Η «θεραπεία» του Κρόνου

Οι προδιαγραφές και τα... κουσούρια του Κρόνου είναι λίγο-πολύ γνωστά

Η «θεραπεία» του Κρόνου

Όσο «ανοίγει» στο ευρύτερο κοινό η Αστρολογία, ο πλανήτης των περιορισμών παίρνει τον χαρακτήρα ενός ακόμη «μπαμπούλα» που ο καθένας μας θα έπρεπε να ...τρέμει!

Από την άλλη πλευρά δεν λείπουν και οι φωνές που τονίζουν τον «διδακτικό» χαρακτήρα του, σε στυλ «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς» ή την λίγο πιο παρήγορη «επανίδρυση της προσωπικότητας», για να θυμηθούμε και τις πολιτικές ατάκες, μέρες που είναι.

Ως συνήθως η αλήθεια κρύβεται κάπου ανάμεσα στις υπερβολές, αφού πολλά εξαρτώνται από το γενέθλιο ωροσκόπιο μας και την ποιότητα του Κρόνου που διαθέτει. Και επειδή η πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη από την θεραπεία, είναι σκόπιμο να επισημάνω την κατά κάποιο τρόπο «μαγική» συνταγή που δίνει στην ενέργεια του πλανήτη την καταλληλότερη διέξοδο, αποτρέποντας ουσιαστικά κάποιες ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Η «εντολή» που θα πρέπει πρωτίστως να γνωρίζει ο κάθε γονιός, ώστε να βοηθήσει τα παιδιά του στην εξέλιξη της ζωής τους, είναι απλή και μια: Κάνε τον Κρόνο δουλειά!

Έτσι, τα προβλήματα και οι έγνοιες του πλανήτη θα βρουν ένα πεδίο δράσης, όχι μόνον φιλικό προς τις ιδιότητες και την νοοτροπία του αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Ανάλογα με το ζώδιο και τον οίκο που βρίσκεται λοιπόν, μπορεί κανείς να επιλέξει μια δραστηριότητα, η οποία ακόμη και αν δεν είναι καθαρά βιοποριστική αλλά ένα δυνατό και επίμονο χόμπι, θα βοηθήσει ώστε τόσο ο πλανήτης όσο και εμείς να κινηθούμε στην σωστή κατεύθυνση.

Έτσι κι αλλιώς ο πλανήτης θα μας μάθει κάθε ...απίστευτη λεπτομέρεια γύρω από τα θέματα που ελέγχει σε κάθε χάρτη. Και είναι ηλίου φαεινότερον ότι αν διαθέτουμε έγκαιρα την ανάλογη εμπειρία και εκπαίδευση, το ενδεχόμενο «πρόβλημα» θα μετατραπεί σε καταλυτικό πλεονέκτημα.

Η πρόταση για κάθε ζωδιακό άξονα δεν είναι μόνον μια και σίγουρα μπορούν να προστεθούν αρκετές ακόμη αλλά ας δούμε τις πιο βασικές.

Κριός-Ζυγός: Σχέσεις, personal training, Κοινωνιολογία, Νομικά, Πολιτική

Ταύρος-Σκορπιός: Οικονομικά-φοροτεχνικά, Εγκληματολογία, Σεξολογία

Δίδυμοι-Τοξότης: Εκπαίδευση, media, Δικηγορία, Ταξίδια,

Καρκίνος-Αιγόκερως: Διοίκηση, Real Estate, Επιχειρήσεις, Εργολαβίες

Λέων-Υδροχόος: Παιδαγωγική, Σχέσεις, Διασκέδαση, savoir vivre

Παρθένος-Ιχθύες: Ιατρική, Θεραπείες, Ναυπηγική, Μεταφυσική, Εναλλακτικά, Μηχανική.

Σε πολύ πιο προσωπική διάσταση είναι οι δυνατότητες που προσφέρει ο Κρόνος, ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιο και αντιστοιχεί στην παραπάνω ζωδιακή διάταξη, δηλαδή κατά σειρά στον άξονα

1ου-7ου οίκου

2ου-8ου

3ου-9ου

4ου-10ου

5ου-11ου

6ου-12ου

Στο επόμενο άρθρο θα αναφερθώ σε μερικούς ακόμη τρόπους με τους οποίους ο Κρόνος -κι εμείς μαζί του- μπορεί να λειτουργήσει πολύ πιο αποτελεσματικά, στο πέρασμα του χρόνου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved