Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-21η Ναξάτρα

Η προσωπικότητα σας είναι ενεργητική, αρσενική
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-21η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

21η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 26 40 μοιρών Τοξότη-10 μοιρών Αιγόκερω, με τον αστρικό ζωδιακό της Ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 19 40 μοιρών Αιγόκερω-3 μοιρών Υδροχόου με τον τροπικό ζωδιακό της Δυτικής αστρολογίας, τότε σας εξουσιάζει το δεκάθεον με την ονομασία Βισβεντέβας που αποτελεί πλήρη συμπαντική ενότητα σύμφωνα με την αρχή ότι τα πάντα είναι ένα και το ένα είναι τα πάντα.

Οι δέκα αυτές θεότητες έχουν για διαχειριστή τους τον Ήλιο, ο αστερισμός την ονομασία Ουτάρασαντα, που σημαίνει ώριμη νίκη και σύμβολο έναν φράχτη.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με καταστάσεις ακραίου εγωισμού και ηρωισμού, που μπορεί να μας οδηγήσουν σε έναν εξωτερικό θρίαμβο αφενός και σε μια εσωτερική συντριβή αφετέρου. Είσαστε λοιπόν φορτισμένοι με πλούσια ηλιακή ενέργεια η οποία ωστόσο μπορεί και να σας φωτίσει και να σας κάψει. Το θέμα είναι να μπορέσετε να χειρισθείτε σωστά την κατάσταση και να μην ξεγελασθείτε όπως ο μυθικός Ίκαρος που πέταξε πιο ψηλά από το όριο ασφαλείας και έκαψε τα φτερά του.

Πρακτικά λοιπόν το κάθε βήμα που θα κάνετε προς τα εμπρός θα πρέπει να το σταθεροποιήσετε πριν προχωρήσετε στο επόμενο. Όταν από θετική ενέργεια και από πολλές δημιουργικές ιδέες αισθανόσαστε ότι δεν σας χωράει ο τόπος ενώ ήδη έχετε πετύχει τους στόχους σας, μην πέφτετε στον πειρασμό να πραγματοποιήσετε επιπλέον πράγματα γιατί τότε θα χαλάσετε και αυτά που έχετε ήδη πετύχει. Στην περίπτωση αυτή μοιράστε γενναιόδωρα τις σπουδαίες σας ιδέες σε άλλους που τις χρειάζονται άμεσα. Να μην σκεφθείτε την όποια πιθανή αχαριστία αυτών που θα βοηθήσετε. Η ανταμοιβή σας θα είναι μεγάλη και θα προέρχεται από την πανταχού παρούσα σε σας εκτυφλωτική ηλιακή ενέργεια.

Αν αντιληφθείτε σωστά αυτή την μεγάλη και απλή αλήθεια του αστερισμού σας, τότε θα λάμπετε και υλικά και πνευματικά. Αν όμως τυφλωθείτε από υπεροψία, αλαζονεία και πλεονεξία, τότε ότι και να έχετε πετύχει από υλικά και γήινα αγαθά, θα κουβαλάτε ένα τεράστιο ψυχικό κενό και θα έχετε μόνιμα το συναίσθημα του ανικανοποίητου και αχόρταγου όντος που δεν θα βρίσκει την χαρά παρά τα όσα πλούτη και δύναμη έχει συσσωρεύσει.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Το πρωτεύον σας κίνητρο στη ζωή είναι το Μόκσα που σημαίνει έμμονη ιδέα απαλλαγής από τις γήινες υποχρεώσεις και τα καθημερινά καθήκοντα και αναζήτηση της πνευματικής μακαριότητας.

Η προσωπικότητα σας είναι ενεργητική, αρσενική.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Μανούσα δηλαδή ανθρώπινη με όλα τα συν και τα πλην.

Η κάστα σας (κοινωνική τάξη) από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής είναι Ξατρίγιας, δηλαδή τάξη ευγενών πολεμιστών και ιπποτών.

Η αύρα σας είναι σταθερή και η επίδραση της προδιαθέτει προς την νίκη.

Η επίκληση(μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Τζαμ,108 φορές, ατενίζοντας νότια.

Το ζώο που σας εμπνέει στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι η αρσενική μαγκούστα, φοβερός διώκτης των φιδιών. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο σαν και εσάς δηλαδή αρσενική μαγκούστα με τις ίδιες γενέθλιες θέσεις της Σελήνης.

Συμπερασματικά είσαστε, μπορούμε να πούμε, άτομα δημοφιλή, ιδεαλιστικά που επηρεάζουν τους άλλους θετικά. Είσαστε ικανοί και να ξεκινάτε και να ολοκληρώνετε σπουδαία έργα. Σε αρνητικό επίπεδο εμφανίζετε οκνηρία και αφηρημάδα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved