Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-24η Ναξάτρα

Η προσωπικότητα σας είναι εσωστρεφής, θηλυκή
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-24η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

24η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας, βρίσκεται μεταξύ 6 40-20 μοιρών Υδροχόου, με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή 23 μοίρες μπροστά με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε σας εξουσιάζει ο Βαρούνα, θεότητα βαρύγδουπη και δύσκολη στην διαχείριση της.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Βαρούνα έχει σαν βοηθό του τον δαιμονικό Ράχου (Βόρειο Δεσμό της Σελήνης).Ο Βαρούνα είναι ο θεός του Κοσμικού Ωκεανού και αντιστοιχεί στον Ουρανό της Ελληνικής μυθολογίας. Το όνομα του αστερισμού είναι Σαταμπίσακ και σημαίνει αυτός που κατέχει τα 100 γιατρικά. Σύμβολο του ο άδειος κύκλος, το τίποτα και τα πάντα.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ακραία υπαρξιακά δεδομένα. Η πρώτη εκδοχή είναι να ζούμε με ένα συνεχή φόβο ενός θεού τιμωρού, με τις ενοχές του αμαρτωλού όντος που εκλιπαρεί για την θεία δίκη ώστε να μπορέσει να εξιλεωθεί και να απαλλαγή από τις τύψεις συνειδήσεως που τον ακολουθούν σαν σκιά. Η δεύτερη, επίσης ακραία εκδοχή, είναι να αγνοήσουμε τον θεό τιμωρό με αποτέλεσμα να εξελιχθούμε σε πρωτοκλασάτα κακοποιά στοιχεία, εντασσόμενοι συνειδητά στις τάξεις του οργανωμένου εγκλήματος.

Και όσον αφορά το σεξ, ο αστερισμός αυτός έχει στις τάξεις του τα εκ πεποιθήσεως αμφισεξουαλικά άτομα, άνδρες και γυναίκες.

Εν πάσει περιπτώσει το σίγουρο είναι ότι διαθέτετε μια έντονη μαγνητική προσωπικότητα και σίγουρα μέσα σας κρύβετε ένας χαρισματικός θεραπευτής. Είτε λοιπόν ως θεοφοβούμενο άτομο είτε ως συνειδητά αμαρτωλό θα αφήσετε έντονα τα ίχνη σας από το πέρασμα σας σε αυτή τη ζωή. Φροντίστε να ασχοληθείτε με κάθε μορφή θεραπευτικής πρακτικής ώστε να μπορέσετε να βοηθήσετε μαζί με τους συνανθρώπους σας και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Ο διαλογισμός κάτω από την καθοδήγηση ενός ικανού διδασκάλου μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την έμφυτη ροπή σας προς την αυτοκαταστροφή. Το μυστικό για να πετύχετε είναι το να διαχειρισθείτε την όποια ιδιαιτερότητα σας σαν θεραπευτής του ίδιου σας του εαυτού και στην συνέχεια να περάσετε αυτή την εμπειρία σας και στους άλλους είτε σαν κύρια σας απασχόληση είτε σαν συμπληρωματική.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Το πρωτεύον κίνητρο στην ζωή σας είναι το Ντάρμα, δηλαδή να βρείτε την αληθινή σας αποστολή.

Η προσωπικότητα σας είναι εσωστρεφής, θηλυκή.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ράξασα, δαιμονική. Ψάχνετε δηλαδή μανιωδώς, πάσει θυσία να ξεφύγετε από την ρουτίνα και την μετριότητα.

Η κάστα σας (κοινωνική θέση) σε προηγούμενη ζωή ήταν Σούντρας, δηλαδή σκλάβοι σε σκληρά και δύσκολα επαγγέλματα, από χασάπηδες έως χειρουργοί.

Η αύρα σας είναι ευμετάβλητη και η επίδραση της θεραπευτική.

Η επίκληση(μάντρα)που σας εμπνέει είναι Ωμ Γκώμ,108 φορές, ατενίζοντας νότια.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά,είναι το θηλυκό άλογο (φοράδα).Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ, θα είναι το άτομο-αρσενικό άλογο με την γενέθλια σελήνη του από 1-13 20 μοίρες Κριού με τον Ινδικό ζωδιακό ή 23 μοίρες μπροστά με τον Δυτικό ζωδιακό.

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι είσαστε άτομα ωμά αλλά έντιμα, μη συμμορφούμενα που σχεδόν πάντοτε κάνετε το δικό σας. Σας αρέσει η έρευνα, οι επιστήμες και η φιλοσοφία. Μπορεί να εξελιχθείτε σε άτομα εργασιομανή, κλεισμένα στην ιδιωτική σας ζωή και που κρύβετε τις πραγματικές σας σκέψεις. Αφιερωμένοι στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων χωρίς κίνητρα αναγνώρισης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved