Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-5η Ναξάτρα

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται στην ζώνη του Ταύρου, τότε διακατέχεσθε από σφοδρή επιθυμία απόκτησης χρημάτων
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο








Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί.

Πέμπτη Ναξάτρα ή αστερισμός Σελήνης.

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 23 20 μοιρών Ταύρου-6 40 μοιρών Διδύμων (ινδικός αστρικός ζωδιακός), ή μεταξύ 16 20-29 40 μοιρών Διδύμων (δυτικός τροπικός ζωδιακός),τότε ανήκετε στην Ναξάτρα Μριγκασίρα που σημαίνει ότι και το σύμβολο της, δηλαδή το κεφάλι μιας αντιλόπης.
Η κυρίαρχη ενέργεια-θεότητα του νου και της καρδιάς σας είναι η Σόμα, θεότητα Σεληνιακή που χορηγεί το αμρίτα ή νέκταρ της αθανασίας με βοηθό στο έργο της τον νεανικό, ορμητικό και τολμηρό πλανήτη Άρη που εδώ δεν έχει αναπτύξει στο έπακρον τα πολεμοχαρή και φαλλοκρατικά του χαρακτηριστικά και διατηρεί την αγορίστικη αφέλεια και παιδικότητα.

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται στην ζώνη του Ταύρου, τότε διακατέχεσθε από σφοδρή επιθυμία απόκτησης χρημάτων και υλικών αγαθών όχι για να τα αποταμιεύσετε αλλά για να τα χαρείτε και να τα φάτε σε ότι εσείς κρίνετε αναγκαίο για τον εμπλουτισμό της γνώσης σας και των εμπειριών σας στην ζωή. Αν είσαστε στην ζώνη των Διδύμων, τότε, χωρίς να παύετε να ξοδεύετε, δεν είσαστε τόσο πολύ δεμένος με το χρήμα. Είσαστε κατά κάποιο τρόπο τουρίστες της ζωής και κάνετε συλλογή εμπειριών από τις πιο χαμηλές έως τις πιο υψηλές. Ωστόσο το κύριο χαρακτηριστικό σας γνώρισμα είναι η ατόφια ρομαντική σας φύση και η γνήσια κλίση σας στις καλές τέχνες. Ζείτε πραγματικά στον κόσμο σας, συχνά σοκάροντας και προκαλώντας το περιβάλλον σας το οποίο ωστόσο σας ανέχεται, σας συγχωρεί και κατά βάθος σας καταλαβαίνει επειδή αντιλαμβάνεται τον πηγαίο αυθορμητισμό με τον οποίο λειτουργείτε. Πέραν από την επιτυχία που θα έχετε, άνδρες και γυναίκες, αν ασχοληθείτε με το θέατρο, τον χορό ή οποιαδήποτε μορφή τέχνης, θα μπορούσατε να διαπρέψετε και σαν συγγραφείς, εξερευνητές ή φυσιοδίφες που ταξιδεύουν ασταμάτητα και παράλληλα δημοσιεύουν και κοινοποιούν τις ανακαλύψεις και εντυπώσεις τους.
Είσαστε ψυχολογικά δεμένοι με την μητέρα σας. Αυτό στις γυναίκες δεν είναι άμεσα ορατό και ανιχνεύσιμο όσο στους άνδρες που μπορεί να εμφανίσουν συμπτώματα κυκλοθυμικά έως ομοφυλοφιλικά εφόσον βέβαια θα υπάρχουν και άλλα επιβαρυντικά αστρολογικά δεδομένα στον γενέθλιο χάρτη.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το Μόκσα που σημαίνει πνευματική ανύψωση και απαλλαγή από τα τετριμμένα καθήκοντα της καθημερινότητας τα οποία σας κουράζουν και τα θεωρείτε αναγκαίο κακό που προσπαθείτε να προσπεράσετε και να αποφύγετε με κάθε μέσον. Πρέπει να μειώσετε αυτή την τάση σας επειδή πολύ πιθανόν να προκαλέσετε μείωση του δείκτη μακροβιότητας σας.
Η προσωπικότητα σας είναι παθητική, θηλυκή.
Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ντέβα, δηλαδή θεϊκή πράγμα που σημαίνει ότι ζείτε αρχές που ωστόσο μπορεί και να ‘ναι παρωχημένες και αναχρονιστικές.
Η κάστα(κοινωνική τάξη), από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής είναι των αγροτών-δουλοπάροικων, Σούντρα.
Η αύρα σας είναι απαλή και η επίδραση της απολαυστική.

Η επίκληση (μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Σωμ,108 φορές, ατενίζοντας νότια.
Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι το θηλυκό φίδι. Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-αρσενικό φίδι με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 10-23 20 μοιρών Ταύρου(ινδικός ζωδιακός),4η Ναξάτρα-Ροχίνι ή μεταξύ 16 20- 29 40 μοιρών Διδύμων με τον δυτικό ζωδιακό.
Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι είσαστε άτομα εξευγενισμένα, ευαίσθητα, με υψηλή δεκτικότητα και κλίση στο ρομαντισμό, την μουσική και τις τέχνες. Προτιμάτε μια ήσυχη και άνετη ζωή αν όμως θελήσετε γινόσαστε δουλευταράδες και αποτραβηγμένοι σε πνευματικές αναζητήσεις. Συχνά σας στοιχειώνει η αμφιβολία για τον εαυτό σας και η εγωπάθεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved