Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-18η Ναξάτρα

18η Ναξάτρα ή αστερισμός της Σελήνης
Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-18η Ναξάτρα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο

photo paris-1

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 16 40 –30 μοιρών Σκορπιού, σύμφωνα με τον αστρικό ζωδιακό της ινδικής αστρολογίας ή μεταξύ 9 40 – 23 μοιρών Τοξότη, σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό της δυτικής αστρολογίας, τότε σας εξουσιάζει ο λεγόμενος βασιλιάς των θεών, ο Ίντρα, ο θείος πολεμιστής που με όπλα του τα αστροπελέκια εξοντώνει τους δαίμονες.

Το όνομα του αστερισμού αυτού είναι Τζίστα και ο πλανήτης διαχειριστής είναι ο Ερμής.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με καθαρόαιμα ηγετικά προσόντα και κρύβετε μέσα σας έναν χαρισματικό πολεμιστή που συνδυάζει την ανδρεία του Αχιλλέα με την εξυπνάδα και στρατηγική του Οδυσσέα. Παράλληλα διαθέτετε και μια σπάνια διαίσθηση που μπορεί να κινηθεί άνετα ανάμεσα στις δυνάμεις του σκότους και του φωτός.

Εκτός λοιπόν από τα ηγετικά, έχετε και πανίσχυρα μεταφυσικά προσόντα που θα μπορούσαν να σας κάνουν έναν άγιο γκουρού ή έναν επικίνδυνο μαύρο μάγο. Στο χέρι και στην ευθύνη σας είναι ποιο δρόμο θα ακολουθήσετε.

Χωρίς το χρήμα και ο πλούτος να αποτελούν αυτόσκοπό σας, ξέρετε να εκτιμάτε την δυναμική τους και με αυτό τον τρόπο το χρήμα σας ακολουθεί και πλαισιώνει την πολύπλευρη προσωπικότητα σας. Έτσι λοιπόν με δεδομένα τα προσόντα σας που εγγυώνται την επιτυχία σας στην ζωή εκείνο που θα πρέπει να αποφύγετε για να μην καταλήξετε τύραννος του ίδιου σας του εαυτού και των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας, είναι η εσωτερική ταπείνωση και η γνώση ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος ισάξιος, αν όχι ανώτερος από εσάς. Η εξουσία φθείρει, διαφθείρει, αδικεί και όχι λίγες φορές βάφει τα χέρια της με αίμα αθώων. Μην γοητευθείτε από τις δυνάμεις του σκότους αλλά μάλλον βάλτε τις να σας υπηρετήσουν για έναν απώτερο καλό σκοπό.

Τα επαγγέλματα που σας ταιριάζουν είναι το δικαστικό σώμα, η ψυχανάλυση, η πολιτική, η αστρολογία, το διεθνές εμπόριο και η ιερωσύνη. Με ότι ασχοληθείτε τα ηγετικά σας προσόντα σύντομα θα φανούν και οι συνάδελφοι σας θα σας αναγνωρίσουν σαν φυσικό τους αρχηγό. Φυλαχθείτε από τους ..αυλοκόλακες που θα σας περιτριγυρίζουν.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

  1. Το πρωτεύον κίνητρο στην ζωή σας είναι το Άρθα που σημαίνει τα μέσα (υλικά και πνευματικά) προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.
  2. Η προσωπικότητα σας είναι ενεργητική, αρσενική.
  3. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ράξασα, δαιμονική και παίρνετε με το σπαθί σας αυτό που θέλετε.
  4. Η κάστα ή κοινωνική τάξη, από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής είναι αυτή των δουλοπάροικων.
  5. Η αύρα σας είναι αιχμηρή και η επίδραση της ηρωϊκή.
  6. Η επίκληση(μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Γιάμ,108 φορές, ατενίζοντας δυτικά.

Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι ο αρσενικός λαγός. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ, θα είναι το άτομο-θηλυκός λαγός με την γενέθλια Σελήνη του στις θέσεις που δίνονται στην προηγούμενη 17η Ναξάτρα(Ανουράντα).

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι, είσαστε άτομα άκρως παθιασμένα, ηγετικά και χαρούμενα. Ωστόσο αν σας προκαλέσουν γίνεστε ..θηρίο ανήμερο και υπερασπιστής των αδυνάτων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved