Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-26η Ναξάτρα

26η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-26η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ των 3 20-16 40 μοιρών Ιχθύων, με τον αστρικό ζωδιακό της Ινδικής αστρολογίας ή 23 μοίρες μπροστά με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε σας εξουσιάζει η θεότητα Αχίρ Μπουντιά που σημαίνει ο δράκος του βυθού.

Το όνομα του αστερισμού είναι Ουτάρα Μπάδρα και σημαίνει ο ώριμα ευνοημένος. Πλανήτης διαχειριστής είναι ο αυστηρός Κρόνος.

Εδώ φίλες και φίλοι έχουμε να κάνουμε με μια χαρισματική αφενός αλλά δύσκολη αφετέρου ψυχοσωματική κατάσταση. Έτσι λοιπόν στα βάθη της ψυχής σας κατοικεί μια τρομακτική πλην υπερδιαισθητική ενέργεια που συμβολίζεται με τον δράκο του βυθού τον αποκρουστικό Αχίρ Μπουντιά. Το διαισθητικό αυτό τέρας αναδύεται συνεχώς στην επιφάνεια, δηλαδή στην άμεση αντίληψη μας και μας ζητά να υπακούσουμε στις όντως πάνσοφες συμβουλές του. Όμως εμείς τρομάζουμε με την παρουσία του και την αποστρεφόμαστε με συναισθηματική ταραχή. Προτιμάμε την ηρεμία της ρουτίνας μας και δεν θέλουμε να ενεργήσουμε με τις υποδείξεις του τέρατος και έτσι χαντακώνουμε τον εαυτό μας και την ίδια μας την πρόοδο στην παρούσα ζωή. Εδώ κρύβεται και το μυστικό της επιτυχίας ή αποτυχίας σας στην ζωή. Το μεγάλο δίδαγμα είναι ότι το ορθό δεν είναι πάντοτε και ευχάριστο. Η παροιμία ότι λάμπει δεν είναι χρυσός ταιριάζει γάντι με την περίπτωση σας. Αν ενεργείτε παρορμητικά χάνετε, αν ενεργείτε ψυχρά και πονηρά κερδίζετε. Πρέπει λοιπόν να αναλύετε διεξοδικά κάθε σοβαρή σας ενέργεια και να μην σας παρασύρει η λαμπερή επιφάνεια των πραγμάτων και καταστάσεων.

Επαγγελματικά θα σας ταίριαζε πολύ κάθε εργασία που έχει να κάνει με την ψυχανάλυση, την ψυχολογία, την έρευνα και την θεραπευτική με τις σύγχρονες εφαρμογές των παραδοσιακών γνώσεων όπως η γιόγκα, ο βελονισμός και το ρέικι. Αν ασκείτε κάποιο άσχετο με αυτά επάγγελμα, μπορείτε τότε να ασχοληθείτε σαν δεύτερη δουλειά ή ακόμη και σε καθαρά ερασιτεχνικό επίπεδο. Φροντίστε πάντοτε να χορταίνετε ύπνο και να από φεύγετε θεάματα και αναγνώσματα με υπερβολική δράση και κυρίως ωμή βία. Τέλος, σε καίρια ζητήματα μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Το πρωτεύον κίνητρο στην ζωή σας είναι το Κάμα που σημαίνει εκπλήρωση συνεχών και διαφορετικών επιθυμιών.

Η προσωπικότητα σας είναι εσωστρεφής, θηλυκή. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Μανούσα δηλαδή γήινη και πρακτική.

Η κάστα σας (κοινωνική τάξη με μνήμες προηγούμενης ζωής)είναι Ξατρίγιας, δηλαδή τάξη ευγενών και ιπποτών πολεμιστών.

Η αύρα σας είναι καθηλωτική και η επίδραση της σταθεροποιητική.

Η επίκληση(μάντρα),που σας εμπνέει είναι ,Ωμ Ντουμ,108 φορές, ατενίζοντας βόρεια.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι η αγελάδα.

Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-ταύρος με την γενέθλια σελήνη του μεταξύ 26 40 μοιρών Λέοντος-10 μοιρών Παρθένου με τον ινδικό ζωδιακό (12η Ναξάτρα-Ουτάρα Φαλγκούνα) ή 23 μοίρες μπροστά με τον δυτικό ζωδιακό.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι είσαστε άτομα ηθικά και ισορροπημένα, ευγενικά, με αυτοθυσία και ικανά να πείσουν τον απέναντι τους συζητητή. Αγαπάτε την οικογένεια και σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους. Σε αρνητική εκδοχή είσαστε τεμπέληδες, ανεύθυνοι και ζηλόφθονες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved