Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-22η Ναξάτρα

Πρέπει να μάθετε να υπακούετε στην εσωτερική φωνή
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-22η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο



photo paris-1







Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

22η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 10-23 20΄ μοιρών Αιγόκερω, με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 3-16 20΄ μοιρών Υδροχόου με τον τροπικό αστερισμό της δυτικής αστρολογίας, τότε ανήκετε στον θεό Βισνού που διατηρεί το Σύμπαν με βοηθό του την ίδια την Σελήνη.

Το όνομα του αστερισμού είναι Σράβα να που σημαίνει ο ξακουστός και το σύμβολο του είναι το όργανο της ακοής, δηλαδή ένα αυτί.

Εδώ φίλες και φίλοι έχουμε να κάνουμε με μια πρωτοκλασάτη θεότητα και κατ’ επέκταση ενέργεια που μας φορτώνει με πολλές αρετές και ευθύνες. Η πρώτη μας και κύρια ευθύνη είναι να μάθουμε να ακούμε τα λόγια του δασκάλου μας για να γίνουμε και εμείς με την σειρά μας κοινωνοί εσωτερικής γνώσης, δηλαδή γκουρού συνεχίζοντας την πανάρχαια παράδοση του Ινδουϊσμού με την μεταβίβαση της αλήθειας προφορικά από τον δάσκαλο στον μαθητή. Πρόκειται λοιπόν για το παιχνίδι της επικοινωνίας στο οποίο είσαστε ιδιαίτερα δεκτικοί και ευαίσθητοι. Ωστόσο όπως σε κάθε θετικό και λαμπερό υπάρχει πάντα και η αρνητική και σκοτεινή όψη, έτσι και εδώ παραμονεύει ένας μεγάλος κίνδυνος.

Η αμφίδρομη πρόσβαση σας στην κοινή γνώμη μπορεί να σας κάνει μόνιμο στόχο σχολίων και κουτσομπολιών σε βάρος σας. Αυτή η κατάσταση μπορεί να σας αναγκάσει, προκειμένου να απαλλαγείτε, να υποκύψετε πλήρως στα όσα η κοινή γνώμη σας καταμαρτυρεί και τελικά να παραιτηθείτε από τα ιδανικά σας και να ζείτε όπως ζητάνε οι άλλοι και όχι όπως πραγματικά εσείς επιθυμείτε.

Εδώ λοιπόν βρίσκεται το κλειδί της επιτυχίας ή της αποτυχίας σας στην ζωή. Πρέπει να μάθετε να υπακούετε στην εσωτερική φωνή της συνείδησης σας και όχι την εξωτερική φωνή του κόσμου που -όχι λίγες φορές- γίνεται φωνή κατευθυνόμενου όχλου που από τα ωσανά εκτρέπεται στο άρον άρον σταύρωσον αυτόν.

Για σας η «κοινή γνώμη» είναι παραπλανητική και όχι αμερόληπτη. Σε άλλα άτομα η γνώμη των άλλων είναι πραγματικός θησαυρός ενώ για σας είναι παγίδα μέσα στην οποία εάν πέσετε θα χάσετε τον δημιουργικό σας οίστρο και θα ζείτε όπως θέλουν οι άλλοι.

Φυσικά, ακολουθώντας την εσωτερική σας παρόρμηση θα έρθετε σε πλήρη αντίθεση με το άμεσο οικογενειακό και κοινωνικό κατεστημένο. Αυτός όμως είναι ο δρόμος που πρέπει να χαράξετε και που τελικά θα κάνει τους επικριτές σας να σας αναγνωρίσουν και να σας επιβραβεύσουν. Έχετε μια αποστολή να επιτελέσετε στον παρόντα κύκλο ύπαρξης σας και δεν σας αρμόζει η μετριότητα μιας άχρωμης ζωής.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Το πρωτεύον κίνητρο στην ζωή σας είναι το Άρθα, δηλαδή τα μέσα για να επιτελέσετε το έργο σας και για σας το πολυτιμότερο μέσο είναι η εσωτερική σας παρόρμηση.

Η προσωπικότητα σας είναι θηλυκή και ήπια.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι θεϊκή και ευσπλαχνική.

Η κάστα σας (κοινωνική τάξη), από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής είναι Χαριτζάν, δηλαδή ...γεννημένοι αναρχικοί και εκτός κοινωνικού ιστού.

Η αύρα σας είναι ευμετάβλητη και επικοινωνιακή.

Η επίκληση (μάντρα που σας εμπνέει είναι Ωμ Τζουμ,108 φορές, ατενίζοντας βόρεια.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας ζωή είναι ο θηλυκός πίθηκος.

Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο αρσενικός-πίθηκος με την γενέθλια σελήνη του μεταξύ 13 20 –26 40 μοιρών Τοξότη με τον ινδικό ζωδιακό ή 23 μοίρες μπροστά με τον δυτικό ζωδιακό.

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι είσαστε άτομα έξυπνα, μορφωμένα και ευημερούντα. Θα αποκτήσετε φήμη, σας αρέσει να μαθαίνετε και γινόσαστε σπουδαίοι δάσκαλοι. Σας ελκύουν η θρησκεία και ο διαλογισμός.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved