον τρόπο, είτε έχοντας μια προσκόλληση σε ασυνήθιστο βαθμό, είτε έχοντας ευθύνη για έναν μεγάλο σε ηλικία γονιό, ή μια έλλειψη γονέων. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

28. Η μοίρα του διαμαρτυρόμενου: Η εικοστή όγδοη του Ζυγού δείχνει κάποιον που διαμαρτύρεται για τις παρούσες συνθήκες, αλλά που έχει την τάση να επιδεικνύει μια εποικοδομητική συμπεριφορά, κάνοντας το.

29. Η μοίρα του συναισθηματικού: Η εικοστή ένατη μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που έχει μια ρομαντική φύση, αλλά που πρέπει να προσέχει να μην υπέρ-δραματοποιεί τις ιδιοτροπίες της ζωής.

30. Η μοίρα του σκεπτικού: Η τριακοστή μοίρα του Ζυγού δείχνει κάποιον που συνήθως σκέφτεται τους άλλους και έναν που κάνει στοχασμούς πάνω στα δυσνόητα ζητήματα, ψάχνοντας πάντα το νόημα της ζωής. Στην αρνητική του πλευρά μπορεί να είναι ακραία επιπόλαιος και ασυλλόγιστος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved