ΙΝΔΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ- Το Ωροσκόπιο του Μπάρακ Ομπάμα

Ο Μπάρακ Ομπάμα γεννήθηκε Παρασκευή 4 Αυγούστου 1961,ώρα 19.24 στη μακρινή Χονολουλού
Παπασταύρου Λίντα
ΙΝΔΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ- Το Ωροσκόπιο του Μπάρακ Ομπάμα

από τον Πάρι Σιδηρόπουλο








ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

Ο Μπάρακ Ομπάμα γεννήθηκε Παρασκευή 4 Αυγούστου 1961, ώρα 19.24 στη μακρινή Χονολουλού, πρωτεύουσα της νησιωτικής Χαβάης που από το 1959 είναι η 50η πολιτεία των Η.Π.Α. Σύμφωνα με την ινδική αστρολογία είναι Αιγόκερως, ενώ σύμφωνα με την δυτική είναι Λέων με ωροσκόπο στον Υδροχόο.

Ωστόσο, αυτές οι κατατάξεις δεν έχουν πρωτεύουσα σημασία, όσο έχει η συνολική σύνθεση του χάρτη με τις γενέθλιες θέσεις όλων των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης.

Η Σελήνη του, παντοδύναμη, βρίσκεται σε έξαρση στον Ταύρο και μάλιστα στο σπουδαίο 5ο σπίτι των επιτευγμάτων ζωής λόγω ειδικού ευνοϊκού κάρμα από προηγούμενο κύκλο ύπαρξης. Η Σελήνη, σύμφωνα και με την Ινδική αστρολογία, συμβολίζει τη μητέρα. Σίγουρα η «μάμα Ομπάμα» θα πρέπει να διαθέτει μια πανίσχυρη προσωπικότητα-πρότυπο για τον Ομπάμα και αν αληθεύει το γνωμικό ότι πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα βρίσκεται μια γυναίκα στην περίπτωση του Μπάρακ, η γυναίκα αυτή δεν είναι η σύζυγος του αλλά η ίδια του η μάνα.

Εξελέγη πρόεδρος κατά την διάρκεια μιας Σεληνιακής υποπεριόδου (μπούκτι). Η Σελήνη λοιπόν ήταν εκείνη που τον ανέβασε στα ύψη της δημοτικότητας και στην προεδρία των Η.Π.Α.

Η επιρροή της κράτησε έως τις 25/3/2009 δίνοντας την θέση της στον ορμητικό Άρη που παρενοχλείται από τον βόρειο δεσμό (Ράχου).

Η «σωτηρία» του Δία και του Έρμή στον χάρτη Νάβαμσα(1/9).

Ο Δίας, η Σελήνη και ο Ερμής βρίσκονταν στο προσκήνιο στο διάστημα από τις 3/9 ως τις 11/11 2008, όταν δηλαδή ο Ομπάμα εξελέγη πρόεδρος των Η.ΠΑ. Και οι τρείς αυτοί πλανήτες έχουν ιδιαίτερη δυναμική στον χάρτη του.

Ο Δίας στον 1ο οίκο, ενώ, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να είναι το μεγάλο ...κουσούρι της μοίρας του επειδή βρίσκεται στην πτώση του (Αιγόκερως) και είναι ανάδρομος, «γλυτώνει» την ολοκληρωτική του ...συντριβή, επειδή στον χάρτη-συνισταμένη όλων των πλανητών (που λέγεται Νάβαμσα), βρίσκεται στον θρόνο του στους Ιχθύες.

Επίσης ο Δίας στον 1ο οίκο θεωρείται η ιδανικότερη θέση, γιατί κάνει πλήρεις όψεις στον 5ο,7ο και 9ο οίκο που θεωρούνται σπίτια-κλειδιά για την ευτυχία του ανθρώπου.

Εδώ λοιπόν έχουμε γεύση απίθανης τύχης αφενός, αλλά ταυτόχρονα και μια «σκιά» τραγωδίας, αφού ο Δίας δεν παύει να είναι ανάδρομος και σε πτώση. Όλα αυτά δείχνουν μια θυελλώδη θητεία πάνω σε τεντωμένο σχοινί.

Ο Ερμής του θεωρείται, τόσο στον γενέθλιο όσο και στον χάρτη της Σελήνης, ένας πλανήτης-φίλος και αποτελεί ...άσσο στο μανίκι του επειδή στο χάρτη-συνισταμένη του Νάβαμσα βρίσκεται σε θρόνο (στην Παρθένο).

Εκτός των άλλων αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα της πανίσχυρης μητρικής αστρολογικής επίδρασης, αφού ο Ερμής, στην Ινδική αστρολογία είναι μετά τη Σελήνη ο δεύτερος πλανήτης-δείκτης της μητέρας στην ζωή ενός ατόμου.

Τα σκοτεινά παιχνίδια του Κέτου (του Νότιου Δεσμού).

Ο δαιμονικός Κέτου είναι το κάτω μέρος του σώματος (ουρά Δράκοντος) που έκοψε με το σπαθί του ο θεός Βισνού και είναι υπεύθυνος, μαζί με τον Ράχου (κεφαλή Δράκοντος) για όλες τις σκοτεινές πλευρές που κρύβονται πίσω από ένα γεγονός στη ζωή ενός ατόμου. Ακόμα και για ένα ευχάριστο γεγονός που συμβαίνει κατά την ωρίμανση του, υπάρχουν σίγουρα δυσάρεστες και «μαύρες» προεκτάσεις που εντείνουν και επιβεβαιώνουν διάφορα σενάρια συνωμοσιολογίας. Δεν μπορούμε να λάβουμε εκ των προτέρων ως θετικό ένα γεγονός-ακόμη κι αν αυτό φαίνεται έτσι, εκ πρώτης όψεως-αν έχει συμβεί στην ωρίμανση (επίσκεψη) του Κέτου στην ζωή του ανθρώπου. Ο Κέτου ωριμάζει και επισκέπτεται όλους μας μόλις κλείσουμε τα 47 μας χρόνια και φεύγει ακριβώς μετά από ένα χρόνο μόλις κλείσουμε τα 48.

Για τον Ομπάμα, η χρονιά επίσκεψης του Κέτου ήταν από 4/8/2008-4/8/2009.Ο Κέτου αντιπροσωπεύει σκοτεινές δυνάμεις και πλευρές της ανθρώπινης μοίρας και φύσης. Πάντα πρέπει να ‘ναι «κουμπωμένος» κάποιος, όταν υποστηρίζεται από μια τέτοια χθόνια και δαιμονική ενέργεια. Και ο δικός μας, ο Κώστας Καραμανλής σε ωρίμανση του Κέτου έγινε πρωθυπουργός για να υποστεί τελικά, όχι απλά μια πολιτική ήττα ,αλλά ένα επώδυνο Βατερλό.

Όλα του γάμου δύσκολα…

Παρόλη την δημόσια εικόνα του τρισευτυχισμένου συζύγου, σύμφωνα πάντα με τον χάρτη του, η σύζυγος του φιγουράρει επιεικώς σαν ..μέγαιρα με Ήλιο και Ερμή στο 7ο σπίτι του γάμου.

Ο Ήλιος στο 7ο σπίτι δείχνει ότι ο Ομπάμα απασχολεί υπέρ του δέοντος το μυαλό του με τις γυναίκες, ενώ η σύζυγος του εμφανίζεται σκληρή, πανούργα που συστηματικά και χωρίς λόγο τον ταπεινώνει. Ο Ερμής στο 7ο απλά «καμουφλάρει» την αστρολογικά πολύ άσχημη εικόνα της πρώτης(μαύρης)κυρίας του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με την Ινδική αστρολογία, ο πλανήτης Άρης σε ορισμένα σπίτια δημιουργεί το δυσμενέστατο αστρολογικό φαινόμενο Κουτζά Ντόσα (μόλυνση του Άρη),που συνεπάγεται δυστυχία στον γάμο. Στον γενέθλιο χάρτη του ο Ομπάμα έχει τον Άρη στο 8ο οίκο, κάτι που σημαίνει διαζύγιο λόγω συζυγικής ...φαγωμάρας γύρω από περιουσιακά θέματα, ενώ στον χάρτη με ωροσκόπο την Σελήνη έχει τον Άρη στο 4ο που συνεπάγεται έλλειψη συζυγικής γαλήνης μέσα στο σπίτι τους. Δεν έχω τον χάρτη της συζύγου του για να κρίνω πιο ολοκληρωμένα.

Ωστόσο, από τον χάρτη του ίδιου η έλλειψη ευτυχίας στον γάμο είναι δεδομένη και η πιθανότητα διαζυγίου ιδιαίτερα αυξημένη.

Ο Άρης με τον Ράχου (Βόρειο Δεσμό) στο 8ο σπίτι του θανάτου.

Οι θέσεις αυτές στον γενέθλιο χάρτη του Ομπάμα δείχνουν σκιά βίαιου θανάτου από ατύχημα ή και όπλο. Η περίοδος επικινδυνότητας για τον πρόεδρο των Η.Π.Α με ενεργό τον Ράχου έχει αρχίσει από το τις 1/3/2010 και λήγει στις 25/7/2012 λίγους μήνες πριν την συμπλήρωση της πρώτης του θητείας(τετραετίας) στον Λευκό Οίκο. Πρόκειται για κρίσιμο διάστημα και στην περίπτωση αυτή η Ινδική αστρολογία θα του συνιστούσε να κάνει την επίκληση εξευμενισμού του Ράχου (Ωμ Ράχαβε Ναμαχά Ωμ) κάθε Σάββατο, επαναλαμβάνοντας την 27 φορές και ατενίζοντας νοτιοδυτικά. Εναλλακτικά θα πρέπει να έχει μονίμως μαζί του τον ημιπολύτιμο λίθο αχάτη με ελάχιστο βάρος τα πέντε γραμμάρια.

Εύχομαι ο πρόεδρος Ομπάμα να περάσει με επιτυχία και ασφάλεια το κρίσιμο αυτό διάστημα της καριέρας του γιατί αν πάει κάτι στραβά σίγουρα θα έχει παγκόσμια επίδραση και απήχηση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved