Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-23η Ναξάτρα

23η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-23η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo_paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 23 20 μοιρών Αιγόκερω-6 40 μοιρών Υδροχόου, με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή περίπου 24 μοίρες μπροστά με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε σας εξουσιάζουν οι θεότητες Βασούς που αποτελούν οκτάδα καλών και ευεργετικών ηλιακών ακτίνων την στιγμή ακριβώς που φεύγει το σκότος της νύκτας και αναγγέλλεται η άφιξη της ημέρας με την ανατολή του Ήλιου.

Το όνομα του αστερισμού είναι Ντάνιστα που σημαίνει ο πάμπλουτος και το σύμβολο του είναι ένα φλάουτο ή ένα τύμπανο.

Με συμβολικές τυμπανοκρουσίες λοιπόν και γλυκιά μουσική είναι γεμάτος ο ψυχικός σας κόσμος δείχνοντας τις προοπτικές μιας καινούργιας μέρας που ξημερώνει. Βοηθός πλανήτης της θεϊκής οκτάδας των Βασούς είναι ο πολεμιστής Άρης στο υψηλότερο πλέον επίπεδο της ενέργειας του και απαλλαγμένος από τις ακρότητες της κατώτερης φύσης του. Σαν ένα πρώτο θείο δώρο σε σας, φίλες και φίλοι, είναι το μουσικό ταλέντο και η θεία αρμονία που διαπερνά όλο το σύμπαν.

Τα υλικά αγαθά που χαρίζει η θέση αυτή της γενέθλιας Σελήνης σας, είναι ο πλούτος που θα σας κάνει αρωγούς προσφοράς και στους πλησίον σας και όχι απλά άπληστους εγωιστές που τα θέλετε όλα για τον εαυτό σας.

Έχετε λοιπόν όλα τα προσόντα για να πετύχετε την σπάνια αρμονία ανάμεσα στο πνεύμα και την ύλη. Το χρήμα σας ακολουθεί για να σας υπηρετήσει και όχι για να σας κάνει υπηρέτες του. Με ότι ασχοληθείτε θα έχετε επιτυχία και ποσοτική και ποιοτική. Είσαστε πραγματικά ευλογημένοι και θα χαράξετε μια λαμπρή πορεία στην ζωή σας. Ωστόσο πρέπει να μην κάνετε κατάχρηση της ενέργειας που διαθέτετε ανοίγοντας ταυτόχρονα πολλά μέτωπα και διαφορετικούς στόχους. Βήμα βήμα, σκαλί-σκαλί προχωράτε και κατακτάτε τα κάστρα που βρίσκονται μπροστά σας με σοφή στρατηγική και οικονομία δυνάμεων. Με τον τρόπο αυτό θα βρεθείτε με τις μικρότερες δυνατές απώλειες στην κορυφή.

Μεθοδικά, αθόρυβα και αποτελεσματικά.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Το πρωτεύον κίνητρο στη ζωή σας είναι το Ντάρμα που σημαίνει αποστολή και στράτευση.

Η προσωπικότητα σας είναι θηλυκή και εκφραστική.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ραξάσα, δηλαδή δαιμονική και αγωνίζεστε φανατικά να ξεφύγετε από την μετριότητα.

Η κάστα σας (κοινωνική θέση) με μνήμες προηγούμενης ζωής είναι αυτή των δουλοπάροικων.

Η αύρα σας είναι ευέλικτη και η επίδραση της ενωτική.

Η επίκληση(μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Γκαμ,108 φορές, ατενίζοντας ανατολικά.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι το θηλυκό λιοντάρι. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-αρσενικό λιοντάρι με την γενέθλια σελήνη του μεταξύ 20 μοιρών Υδροχόου- 3 20 μοιρών Ιχθύων με τον ινδικό ζωδιακό ή 23 μοίρες μπροστά με τον δυτικό ζωδιακό.

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι είσαστε άτομα θαρραλέα, γενναιόδωρα, φιλόδοξα και κοσμοπολίτικα. Μπορείτε να εμπνεύσετε πλήθος ατόμων για κάποιο σοβαρό σκοπό. Δύσκολα μπορούν να σας εξαπατήσουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved