Ανάδρομος Ερμής: Με αυτές τις συμβουλές θα την «βγάλεις» καθαρή

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από σήμερα μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου

Ανάδρομος Ερμής: Με αυτές τις συμβουλές θα την «βγάλεις» καθαρή

Οι ιστορίες του Ερμή σε ανάδρομη πορεία είναι πολλές. Άν σου έχει τύχει κάτι από τα παρακάτω, τότε ξέρεις ποιος φταίει..

Άν έχεις ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και στους δρόμους επικρατεί χάος.

Άν προσπαθείς να πληρώσεις έναν λογαριασμό και η ουρά φτάνει στην... εθνική οδό.

Άν θέλεις ένα απλό έγγραφο από έναν δημόσιο φορέα ή ταμείο και ενώ φτάνει η σειρά σου, ξαφνικά πέφτει το σύστημα ή σου ζητούν να τους δώσεις κι άλλα δικαιλογητικά.

Άν σου έσκασε το λάστιχο, έπαθε βλάβη το τρένο, άλλαξε η ώρα πτήσης και έχασες το αεροπλάνο.

Άν το κινητό σου τρελάθηκε, το laptop ή το pc σου ανοιγοκλείνει μόνο του.

Άν έχασες τα κλειδιά σου.

Άν ο καλός σου ή η καλή σου δεν εμφανίστηκε ακόμα στο ραντεβού σας και όταν του τηλεφωνείς αντιλαμβάνεσαι ότι πήγε κατά λάθος αλλού...

Τότε διάβασε παρακάτω σε ποιους τομείς μας επηρεάζει ο Ερμής και τι μπορείς να κάνεις για να... την «βγάλεις» καθαρή!

Στην αστρολογία, ο Ερμής κυβερνά όλα τα είδη επικοινωνίας, μέσα μεταφοράς, γραφειοκρατία, ταχυδρομεία, τη ροή της κυκλοφορίας, έγγραφα, συμβόλαια, συμβάσεις, διαπραγματεύσεις, ραντεβού, επαφές και συναντήσεις. Γυρνά ανάδρομος περίπου τρεις φορές το χρόνο και διαρκεί για ένα διάστημα σχεδόν τριών εβδομάδων. Όταν λοιπόν ο Ερμής είναι ανάδρομος, τα λάθη, οι παραλήψεις, οι δυσλειτουργίες ή οι βλάβες είναι αναμενόμενα και συμβαίνουν σε μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι συνήθως.

Εδώ, εξαίρεση αποτελεί κάποιος που έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιό του Ερμή ανάδρομο, γιατί έχει το πάνω χέρι αυτήν την περίοδο και δεν αντιμετωπίζει όλα τα παραπάνω ή τουλάχιστον όχι σε τέτοιο μέγεθος.

Καλό είναι, λοιπόν, να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές, καθ' όλη την διάρκεια της περιόδου όπου ο Ερμής είναι ανάδρομος, ώστε να... επιβιώσεις!

1. Μην υπογράφεις νέα συμβόλαια ή άλλα σημαντικά έγγραφα. Μόνο αν είναι παλιά που χρειάστηκαν αναθεώρηση ή συμπλήρωση.

2. Κάνε αντίγραφα των αρχείων του υπολογιστή σου πριν γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος! Επίσης, μη σβήνεις mail και μηνύματα ακόμα κι αν νομίζεις ότι πλέον είναι άχρηστα.

3. Είναι καλύτερο να μην ταξιδεύεις όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, εκτός κι αν είναι να επισκεφτείς μέρη που έχεις ξαναπάει στο παρελθόν. Αν δεν μπορείτε να το αποφύγεις, επιβεβαίωσε πτήσεις, εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων ή κάνε ένα σέρβις στο αυτοκίνητό σου. Επίσης, μη διανοηθείς να τα βάλεις με κανένα άτομο που ασκεί κάποιο έλεγχο στα μέσα μεταφοράς, πχ τροχονόμο, υπεύθυνο ασφαλείας αεροδρομίου, έλεγχο διαβατηρίων, εισιτηρίων ή διοδίων, ακόμα κι αν αυτά που σου ζητά σου φαίνονται ηλίθια ή περιττά.

4. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα λόγια σου, λιτός, σαφής και ξεκάθαρος γιατί οι παρεξηγήσεις ή οι παρανοήσεις παραμονεύουν.

5. Μην παρεξηγηθείς από κάτι που νομίζες ότι άκουσες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην αφορά σε εσένα προσωπικά ή να παράκουσες και να ισχύει κάτι εντελώς διαφορετικό. Οπότε, καλό είναι να μην κατηγορήσεις, ούτε να ζητήσεις το λόγο, αν δεν είσαι απολύτως σίγουρος.

6. Ακόμη και αν συμβεί ένα λάθος που ευθύνεται κάποιος άλλος, συγχώρεσέ τον και ξέχασέ το. Δεν χρειάζεται να γίνεις έξαλλος. Πρέπει να ξέρεις ότι ακόμα κι οι έξυπνοι άνθρωποι σφάλουν, όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Τι μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο;
Η απάντηση δεν είναι «τίποτα». Μην περιμένεις με σταυρωμένα τα χέρια μέχρι να γυρίσει ορθόδρομος! Ευνοούνται αρκετές δραστηριότητες όπως, η επεξεργασία δεδομένων, αναθεώρηση, επανεξέταση ή η εκ νέου έρευνα κάποιων στοιχείων κι οτιδήποτε ξαναγίνεται, ξαναφτιάχνεται ή ολοκληρώνεται ενώ τόσο καιρό ήταν σε εκκρεμότητα.

Πάνω απ' όλα μη χάνεις το χιούμορ σου. Κοίταξε με άλλο μάτι όλα αυτά που συμβαίνουν ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος γιατί κάποια είναι όντως ξεκαρδιστικά. Σκέψου ότι πολλές κωμωδίες μάλλον από αυτόν και τα καμώματά του είναι εμπνευσμένες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved