27η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης

27η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης
27η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί


Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 16 40 μοιρών Ιχθύων-0 μοιρών Κριού, με τον αστρικό ζωδιακό της Ινδικής αστρολογίας ή 23 μοίρες μπροστά με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε σας εξουσιάζει ο θεός Πουσάν.

Το όνομα του αστερισμού είναι Ρεβάτι που σημαίνει ο πλούσιος και το σύμβολο του ένα ψάρι. Πλανήτης-βοηθός του θεού Πουσάν είναι ο Ερμής. Πρόκειται για καλοσυνάτη, γεμάτη στοργή ηλιακή θεότητα που σας παρέχει τροφή, θέρμη, αγάπη και προστασία. Συμβολίζει επίσης τον έγκυρο οδηγό που σας κατευθύνει με ασφάλεια στον τελικό προορισμό του ταξιδιού σας. Με λίγα λόγια φίλες και φίλοι είσαστε γεμάτοι από τα πιο γλυκά συναισθήματα αγάπης και κατανόησης προς τον πλησίον σας. Οι αυθεντικότερες χριστιανικές αρετές βρίσκονται μέσα σας και χαρίζονται απλόχερα στο περιβάλλον σας.

Σαν τελευταίος αστερισμός της Σελήνης πάνω στον ζωδιακό δείχνει και το πλήρες κλείσιμο του ταξιδιού ή την συμπλήρωση του κύκλου. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί στην ζωή σας σαν αίσθημα αυτάρκειας και να μην σας δώσει επί πλέον κίνητρα. Μπορεί να ακούγεται σαν αρνητικό, ωστόσο έχει δείγματα αρετής και πειθαρχίας. Ένα άλλο πολύ αξιόλογο χάρισμα που σας προσφέρει ο αστερισμός του καλού θεού Πουσάν είναι το γνήσιο καλλιτεχνικό τάλαντο με το οποίο είσαστε προικισμένοι. Έτσι λοιπόν αν ασχοληθείτε επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με οιανδήποτε μορφή τέχνης θα είσαστε ολοκληρωμένοι είτε υλικά είτε πνευματικά. Για σας το να νοιάζεστε για τους ανθρώπους σας δεν είναι απλά εκδήλωση καθήκοντος ή υποχρέωσης. Για σας είναι το οξυγόνο σας και ο λόγος ύπαρξης σας στον παρόντα κύκλο της ζωής σας. Όσο περισσότερο βοηθάτε τους συνανθρώπους σας άλλο τόσο και ο θεός σας ανταμείβει και μάλιστα όταν βρισκόσαστε σε μεγάλη ανάγκη εσείς οι ίδιοι, τότε σαν ένας από μηχανής θεός, ο Πουσάν σπεύδει να σας βγάλει από τα όποια αδιέξοδα.

Ακόμη, είσαστε γεννημένοι ταξιδευτές και κάθε ταξίδι, μακρινό ή κοντινό σας κάνει όλο και περισσότερο σοφούς, γενναιόδωρους και στοργικούς. Θα μπορούσα να πω φίλες και φίλοι ότι είσαστε γνήσια παιδιά του θεού.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Τo πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Μόκσα που σημαίνει πνευματική ανύψωση και απολύτρωση από τα γήινα δεσμά.

Η προσωπικότητα σας είναι εσωστρεφής, θηλυκή.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ντέβα, δηλαδή θεϊκή και με αρχές.

Η κάστα σας (κοινωνική τάξη με μνήμες προηγούμενης ζωής),είναι Σούντρας που σημαίνει σκλάβοι.

Η αύρα σας είναι απαλή και ζωογόνα.

Η επίκληση(μάντρα), που σας εμπνέει είναι, Ωμ Ντεμ,108 φορές, ατενίζοντας ανατολικά.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι ο θηλυκός ελέφαντας.

Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-αρσενικός ελέφαντας με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 13 20 και 26 40 μοιρών Κριού με τον Ινδικό ζωδιακό (2η Ναξάτρα-Μπαράνι), ή 23 μοίρες μπροστά με τον Δυτικό ζωδιακό.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι, είσαστε άτομα με καλή φυσική κατάσταση, έξυπνα και με γλυκιά συμπεριφορά. Καλλιτέχνες με αγάπη πηγαία προς όλους, φιλάνθρωποι και ολιγαρκείς. Στην αρνητική εκδοχή εμφανίζετε σύμπλεγμα κατωτερότητας, δουλικότητα ή πέφτετε θύματα συνεχών απογοητεύσεων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved