Οδηγός Επιβίωσης για τον Ανάδρομο Ερμή

Συμβουλές για να μη σας πιάσει... κρίση

Οδηγός Επιβίωσης για τον Ανάδρομο Ερμή


Έχετε σημαντικό ραντεβού και στους δρόμους επικρατεί χάος; Πάτε να πληρώσετε ένα λογαριασμό και η ουρά φτάνει στην... εθνική οδό; Θέλετε ένα έγγραφο από ένα δημόσιο φορέα ή ταμείο και ενώ έρχεται η σειρά σας πέφτει το σύστημα ή σας ζητούν να τους προσκομίσετε και κάποιο ακόμα; Σας έσκασε το λάστιχο, έπαθε βλάβη το τρένο, άλλαξε η ώρα πτήσης και χάσατε το αεροπλάνο; Το κινητό σας τρελάθηκε, το laptop ή το pc σας ανοιγοκλείνει μόνο του ή μήπως χάσατε τα κλειδιά σας; Μήπως ο καλός ή η καλή σας δεν εμφανίστηκε ακόμα στο ραντεβού σας και όταν του τηλεφωνείτε αντιλαμβάνεστε ότι πήγε κατά λάθος αλλού; Αν αναρωτιέστε τι πάει στραβά αυτές τις μέρες η απάντηση είναι μία: Ο Ερμής είναι ανάδρομος!

Στην αστρολογία, ο Ερμής κυβερνά όλα τα είδη επικοινωνίας, μέσα μεταφοράς, γραφειοκρατία, ταχυδρομεία, τη ροή της κυκλοφορίας, έγγραφα, συμβόλαια, συμβάσεις, διαπραγματεύσεις, ραντεβού, επαφές και συναντήσεις. Γυρνά ανάδρομος περίπου τρεις φορές το χρόνο και διαρκεί για ένα διάστημα σχεδόν τριών εβδομάδων. Όταν λοιπόν ο Ερμής είναι ανάδρομος, τα λάθη, οι παραλήψεις, οι δυσλειτουργίες ή οι βλάβες είναι αναμενόμενα και συμβαίνουν σε μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι συνήθως.
Εδώ,εξαίρεση αποτελεί κάποιος που έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιό του Ερμή ανάδρομο, γιατί έχει το πάνω χέρι αυτήν την περίοδο και δεν αντιμετωπίζει όλα τα παραπάνω ή τουλάχιστον όχι σε τέτοιο μέγεθος.

Ο Ερμής, λοιπόν, από σήμερα θα είναι σε στάση και από τις 7/2 έως και 1/3 περίπου θα είναι ανάδρομος. Γι' αυτό, καλό είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές, ώστε να... επιβιώσετε!

1. Μην υπογράφετε νέα συμβόλαια ή άλλα σημαντικά έγγραφα. Μόνο αν είναι παλιά που χρειάστηκαν αναθεώρηση ή συμπλήρωση.

2. Κάντε αντίγραφα των αρχείων του υπολογιστή σας πριν γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος! Επίσης, μη σβήνετε mail και μηνύματα ακόμα κι αν νομίζετε ότι πλέον είναι άχρηστα.

3. Είναι καλύτερο να μην ταξιδεύετε όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, εκτός κι αν είναι να επισκεφτείτε μέρη που έχετε ξαναπάει στο παρελθόν. Αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε, επιβεβαιώστε πτήσεις, εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων ή κάντε ένα σέρβις στο αυτοκίνητό σας. Επίσης, μη διανοηθείτε να τα βάλετε με κανένα άτομο που ασκεί κάποιο έλεγχο στα μέσα μεταφοράς, πχ τροχονόμο, υπεύθυνο ασφαλείας αεροδρομίου, έλεγχο διαβατηρίων, εισιτηρίων ή διοδίων, ακόμα κι αν αυτά που σας ζητά σας φαίνονται ηλίθια ή περιττά.

4. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα λόγια σας. Λιτοί, σαφείς και ξεκάθαροι γιατί οι παρεξηγήσεις ή οι παρανοήσεις παραμονεύουν.

5. Μην παρεξηγηθείτε από κάτι που νομίζετε ότι ακούσατε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην αφορά σε εσάς προσωπικά ή να παρακούσατε και να ισχύει κάτι εντελώς διαφορετικό. Οπότε, καλό είναι να μην κατηγορήσετε ούτε να ζητήσετε το λόγο, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι.

6. Ακόμη και αν συμβεί ένα λάθος που ευθύνεται κάποιος άλλος, συγχωρήστε τον και ξεχάστε το. Δεν χρειάζεται να γίνεται έξαλλοι. Πρέπει να ξέρετε ότι ακόμα κι οι έξυπνοι άνθρωποι σφάλουν, όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Τι μπορείτε να κάνετε αυτή την περίοδο;
Η απάντηση δεν είναι «τίποτα» και περιμένετε με σταυρωμένα τα χέρια μέχρι να γυρίσει ορθόδρομος! Ευνοούνται αρκετές δραστηριότητες όπως, η επεξεργασία δεδομένων, αναθεώρηση, επανεξέταση ή η εκ νέου έρευνα κάποιων στοιχείων κι οτιδήποτε ξαναγίνεται, ξαναφτιάχνεται ή ολοκληρώνεται ενώ τόσο καιρό ήταν σε εκκρεμότητα.

Πάνω απ' όλα μη χάνετε το χιούμορ σας. Κοίταξε με άλλο μάτι όλα αυτά που συμβαίνουν ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος γιατί κάποια είναι όντως ξεκαρδιστικά και σκεφτείτε ότι πολλές κωμωδίες λογικά από αυτόν και τα καμώματά του είναι εμπνευσμένες.

astrocalendar foto anartisis

Δείτε τις περιόδους που θα είναι Ανάδρομος ο Ερμής το 2014 και προετοιμαστείτε ανάλογα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved