Οι 30 Λέοντες- Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

Οι 30 μοίρες του Λέοντα και οι ιδιότητές τους

Οι 30 Λέοντες- Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

Κάθε Λέων κι η...μοίρα του! Έτσι τουλάχιστον διατείνεται η αστρολογική παράδοση που δίνει ξεχωριστές ιδιότητες σε κάθε μια από τις 30 μοίρες του ζωδίου. Και με βάση την θέση του Ήλιου, προβλέπονται τα εξής:

1. Η μοίρα της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ: Η πρώτη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που είναι σε θέση να αποκτήσει μεγάλο αυτοέλεγχο και κυριαρχία και έτσι να μπορεί να ελέγχει όχι μόνο την δική του μοίρα αλλά και των άλλων.

2. Η μοίρα της ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΚΟΠΟΥ: Η δεύτερη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που, αν και μπορεί να έχει μεγάλα καλλιτεχνικά χαρίσματα, έχει την τάση να ταλαντεύεται, από έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό του και στους άλλους, παρ' όλα αυτά, όπως οι περισσότεροι Λέοντες, θα δώσει μια καλή παράσταση για το αντίθετο.

3. Η μοίρα της ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ: Η τρίτη μοίρα του Λέοντα δείχνει ένα άτομο με «ανοιχτούς ορίζοντες», που ψάχνει πάντα μια παλιά ιδέα που μπορεί να την στρέψει σε νέα.

4. Η μοίρα της ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ: Η τέταρτη μοίρα του Λέοντα δείχνει ένα άτομο με ασυνήθιστες σπουδαίες δυνατότητες σε κάποια κατεύθυνση, συνήθως ευνοούνται οι τέχνες.

5. Η μοίρα του ΕΡΕΥΝΗΤΗ: Η πέμπτη μοίρα του Λέοντα δείχνει ένα άτομο με ασυνήθιστη υπομονή και επιμονή, αλλά εξαιρετικά σταθερό στους τρόπους και τις ιδέες του.

6. Η μοίρα του ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ: Η έκτη μοίρα του Λέοντα δείχνει ένα άτομο που οι ιδέες του και η ζωή του είναι κατάλληλα για προσφυγή. Καλή νοημοσύνη για μηχανική γνώση αλλά περιορισμένη κατανόηση των συνεπειών.

7. Η μοίρα του ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ: Η έβδομη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που πρέπει να αποκτήσει φήμη και διασημότητα μεταξύ των συναδέλφων του. Άσχετα αν ανεβαίνει ή αν πέφτει αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τις επιλογές του, αλλά θα κάνει πολύ «θόρυβο» είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο. Ο απλανής αστέρας North Asellus βρίσκεται εδώ.

8. Η μοίρα της ΥΠΕΡΟΧΗΣ: Η όγδοη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που πρέπει να αποκτήσει φήμη και διασημότητα μεταξύ των συναδέλφων του. Άσχετα αν ανεβαίνει στην ευτυχία και στην επιτυχία ή πέφτει αυτό εξαρτάται από τις δικές του επιλογές, αλλά αν πέσει θα κάνει μεγάλο θόρυβο. Ο απλανής αστέρας South Asellus βρίσκεται εδώ επίσης.

9. Η μοίρα της ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Η ένατη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που συνήθως είναι ικανός να στέκεται έξω από τον εαυτό του και να τον βλέπει σαν την πηγή των δυσκολιών του.

10. Η μοίρα του ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ: Η δέκατη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που έχει ένστικτο ή ικανότητα να κερδίζει και να διαβιβάζει ασυνήθιστη κατανόηση σε κάποια φάση της ζωής.

11. Η μοίρα της ΕΠΙΜΟΝΗΣ: Η δέκατη πρώτη μοίρα του Λέοντα δείχνει ένα άτομο που θα πάρει τον δικό του δρόμο ανεξάρτητα από τους άλλους, συχνά περιμένει και σχεδιάζει για πολύ χρονικό διάστημα για να κερδίσει τους δικούς του σκοπούς.

12. Η μοίρα της ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ: Η δωδέκατη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που ενδιαφέρεται κυρίως για τις δικές του απολαύσεις, ή τα αποκτήματα, ή να κερδίζει με τον δικό του τρόπο χωρίς να νοιάζεται για ότι αφορά τις ηθικές αρχές. Ο απλανής αστέρας Acubens βρίσκεται εδώ.

13. Η μοίρα του ΣΕΜΝΟΤΥΦΟΥ: Η δέκατη τρίτη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που θα θυσιάσει πολλά για τις ηθικές του αρχές, χωρίς να υπολογίζει τις δυσκολίες.

14. Η μοίρα του ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: Η δέκατη τέταρτη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που σχετίζεται με την δημοσιότητα ή λαμβάνει δημοσιότητα. Μπορεί να είναι εξίσου ακλόνητος ή πεισματάρης. Μεγάλη σταθερότητα και στις δύο περιπτώσεις.

15. Η μοίρα του ΑΝΕΦΙΚΤΟΥ: Η δέκατη πέμπτη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον με πολλές ικανότητες, αλλά που είναι αδιάφορος και αναποφάσιστος σε σχέση με τα συνηθισμένα θέματα, ο τύπος του αφηρημένου καθηγητή.

16. Η μοίρα της ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ: Η δέκατη έκτη μοίρα του Λέοντα δείχνει ένα άτομο που μπορεί να κάνει μεγάλα ταξίδια αναζητώντας κάτι, ή απλά αναζητώντας τις κρυφές πτυχές του μυαλού. Μια καλή μοίρα για διδασκαλία, γιατί και ο ίδιος παραμένει πάντα μαθητής.

17. Η μοίρα του ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΥ: Η δέκατη έβδομη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που θεωρείται «αλλόκοτος» από τους δικούς του, αλλά το ότι είναι διαφορετικός προκαλεί περισσότερο τον σεβασμό παρά την κοροϊδία.

18. Η μοίρα του ΔΙΠΛΟΥ: Η δέκατη όγδοη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που ζει δυο ζωές ταυτόχρονα. Η πολιτική, η ρητορική τέχνη και ή συγγραφή ευνοούνται εδώ.

19. Η μοίρα του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ: Η δέκατη ένατη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που μπορεί να έχει δραματικές ικανότητες ή / και θρησκευτικές τάσεις, και που είναι μεταρρυθμιστής.

20. Η μοίρα του ΑΣΚΗΤΗ: Η εικοστή μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που έχει την τάση να απέχει από τις πολυτέλειες της ζωής, ή στην αρνητική πλευρά του, κάποιον που «πνίγεται» μέσα σ' αυτές. Ο απλανής αστέρας Al Gambi βρίσκεται εδώ επίσης.

21. Η μοίρα του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ: Η εικοστή πρώτη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που έχει την ικανότητα για ηγεσία στον δικό του τομέα στην ζωή. Πρέπει να δοθεί προσοχή, ωστόσο, να διατηρήσει μια αίσθηση αναλογίας.

22. Η μοίρα της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: Η εικοστή δεύτερη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον με καλή ικανότητα, με μια επιθυμία να υπηρετεί. Ωστόσο υπηρετεί από αγάπη για την υπηρεσία, παρά από αγάπη στον εαυτό του και κερδίζει σεβασμό αλλά και ζήλια γι' αυτό.

23. Η μοίρα της ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ: Η εικοστή τρίτη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που έχει δραματική ικανότητα με την πραγματική έννοια, ή μπορεί να είναι το άτομο που ζει με ένα θεατρικό τρόπο στην συναισθηματική του ζωή και «παίζει» με τα αισθήματα των άλλων. Όλοι οι Λέοντες έχουν μια τάση να δραματοποιούν τους εαυτούς τους.

24. Η μοίρα του ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥ: Η εικοστή τέταρτη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που εργάζεται για ένα σκοπό. Ένας εξαιρετικός «ανυψωτής κεφαλαίων», αν και τα τελευταία του χρόνια είναι ικανά να ξοδευτούν, με δική του επιλογή, μέσα στην μοναξιά.

25. Η μοίρα της ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ: Η εικοστή πέμπτη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που εμφανίζει κάποιου είδους ακραίους παράγοντες, είτε σωματικά είτε πνευματικά. Μπορεί να έχει κάποια σχέση με τον θυρεοειδή αδένα.

26. Η μοίρα της ΣΥΝΕΣΗΣ: Η εικοστή έκτη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που αν επιμείνει θα επιδεικνύει το τακτ και την εξυπνάδα που είναι απαραίτητη για την επιτυχία. Αν όχι, θα παρουσιάσει τα αρνητικά χαρακτηριστικά, ίσως μέχρι σημείου απερισκεψίας.

27. Η μοίρα του ΟΜΙΛΗΤΙΚΟΥ: Η εικοστή έβδομη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που είναι συνήθως ομιλητικός και που μπορεί να έχει γλωσσική ικανότητα. Αυτό, φυσικά, μπορεί να σημαίνει ότι έχει να πει κάτι ή είναι απλά κουτσομπόλης. Οι απλανείς αστέρες Alphard και Adhafera βρίσκονται εδώ.

28. Η μοίρα της ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ: Η εικοστή όγδοη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που έχει ισχυρό μυαλό και πολλές ιδέες, που είναι αποφασισμένος να τις βάλλει σε εφαρμογή. Ο απλανής αστέρας Al Talhah βρίσκεται εδώ επίσης.

29. Η μοίρα της ΑΦΘΟΝΙΑΣ: Η εικοστή ένατη μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που έχει πάντα αφθονία. Αυτή η μοίρα φαίνεται να είναι αποτελεσματική και στον προοδευμένο Ωροσκόπο επίσης, όχι μόνο φέρνοντας αφθονία αλλά που προέρχεται από διάφορες πηγές.

30. Η μοίρα της ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ: Η τριακοστή μοίρα του Λέοντα δείχνει κάποιον που αντιμετωπίζει άγνωστες ποσότητες και ποιότητες. Ή οι παράγοντες στην «πρόβλεψη» είναι παρόντες ή το αποτέλεσμα είναι δύσκολο. Ο απλανής αστέρας Regulus βρίσκεται εδώ επίσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved