Πώς καταστρώνουμε ένα «γενέθλιο χάρτη σχέσης»;

Πότε ξεκίνησε η σχέση και ποιος πλανήτης είναι η αιτία αυτής της ευχάριστης... συμφοράς;

Πώς καταστρώνουμε ένα «γενέθλιο χάρτη σχέσης»;

Τι ώρα ξεκίνησε η σχέση; Πότε «πιάστηκαν» τα μάτια, τα χέρια, τα πόδια ή κάτι άλλο; Η αστρολογική βιβλιογραφία δεν είναι ξεκάθαρη σε αυτό το θέμα και δεν αποκλείεται για τον καθένα ξεχωριστά η σχέση να αρχίζει άλλη στιγμή.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, θεωρώ ότι η οικοθεσία δεν είναι ασφαλής δείκτης.

Μπορείτε ωστόσο να εξετάσετε τις όψεις της ημέρας, (εφόσον υπήρξε μια συγκεκριμένη...) σε συνάρτηση πάντα με το γενέθλιο χάρτη σας, που σε κάθε περίπτωση εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο.

Αν για παράδειγμα, έχετε στο ωροσκόπιο σας ένα τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και στο «χάρτη σχέσης» ένα τετράγωνο, θα πρέπει να αξιολογήσετε την κατάσταση σύμφωνα με το τρίγωνο. Αν πάλι στο γενέθλιο σας έχετε ένα τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και η σχέση ξεκινά με Αφροδίτη-Δία είναι προφανές ότι άλλος είναι αυτός που θα την χαρεί...

Επίσης θα πρέπει αναπόφευκτα να εξετάσετε τουλάχιστον τις διελεύσεις και –αν θέλετε να είστε στο πνεύμα του νόμου– όλα τα συστήματα πρόβλεψης πάνω στο γενέθλιο σας, διαπιστώνοντας ποιος πλανήτης είναι η αιτία της ...ευχάριστης συμφοράς. Από αυτήν την μάλλον κρίσιμη λεπτομέρεια θα προκύψουν και τα υπόλοιπα.

Πέραν τούτου, θεωρητικά, οι όψεις –ιδιαίτερα των εξωτερικών με τους εσωτερικούς πλανήτες ή τα Φώτα– δηλώνουν αρκετά πράγματα για τον τύπο και την εξέλιξη της σχέσης.

Ενδεικτικά, μια αρμονική παρέμβαση του Δία μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη της, ενώ αντίθετα μια δυσαρμονική το «ξεφούσκωμα» της.

Ο Κρόνος αντίστοιχα υποδηλώνει διάρκεια και σταθερότητα αλλά από την άλλη, «μπλεξιματα» καθυστερήσεις η πειθαναγκασμούς. Είναι σαν ένα δαχτυλίδι, που το φοράς αλλά δεν βγαίνει με τίποτα...

Η έντονη έλξη είναι το κοινό στοιχείο του Άρη και του Πλούτωνα, αλλά ο Άρης παραπέμπει σε δράματα εν μέσω διεκδικήσεων, ενώ ο Πλούτωνας σε έντονες εσωτερικές διεργασίες του τύπου ποιος είμαι, που πάω, τι εσώρουχο θα φορέσω κλπ. Μερικές φορές για να βγάλεις το δαχτυλίδι πρέπει να κόψεις το δάχτυλο...

Ο Ουρανός ανοίγει την πόρτα σε νέους παράξενους κόσμους διαγράφοντας τις συμβατικές διαφορές ηλικίας, φυλής, η κοινωνικής τάξης και επινοώντας καινούργιες, εντελώς πρωτότυπες, αφού για τα δικά του μέτρα, οι διαφορές είναι αυτές που ενώνουν. Εδώ η ύπαρξη δαχτυλιδιού είναι αιτία χωρισμού...

Κι αν τυχόν αντιληφθείτε τον Ποσειδώνα να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ανατρέξτε στην παιδική σας βιβλιοθήκη, αναζητώντας την «Ωραία Κοιμωμένη» και τη «Σταχτοπούτα». Για όλους, εκτός από το δαχτυλίδι υπάρχει πάντα διαθέσιμη μια υπέροχη...κολοκύθα!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved