Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-19η Ναξάτρα

Η προσωπικότητα σας είναι αρσενική, ενεργητική
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-19η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo_paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

19η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 0- 13 20 μοιρών Τοξότη με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 23 μοιρών Τοξότη – 6 20 μοιρών Αιγόκερω, με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε η ύπαρξη σας εξουσιάζεται από την σκληρή γυναικεία θεότητα Νιρίτι, της καταστροφής και της άρνησης.

Το όνομα του αστερισμού ονομάζεται Μούλα που σημαίνει ρίζες με διαχειριστή τον δαιμονικό Κέτου ή Νοτιο Δεσμό της Σελήνης, γνωστό και σαν Ουρά του Δράκοντος.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα απαιτητική κατάσταση που σας αναγκάζει να ψάχνετε βασανιστικά τις ρίζες της ύπαρξης σας για να την κατανοήσετε και τελικά να την ξαναχτίσετε από την αρχή.

Έχετε μέσα σας τις απαραίτητες δυνάμεις της κατεδάφισης όχι για την ολοκληρωτική καταστροφή αλλά για την ανοικοδόμηση πάνω σε καλύτερες βάσεις που ωστόσο δεν θα γίνουν από εσάς τους ίδιους.

Διαθέτετε σπάνια ψυχικά χαρίσματα και διαίσθηση ...εξωγήινη που αναγνωρίζεται από το περιβάλλον σας και το τρομάζει. Είσαστε ικανοί να ξηλώσετε το πάτωμα προκειμένου να ανακαλύψετε τι βρίσκεται κρυμμένο κάτω από το χαλί.

Μπορείτε να διαπρέψετε ως ιατροδικαστής, ντέντεκτιβ και γενικότερα ως πάσης φύσεως ερευνητής που δεν ικανοποιείται από τα εξωτερικά και επιφανειακά φαινόμενα αλλά θα πρέπει να ερευνήσει σε απόλυτο βάθος έως ότου φέρει τα πάντα κάτω από το αδυσώπητο φώς της αλήθειας. Σαν ερευνητές λοιπόν είσαστε ασυναγώνιστοι αλλά μπορεί να μην τα καταφέρετε στην καθημερινότητα με τις απαιτήσεις τις άμεσες και τις επαναλαμβανόμενες.

Σαν γονείς υπάρχει ο κίνδυνος να καταπιέζετε τα παιδιά σας και εσείς οι ίδιοι να εμφανίσετε συμπτώματα μεγαλομανίας αλλά και αυτοκαταστροφής. Η μανία σας για να φθάνετε στην ρίζα των πάντων μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ανατροπές στο οικογενειακό, συγγενικό, κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον ειδικά αν έχετε επιλέξει λάθος εργασία και ακατάλληλες για εσάς συναναστροφές. Φροντίστε να αναπτύξετε χόμπι που να προσφέρουν έδαφος και εκτόνωση στην χαρισματική αλλά ταυτόχρονα δύσκολη φύση σας και να προτιμάτε την τακτική και στρατηγική υποχώρηση από την στείρα αντιπαράθεση στις περιπτώσεις που σας προκαλούν και θέλουν να σας κάνουν να χάσετε το δίκαιο σας.

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είσαστε διαφορετικοί και κατά πολύ ανώτεροι από τον μέσο όρο σκέψης των περισσοτέρων ατόμων.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Κάμα σημαίνει επιθυμίες σφοδρές και ατελείωτες και που πρέπει να βάλετε κάποιο φρένο.

Η προσωπικότητα σας είναι αρσενική, ενεργητική.

Η κάστα σας, κοινωνική τάξη από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής, είναι αυτή των χασάπηδων-χειρουργών που φανερώνει άτομα με ικανότητα για σκληρά και υπεύθυνα επαγγέλματα.

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ράξασα, δαιμονική που δείχνει άτομα αποφασισμένα για τα πάντα.

Η αύρα σας είναι σφοδρή και η επίδραση της δίνει σφρίγος.

Η επίκληση(μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Γιέμ, 108 φορές, ατενίζοντας βόρεια.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι ο αρσενικός σκύλος. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-θηλυκός σκύλος με την γενέθλια Σελήνη του στις θέσεις που αναφέρονται στον 6ο αστερισμό της Σελήνης -λινκ εκτη ναξατρα-(Ναξάτρα Άρντρα).

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι, υποψιάζεσθε τα κίνητρα των άλλων με αποτέλεσμα να απομονώνετε τον εαυτό σας και να μην μπορεί τε εύκολα να επικοινωνείτε ακόμη και με τα πολύ δικά σας πρόσωπα. Είσαστε άτομα με ανεπτυγμένο δείκτη νοημοσύνης και υπερβολική διαίσθηση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved